Køb blue light briller online

8 Resultater
Relevans

Filtre

Find dine nye blue light briller hos Synoptik

Er du på udkig efter blue light briller med styrke eller blue light briller uden styrke? Så er du landet det rigtige sted.

Blue light briller kan være en fordel for dig, der bruger mange timer foran digitale skærme. Hvad enten du sidder foran TV’et, kigger på din smartphone eller har et arbejde eller studie, som kræver stort brug af digitale skærme – og dermed en stor eksponering af blåt lys.

Alle digitale skærme udsender blåt lys. I unaturligt store mængder. I sådanne tilfælde vil blue light briller være en fordel. De kan bl.a. bidrage til et afslappet syn og hjælpe mod, at digitale skærmes blå lys ikke virker anstrengende og trættende for vores øjne.

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du et stort udvalg af blue light briller i alle prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde blue light briller i høj kvalitet hos os. Med eller uden din synsstyrke.

Hvad er blue light briller?

Vi er konstant omgivet af blåt lys. Det er ikke kun vores digitale skærme, som bidrager til den store eksponering. Selv solen udsender blåt lys, ligesom flere elpærer gør det.

Blue light briller er briller med en særlig overfladebehandling, der blokerer noget af det højenergiske blå lys. På den måde får blue light briller den store mængde blå lys til at svare til en naturlig mængde lys, som vi helt normalt bliver udsat for.

Blue light briller hjælper altså mod, at vores øjne kan føles trætte, ligesom de bidrager til en bedre nattesøvn, fordi en for stor mængde blåt lys hjælper med at holde os vågne om dagen.

Hvordan virker blue light briller?

Blue light briller er overfladebehandlet med et blue light filter, der blokerer for noget af det blå lys, der udsendes fra digitale skærme.

Blue light briller virker ved at filtrere det blå lys fra, der bl.a. kan forudsagde hovedpine og give os en følelse af trætte øjne og irriterede øjne.

Blue light briller uden styrke

Du behøver ikke at bruge briller eller læsebriller til daglig for at få glæde af et par blue light briller. I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk kan du købe blue light briller uden styrke. De kan altså benyttes af alle, der bruger mange timer foran en skærm hver dag.

Er du i tvivl, om du har brug for blue light briller med styrke? I din lokale Synoptik kan du få en overfladebehandling med blue light filter, som har præcis samme effekt som vores blue light briller uden styrke.

Når vores autoriserede optikere har målt din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, kan vores glasspecialister hjælpe dig med at finde den bedste blue light filter overfladebehandling.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve lige her.

Blue light briller til mænd

Er du på udkig efter blue light briller til mænd? Hos Synoptik har vi et stort udvalg af blue light briller uden styrke til herre.

I vores sortimentet af blue light briller til mænd finder du kvalitetsbriller i forskellige farver, materialer og stelformer. Det betyder med andre ord, at du kan finde blue light briller til herre til alle ansigtsformer og alle ansigtstræk.

Fælles for alle vores blue light briller til mænd er, at de er nøje udvalgt for at sikre dig den højeste kvalitet.

I din lokale Synoptik finder du briller fra populære brillemærker som Hugo Boss, Tom Ford, Emporio Armani, Burberry, Tommy Hilfiger og mange, mange flere, som du kan få med vores unikke specialglas som eksempelvis vores blue light filter overfladebehandling.

Køb blue light briller i Synoptik

Når du køber blue light briller hos os, står vores uddannede brillestylister og autoriserede optikere klar til at hjælpe dig med at finde netop de blue light briller, der passer til dig.

Hvis du er i tvivl, om du skal have styrke i dine blue light skærmbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

I din grundige synsprøve måler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og sørger for, at du får et par blue light briller, der opfylder dine behov. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer.

Er du er ansat i en virksomhed, kan du muligvis få din arbejdsgiver til at betale dine nye blue light skærmbriller. Læs om reglerne her, og bliv klogere på vores firmaaftale her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.