Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb
Ta' 4 for 3
-

få det billigste produkt gratis når du køber 4 produkter - gælder kun ved køb af samme produkt

Kontaktlinsevæsker

18 Resultater
Relevans

Køb kontaktlinsevæske online

Hos Synoptik kan du købe din kontaktlinsevæske online. Og du kan roligt gøre det. Det er både nemt og sikkert at købe linsevæske online hos os, og vores store udvalg af væske til kontaktlinser i høj kvalitet gør det nemt for dig at købe den type, der passer til dine øjne og din type kontaktlinser.

Du skal altså ikke være nervøs for, om du kan finde en kontaktlinsevæske online, der passer til lige netop dig og dine behov. Synoptik gør det nemt og bekvemt. Vi har et omfattende udvalg af linsevæske, som giver dig de bedste forudsætninger for at finde den bedste linsevæske til netop dig.

Når du køber kontaktlinsevæske online hos os, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle vores mange kontaktlinsevæsker: Ved at klikke dig ind på det enkelte produkt kan du læse mere om den enkelte kontaktlinsevæske.

Hvilken type kontaktlinsevæske skal jeg vælge?

Online på synoptik.dk har vi et stort udvalg af kontaktlinsevæsker, som har hver deres unikke fordele.

Vi anbefaler, at du bruger den linsevæske, du har fået anbefalet af din optiker. Forskellig væske til kontaktlinser er nemlig beregnet til forskellige formål og linser. Alt det har vores autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister taget højde for, da du blev undersøgt og fik ekspertrådgivning om, hvilken linsevæske du bør bruge. 

Hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, hvilken linsevæske der passer bedst til din livsstil og dine behov.

Du kan både kontakte din optiker i din lokale Synoptik eller vores kundeteam, hvor vores professionelle rådgivere er klar til at give dig ekspertrådgivning.

Hvor kan man købe linsevæske?

Hvis du er på udkig efter kontaktlinsevæske, er synoptik.dk det rette sted for dig. Her finder du et stort udvalg af linsevæsker, og du er garanteret at finde en kontaktlinsevæske, der passer til dig og dine behov. Uanset om det er til månedslinser eller endagslinser. Dine muligheder for at finde den bedste væske til kontaktlinser er mange.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rette for dig, anbefaler vi, at du tager en snak med vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik. På den måde er du sikker på, at du vælger den helt rigtige kontaktlinsevæske.

Du kan naturligvis også købe kontaktlinsevæske til skarpe priser i en af vores mange fysiske butikker, hvor du kan spørge vores kontaktlinsespecialister til råds.

Køb kontaktlinsevæske i Synoptik

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du altid kontaktlinsevæske til forskellige typer kontaktlinser og livsstile. Og du finder masser af dem. Naturligvis til skarpe priser. Vi opdaterer løbende vores udvalg af linsevæske, så vi altid kan tilbyde dig den bedste kontaktlinsevæske.

Når du skal finde den rette linsevæske, er der flere ting, du skal tage højde for. Blandt andet hvilken type kontaktlinser du bruger, men også hvilken livsstil du har.

Hvis du er ny på området, kan det være uoverskueligt at vælge den rette kontaktlinsevæske. Af den årsag er det altid en god idé at snakke med din optiker, så du er sikker på, at du køber den helt rigtige kontaktlinsevæske.

I butikken finder du også et omfattende udvalg af kvalitetsbriller fra alle de populære designermærker, hvis du får behov for at give dine øjne en pause fra dine kontaktlinser. Du finder briller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Monkeyglasses, Heritage, Tom Ford og mange, mange flere populære mærker.

Køb kontaktlinser online hos os

Føler du, at tiden er inde til et skarpere syn og at opleve alle fordelene ved kontaktlinser? Så kig forbi hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik allerede i dag, og hør nærmere om dine mange muligheder med kontaktlinser fra alle de populære kontaktlinsemærker.

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine kontaktlinser skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Med i din grundige synsprøve følger også et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Vi stiller altså også skarpt på, om dine øjne viser eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget, meget mere.

Efter vi har brugt vores store ekspertise til at udmåle din præcise synsstyrke og foretaget det grundige sundhedstjek, kan du nemt og bekvemt bestille kontaktlinser online fra vores omfattende udvalg på synoptik.dk. Månedslinser såvel som endagslinser, toriske linser til bygningsfejl, multifokale linser (flerstyrkekontaktlinser), sfæriske linser eller kontaktlinser med læsefelt.

BESTIL TID & PRØV LINSER

Nyd løbende ekspertrådgivning med et abonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du opleve endnu større frihed i din hverdag som kontaktlinsebruger. Du får nemlig et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov.

Du får bl.a. frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke ved nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, altid hele 25% rabat på komplette kvalitetsbriller og designersolbriller med og uden styrke og meget, meget mere.

Hvis du vælger månedslinser på abonnement, skal du huske at rense dine kontaktlinser med kontaktlinsevæske. Heldigvis kan du også gøre det til skarpe priser som abonnent. En af dine fordele er nemlig 25% rabat på kontaktlinsevæske og generelt alt i butikken.

SE DINE ABONNEMENTSFORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.