Kontaktlinse kvalitet giver livskvalitet

Hos Synoptik starter din større frihed med kontaktlinser med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og ekspertrådgivning fra vores førende kontaktlinsespecialister. På den måde gør vi vores bedste for, at du oplever en synlig forskel og får mest ud af dit syn med dine nye kvalitetskontaktlinser fra Synoptik.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Vælg de rette kontaktlinser

Vælg 1-dagskontaktlinser14-dageskontaktlinser eller månedlinser – og dyk ned i mulighederne for at få netop de egenskaber, som du, dit syn og dine øjne har behov for.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

1-dags kontaktlinser

14-dages kontaktlinser

30-dages kontaktlinser

Find dine nye kvalitetskontaktlinser i Synoptik

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at nyde et skarpere syn med hjælp fra vores kontaktlinsesspecialister og autoriserede optikere, som står klar til at udmåle dine præcise styrker. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt kontaktlinseabonnement til netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Læs alt om dit kontaktlinseabonnement lige her, hvor du bl.a. altid sparer hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris. Du kan også blive meget klogere hos vores eksperter i din nærmeste Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Læs om vores kontaktlinseabonnementsbetingelser lige her.