Fri levering til butik
Altid fri retur online
Returret til 10.01.24

Sportsbriller

30 Resultater
Relevans

Sportsbriller – Komfort og stil til din træning

Sportsbriller er, som ordet indikerer, solbriller, der er særligt designet til sportsaktiviteter.

Mange sportsgrene foretages udenfor, hvor vind og vejr kan påvirke dit syn og din evne til at orientere dig. Af den årsag er sportsbriller for mange sportsentusiaster uundværlige, da de kan hjælpe en med at se skarpt i solen, samtidig med at ens øjne bliver beskyttet i terrænet.

I Synoptik har vi et bredt udvalg af solbriller, der virker optimalt til forskellige sportsgrene. Flere af sportsbrillerne er produceret i lette materialer, og de har en komfortabel pasform under fysiske aktiviteter. Derudover er mange af sportsbrillerne designet i et moderne og slankt design, hvilket gør dem til et populært valg indenfor brillemode.

Fordelene er mange. Med de rette sportsbriller, uanset om det er til cykling, løb eller andre udendørsaktiviteter, kan du forbedre både din stil, præstation og øjenbeskyttelse.

Sportsbriller med mange fordele

Sportsbriller er først og fremmest designet til at beskytte dine øjne mod usunde UV-stråler fra solen.

For stor og intensiv eksponering af UV-stråler kan påvirke dine øjnes sundhed og i værste fald føre til øjenforandringer som tidlig udvikling af grå stær.

I Synoptik yder alle vores sportsbriller 100% UV-beskyttelse. Du kan dermed nyde din træning uden at bekymre dig om dine øjnes ve og vel.

Med sportsbriller reducerer du også generende blænding fra solen, hvilket især er en fordel, hvis du træner udendørs på solrige dage. På den måde får du bedre forudsætninger for at lave et servees i tennis eller hole-in-one i golf med solen stående højt på himlen.

Der er altså flere fordele ved at bruge sportsbriller. De er en beskyttende barriere, der holder dine øjne komfortable og dit syn skarpt. Selv i udfordrende terræner.

Få sportsbriller med polariserede glas

Dyrker du sport udendørs, er solbriller med polariserede glas et godt valg. Med polariserede glas reduceres reflekterende lys fra glatte overflader som vand, asfalt og sne. Det betyder en reduktion af blænding og forbedret klarhed.

Sportsbriller med polariserede glas er bl.a. en fordel til vandaktiviteter som windsurfing eller sejlads. Ligesom de er en fordel, når du færdes i trafikken i bil. Det skyldes, at modkørende bilister og genskin fra asfalten kan påvirke dit syn og blænde dig.

I Synoptik har vi sporty briller med polariserede glas fra populære mærker som Oakley, Polaroid og Ray-Ban, der alle er kendt for høj kvalitet.

Hvilken farve glas skal sportsbriller have?

Valget af glasfarve i dine sportsbriller, uanset om det er en løbebrille eller cykelbrille, har også betydning for din træningsoplevelse.

Udover at farvede glas ser smarte ud i briller, kan en bestemt farve glas være med til at forbedre dit syn og din evne til at se detaljerne i terrænet.

Brune glas er velegnede til aktiviteter i naturen som cykling og løb, da farven fremhæver kontraster og dybdesynet.

Med gule eller orange glas fremhæves detaljer og kontraster, hvilket er en fordel til aktiviteter med nedsat belysning eller ved skisport.

Se vores guide til at vælge din bedste glasfarve lige her.

Cykelbriller

I Synoptik finder du flere cykelbriller i vores udvalg. De adskiller sig fra almindelige sportsbriller ved at have funktioner, der er skræddersyet til cykling og lignende aktiviteter.

Cykelbriller har eksempelvis en tætsluttende pasform, der forhindrer vind i at trænge ind fra siderne. Briller til cycling, der sidder godt, forhindrer samtidig, at de glider ned på din cykeltur. Af samme årsag er støtte på næsen og stængerne vigtig.

Når du skal vælge en cykelbrille, er det vigtigt at tjekke gummiet på henholdsvis næsebøjlen og stængerne, da stellet skal sidde til, uden at det bliver ubehageligt.

Cykelbriller er designet til at holde. Er du ude på en lang og udfordrende cykelrute, skal du ikke være nervøs for at tabe dine cykelbriller. Med et solidt stel og brudsikkert glas kan du være sikker på cykelbrillernes kvalitet og holdbarhed.

Løbebriller

Kan du godt lide at løbe, kan du forbedre din løbeoplevelse med et par løbebriller.

Løbebriller gør en stor forskel på din løbetur, da de beskytter dine øjne mod UV-stråler og skærmer for vind og støv. Derudover kan den rigtige glasfarve forbedre, hvor klart du ser.

Når du skal vælge løbebriller, er der et flere faktorer, du med fordel kan tage højde for.

Ligesom med cykelbriller er pasformen vigtig. Vælg lette og justerbare briller, der kan sidde sikkert, mens du løber. Hvis du er ude på lange løbeture, er det især en fordel at vælge løbebriller i lette materialer.

Udover 100% UV-beskyttelse kan det også være en fordel at vælge polariserede glas, der reducerer din risiko for at blive blændet af terrænet eller solen.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for netop dig, står vores glasspecialister altid klar til at hjælpe dig i en af vores mange butikker.

Prøv sportsbriller i Synoptik

Her på siden og i din lokale Synoptik kan du gå på opdagelse i vores udvalg af sportsbriller, cykelbriller og løbebriller.

Når du skal vælge briller til sport, er det vigtigt, at du tager højde for din ansigtsform. Det skyldes, at sportsbriller skal sidde tæt til dit ansigt for at undgå, at de falder af under din fysiske aktivitet. Derudover sikrer det komforten og din bevægelighed.

Hvis du skal finde en cykelbrille, kan vi anbefale, at du tager din cykelhjelm med, når du besøger vores eksperter. På den måde kan du teste, om cykelbrillerne ikke generer, når du har din hjelm på.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt