Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Sportsbriller

62 Resultater
Relevans
24%
Du har set 24 af 62 produkter
Vis flere resultater

Sportsbriller – komfort og stil til din træning

Er du en af de mange, der nyder at dyrke motion og sport? Så vil du blive glad for et par sportsbriller. Sportsbriller er, som ordet indikerer, briller, der er særligt designet til sportsaktiviteter.

Fordelene er mange. Mange sportsgrene foretages udenfor, hvor vind og vejr kan påvirke dit syn og din evne til at orientere dig.

Af den årsag er sportsbriller for mange sportsentusiaster uvurderlige, da de kan hjælpe en med at se skarpt i solen, samtidig med at ens øjne bliver beskyttet i terrænet.

Komfortable sportsbriller i lette materialer

I Synoptik har vi et udvalg af solbriller, der virker optimalt til forskellige sportsgrene. Flere af sportsbrillerne er produceret i lette materialer, og de har en komfortabel pasform under fysiske aktiviteter.

Samtidig er mange af vores sportsbriller designet i et moderne og slankt design, som gør dem til et populært valg indenfor brillemode.

Med de rette sportsbriller kan du forbedre din stil, præstation og øjenbeskyttelse. Uanset om du cykler, løber eller dyrker andre udendørsaktiviteter.

Sportsbriller har mange fordele

Sportsbriller er først og fremmest designet til at beskytte dine øjne mod usunde UV-stråler fra solen.

For stor og intensiv eksponering af UV-stråler kan påvirke dine øjnes sundhed og i værste fald føre til øjenforandringer som tidlig udvikling af grå stær.

I Synoptik er alle vores sportsbriller med 100% UV-beskyttelse. Du kan dermed nyde din træning uden at bekymre dig om dine øjnes ve og vel.

Med sportsbriller reducerer du også generende blænding fra solen. Det er især en fordel, hvis du træner udendørs på solrige dage. På den måde får du bedre forudsætninger for at lave et servees i tennis eller hole-in-one i golf selv med solen stående højt på himlen.

Der er altså flere fordele ved at bruge sportsbriller. De er en beskyttende barriere, der holder dine øjne komfortable og dit syn skarpt. Selv i udfordrende terræner.

Få en sportsbrille med polariserede glas

Dyrker du sport, er solbriller med polariserede glas et godt valg. Med polariserede glas reduceres reflekterende lys fra glatte overflader som vand, asfalt og sne. Det betyder en reduktion af blænding og forbedret klarhed.

Dyrker du eksempelvis vandaktiviteter som windsurfing eller sejlads, kan vi anbefale sportsbriller med polariserede glas.

Polariserede sportsbriller er samtidig en fordel, når du færdes i trafikken. Det skyldes, at modkørende bilister og genskin fra asfalten kan påvirke dit syn og bl.a. blænde dig.

I Synoptik har vi sporty briller med polariserede glas fra populære mærker som Oakley, Persol, Prada Linea Rossa og Ray-Ban, der alle er kendt for høj kvalitet.

Guide til glasfarve i sportsbriller

Valget af glasfarve i dine sportsbriller har også betydning for din træningsoplevelse. Uanset om det er en løbebrille eller cykelbrille.

Udover at farvede glas ser smart ud i briller, kan en bestemt farve glas være med til at forbedre dit syn og din evne til at se detaljerne i terrænet.

Brune glas er velegnede til aktiviteter i naturen som cykling og løb, da farven fremhæver kontraster og dybdesynet.

Med gule eller orange glas fremhæves detaljer og kontraster, hvilket er en fordel til aktiviteter med nedsat belysning eller ved skisport.

SE GUIDE

Cykelbriller

I Synoptik finder du flere cykelbriller i vores udvalg. De adskiller sig fra almindelige sportsbriller ved at have funktioner, der er skræddersyet til cykling og lignende aktiviteter, som foregår i høj fart.

Cykelbriller har eksempelvis en tætsluttende pasform, der forhindrer vind i at trænge ind fra siderne. Tætsluttende cykelbriller forhindrer samtidig, at de glider ned i løbet af din cykeltur. Af samme årsag er støtte på næsen og fra stængerne vigtig.

Når du skal vælge en cykelbrille, er det vigtigt at tjekke gummiet på din næsebøjle og dine brillestænger, da stellet skal sidde til, uden at det bliver ubehageligt.

Cykelbriller er designet til at holde. Er du ude på en lang og udfordrende cykeltur, skal du ikke være nervøs for at tabe dine cykelbriller. Med et solidt stel og brudsikre glas kan du være sikker på cykelbrillernes kvalitet og holdbarhed.

Løbebriller

Kan du godt lide at løbe, kan du forbedre din løbeoplevelse ved at investere i et par løbebriller.

Løbebriller gør en stor forskel på din løbetur. Dels beskytter de dine øjne mod UV-stråler, vind og støv, og dels kan den rigtige glasfarve forbedre, hvor klart du ser i forskellige miljøer.

Når du skal vælge løbebriller, er der flere faktorer, du med fordel kan tage højde for.

Guide til dit valg af løbebriller

Ligesom med cykelbriller er pasformen vigtig. Vælg lette og justerbare briller, der kan sidde sikkert, mens du løber. Hvis du er ude på lange løbeture, er det især en fordel at vælge løbebriller i lette materialer.

Udover 100% UV-beskyttelse kan det også være en fordel at vælge polariserede glas, der reducerer din risiko for at blive blændet af terrænet eller solen.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for dig, står vores eksperter klar til at hjælpe dig i en af vores mange butikker.

Prøv sportsbriller i Synoptik

Her på siden og i din lokale Synoptik kan du gå på opdagelse i vores udvalg af sportsbriller, cykelbriller og løbebriller.

Når du skal vælge briller til sport, er det vigtigt, at du tager højde for din ansigtsform. Dine sportsbriller skal sidde tæt til dit ansigt for at undgå, at de falder af under en fysisk aktivitet. Derudover sikrer det komforten og din bevægelighed.

Hvis du skal finde en cykelbrille, kan vi anbefale, at du tager din cykelhjelm med, når du besøger os. På den måde kan du teste, om cykelbrillerne ikke generer, når du har din hjelm på.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt