Hvad koster kontaktlinser?

I Synoptik finder du mange typer kontaktlinser, som passer til alle livsstile. Vores priser på kontaktlinser sikrer, at du kan finde en løsning, der passer til netop dig og dit budget.

Start dit skarpere syn og din større frihed med at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Så oplever du samtidig vores autoriserede optikeres ekspertise om dit syn i en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Efterfølgende kan vi præsentere dig for vores udvalg af forskellige typer kontaktlinser og priser, og vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige kontaktlinser til dig og dit syn.

Forskellige typer kontaktlinser

I Synoptik er dine muligheder for at få forskellige typer kontaktlinser mange. Uanset hvilke behov du har i din hverdag. Du kan vælge endagslinser, 14-dages kontaktlinser eller månedslinser fra populære kontaktlinsemærker.

Se vores priser på kontaktlinser i tabellerne herunder, eller hør nærmere hos i din lokale Synoptik.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

 

Få kontaktlinser til netop det antal dage, du ønsker

I din lokale Synoptik står vores eksperter klar til at gøre dig klogere på vores priser på kontaktlinser.

Dine muligheder er mange. Du kan få dagskontaktlinser, et fuldtidsabonnement med kontaktlinser til hver dag eller et deltidsabonnement til lige præcis det antal dage, du har behov for. Med et kontaktlinseabonnement hos Synoptik kan du opleve fuld fleksibilitet.

Hør mere i din nærmeste butik, og find din præcise pris på dine kontaktlinser i dit nye abonnement.

Oplev større frihed med kontaktlinser på abonnement

I Synoptik kan du opleve større frihed i din hverdag som kontaktlinsebruger ved at vælge netop dine kontaktlinser typer på abonnement.

Med dit kontaktlinseabonnement kan du f.eks. opleve alle de forskellige typer kontaktlinser, som du har lyst til. En af dine fordele er nemlig, at du frit kan skifte kontaktlinsetype. Og når dit syn løbende ændrer sig, får du nye kontaktlinser.

Dine priser på kontaktlinser afhænger af dine individuelle behov for forskellige typer kontaktlinser. Det samme gør alle dine eksklusive abonnementsfordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov:

SE ALLE DINE FORDELE

Kom godt i gang

Kom nemt og sikkert i gang med at opleve alle fordelene ved kontaktlinser ved at bestille tid til at prøve kontaktlinser.

Vores autoriserede optikere kortlægger, om dine kontaktlinser skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Vi undersøger dig bl.a. også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende gør vi dig klogere på vores priser på kontaktlinser og forskellige typer kontaktlinser, som du finder et omfattende udvalg af i vores butikker.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt

Læs om vores kontaktlinseabonnementsbetingelser lige her.