Hvad koster kontaktlinser?

I Synoptik finder du forskellige typer kontaktlinser, som passer til alle livsstile. Vores priser på kontaktlinser afhænger altså af dine individuelle behov, som vores kontaktlinsespecialister kan skræddersy til dig, dit syn og dine unikke behov.

Start dit skarpere syn og din større frihed med at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Så oplever du samtidig vores autoriserede optikeres store ekspertise om dit syn i en Udvidet Synsprøve, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Efterfølgende kan vi præsentere dig for vores udvalg af forskellige typer kontaktlinser og priser, som vi kan tilpasse til netop dit budget, og vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige kontaktlinser til dig og dit syn.

Forskellige typer kontaktlinser

I Synoptik er dine muligheder for at få forskellige typer kontaktlinser mange. Uanset hvilke behov du har i din hverdag. Du kan vælge endagslinser, 14-dages kontaktlinser eller månedslinser fra alle de populære kontaktlinsemærker.

Se vores priser på kontaktlinser i tabellen her, eller hør nærmere hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik allerede i dag.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Hør om priser på kontaktlinser

I din lokale Synoptik står vores eksperter klar til at gøre dig klogere på vores priser på kontaktlinser.

Dine muligheder er mange. Du kan få dagskontaktlinser fra kun 218 kr. i måneden, ligesom du kan få et fuldtidsabonnement med kontaktlinser til hver dag eller et deltidsabonnement med kontaktlinser til det antal dage, du har behov for.

Hør mere i din nærmeste butik, og find din præcise pris på dine kontaktlinser i dit nye abonnement.

Oplev større frihed med kontaktlinser på abonnement

I Synoptik kan du opleve større frihed i din hverdag som kontaktlinsebruger ved at vælge netop dine kontaktlinser typer på abonnement.

Med dit kontaktlinseabonnement kan du f.eks. opleve alle de forskellige typer kontaktlinser, som du har lyst til. En af dine eksklusive fordele er nemlig, at du frit kan skifte kontaktlinsetype. Og når dit syn løbende ændrer sig, får du nye kontaktlinser. Inkluderet i dit fleksible abonnement.

Dine priser på kontaktlinser afhænger naturligvis af dine individuelle behov for forskellige typer kontaktlinser. Det samme gør alle dine eksklusive abonnementsfordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov i din hverdag:

SE ALLE DINE FORDELE

Kom godt i gang

Kom godt i gang med at opleve alle fordelene ved kontaktlinser i Synoptik, og bestil tid til at prøve kontaktlinser allerede i dag.

Med stor grundighed og ekspertise udmåler vi, om dine kontaktlinser skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Samtidig stiller vi skarpt på dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende kan vi gøre dig klogere på vores priser på kontaktlinser og forskellige typer kontaktlinser, som du finder et omfattende udvalg af i Synoptik.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt

Læs om vores kontaktlinseabonnementsbetingelser lige her.