Kontaktlinsekvalitet giver livskvalitet

Hos Synoptik foregår dit valg af kontaktlinser altid på baggrund af den Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og ekspertrådgivning fra vores autoriserede optikere. På den måde sikrer vi, at du oplever en synlig forskel og får mest ud af dit syn med dine nye kvalitetskontaktlinser fra Synoptik.

BESTIL TID 

Vælg de rette kontaktlinser

Vælg 1-dags, 30-dages eller 14-dages kontaktlinser – og dyk ned i mulighederne for at få netop de egenskaber, som du, dit syn og dine øjne har behov for.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

1-dags kontaktlinser

14-dages kontaktlinser

30-dages kontaktlinser

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at nyde et skarpere syn med hjælp fra vores kontaktlinsesspecialister og autoriserede optikere, som står klar til at udmåle dine præcise styrker. Grundigt og med stor ekspertise. Om netop dig og dit syn.

Bestil tid

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt kontaktlinseabonnement til netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Læs alt om dit nye kontaktlinseabonnement lige her, hvor du bl.a. altid sparer hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris - eller bliv meget klogere hos vores eksperter i din nærmeste Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Se vores kontaktlinseabonnementsbetingelser her.