Kontaktlinsekvalitet giver livskvalitet

Hos Synoptik foregår dit valg af kontaktlinser altid på baggrund af den Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og ekspertrådgivning fra vores kontaktlinsespecialister. På den måde gør vi vores bedste for, at du oplever en synlig forskel og får mest ud af dit syn med dine nye kvalitetskontaktlinser fra Synoptik.

BESTIL TID 

Vælg de rette kontaktlinser

Vælg 1-dagskontaktlinser14-dageskontaktlinser eller månedlinser – og dyk ned i mulighederne for at få netop de egenskaber, som du, dit syn og dine øjne har behov for.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

1-dags kontaktlinser

14-dages kontaktlinser

30-dages kontaktlinser

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at nyde et skarpere syn med hjælp fra vores kontaktlinsesspecialister og autoriserede optikere, som står klar til at udmåle dine præcise styrker. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr.

Bestil tid

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt kontaktlinseabonnement til netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Læs alt om dit nye kontaktlinseabonnement lige her, hvor du bl.a. altid sparer hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris - eller bliv meget klogere hos vores eksperter i din nærmeste Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Se vores kontaktlinseabonnementsbetingelser her.