Køb blue light briller online

8 Resultater
Relevans

Find dine nye blue light briller hos Synoptik

Er du på udkig efter blue light briller med styrke eller blue light briller uden styrke, der filtrerer i blåt lys? Så er du landet det rigtige sted.

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du et stort udvalg af blue light briller i alle prisklasser, som filtrerer i det spektrum af blue light, der kaldes blue violet light.

Uanset hvad dit budget er, kan du finde blue light briller i høj kvalitet hos os. Med eller uden din synsstyrke.

Blue light briller filtrerer blue violet light

Blue light briller kan være en fordel for dig, der bruger mange timer foran digitale skærme. Hvad enten du sidder foran TV’et, kigger på din smartphone eller har et arbejde eller studie, som kræver stort brug af digitale skærme.

Vi udsættes konstant for blå lys. Solen er den største kilde til blåt lys, men også digitale enheder udstråler blåt lys. Blue light briller eller briller med blålyslifter filtrerer noget af det blå lys, vi udsættes for hver dag - i det spektrum, der kaldes blue violet light i spektret 400 nm til 455 nm.

Minimum 20% af det blå lys, der kaldes blue violet light, filtreres af de blue light briller, som du kan købe online her på siden.

Hvad er blue light briller?

Blue light briller er briller med et filter, der filtrerer det blå lys. Vores blue light briller online filtrerer det blå lys, der kaldes blue violet light, som muligvis kan påvirke vores øjne inden for spektret 400 nm til 455 nm.

Blue light briller uden styrke

Du behøver ikke at bruge briller eller læsebriller til daglig for at få glæde af et par blue light briller. I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk kan du købe blue light briller uden styrke. De kan altså benyttes af alle, der vil have blue light briller, som filtrerer i blue violet light.

Er du i tvivl, om du har brug for blue light briller med styrke? I alle vores butikker kan du få en overfladebehandling med blue light filter, som har samme effekt som vores blue light briller uden styrke.

Når vores autoriserede optikere har målt din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek, kan vores glasspecialister hjælpe dig med at finde den bedste blue light filter overfladebehandling.

Bestil tid til din grundige synsprøve lige her.

Blue light briller til mænd

Er du på udkig efter blue light briller til mænd? Hos Synoptik har vi et stort udvalg af blue light briller uden styrke til herre.

I vores sortiment af blue light briller til mænd finder du kvalitetsbriller i forskellige farver, materialer og stelformer. Det betyder med andre ord, at du kan finde blue light briller til herre til alle ansigtsformer og alle ansigtstræk.

Fælles for alle vores blue light briller til mænd er, at de er nøje udvalgt for at sikre dig den højeste kvalitet.

I din lokale Synoptik finder du briller fra populære brillemærker som Hugo Boss, Tom Ford, Emporio Armani, ArnetteBurberry, Polo Ralph Lauren og mange flere, som du kan få med vores unikke specialglas som eksempelvis vores blue light filter overfladebehandling.

Køb blue light briller online i Synoptik

I Synoptik kan du både købe blue light briller online og finde et stort udvalg i din lokale Synoptik.

Når du køber blue light briller i vores butikker, står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig med at finde netop de blue light briller, der passer til dig.

Hvis du er i tvivl, om du skal have styrke i dine blue light skærmbriller, kan du bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

I din grundige synsprøve måler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og sørger for, at du får et par blue light briller, der opfylder dine behov. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Ansat i en virksomhed? Få muligvis den til at betale

Er du er ansat i en virksomhed, kan du muligvis få din arbejdsgiver til at betale dine nye blue light skærmbriller.

Læs om reglerne her, og bliv klogere på vores firmaaftale her.

Vi ta'r dit syn alvorligt