Hvad koster kontaktlinser?

I Synoptik finder du mange typer kontaktlinser, som passer til alle livsstile. Vores priser på kontaktlinser sikrer, at du kan finde en løsning til dig og dit budget.

Start dit skarpere syn med at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Så oplever du samtidig vores ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Efterfølgende kan vi præsentere dig for vores udvalg af forskellige typer kontaktlinser og priser, og vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige kontaktlinser til dig.

Forskellige typer kontaktlinser

I Synoptik er dine muligheder for at få forskellige typer kontaktlinser mange. Du kan vælge endagslinser, 14-dages kontaktlinser eller månedslinser fra populære kontaktlinsemærker.

Se vores priser på kontaktlinser i tabellerne herunder, eller hør mere i din lokale Synoptik.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

 

Få kontaktlinser til det antal dage, du ønsker

I din lokale Synoptik står vores eksperter klar til at gøre dig klogere på vores priser på kontaktlinser.

Du kan få dagskontaktlinser, et fuldtidsabonnement med kontaktlinser til hver dag eller et deltidsabonnement til det antal dage, du har behov for.

Hør mere i din butik, og find din pris på dine kontaktlinser i dit nye abonnement.

Oplev større frihed med et abonnement

I Synoptik kan du opleve større frihed i din hverdag som kontaktlinsebruger ved at vælge dine kontaktlinser på abonnement.

Med dit abonnement kan du f.eks. opleve alle de forskellige typer kontaktlinser, som du har lyst til. En af dine fordele er, at du frit kan skifte kontaktlinsetype. Og når dit syn løbende ændrer sig, får du nye kontaktlinser.

Dine priser på kontaktlinser afhænger af dine behov for forskellige typer kontaktlinser. Det samme gør dine abonnementsfordele, som vi skræddersyr til dig:

SE ALLE DINE FORDELE

Kom godt i gang

Kom nemt i gang med at opleve fordelene ved kontaktlinser ved at bestille tid her.

Vores autoriserede optikere kortlægger, om dine kontaktlinser skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Vi undersøger dig bl.a. også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Øje for detaljen

Læs om vores kontaktlinseabonnementsbetingelser lige her.