Vores optikere følger dit syn

Flere øjensygdomme kommer ofte snigende, uden at du selv mærker noget til dem. Ikke før de har ført til synstab i varierende grad.

Nu kan du få hjælp til at passe på dit syn mere effektivt og grundigt end tidligere set. Vi præsenterer en unik SynsJournal, som viser, hvordan vores eksperter følge dit syn gennem hele dit liv.

Du får din nye SynsJournal gennemgået, efter du har fået foretaget en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi hjælper dig hele dit liv og skræddersyr en plan

Mange danskere glemmer det. At gå til de anbefalede kontroller af øjnene. Ikke kun for at holde øje med synsproblemer, men også for at holde øje med eventuelle tegn på øjensygdomme.

Din SynsJournal indeholder en forklaring af dine vigtigste synsprøveresultater og information om dit syn, din øjensundhed og anbefaling til opfølgende kontroller. På den måde er du sikker på, at dit syn altid er i de rette hænder.

Med din nye SynsJournal behøver du tilmed ikke selv at huske på at bestille tid til at få tjekket dine øjne. Vores eksperter indkalder dig automatisk, når det er tid. Nemt og bekvemt.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Tjekket af din øjensundhed er omfattende

En synsprøve i Synoptik indeholder meget mere end en måling af din syns- og eventuel brille- eller kontaktlinsestyrke. Du får også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed, som gør vores eksperter i stand til at udforme din personlige plan.

Vores autoriserede optikere undersøger både dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, forandringer i nethinden og meget andet, som kan føre til synstab i varierende grad. I hvert fald hvis tegnene på sygdommene ikke opdages i tide, og en behandling sættes i gang.

Med din SynsJournal får du forklaret og beskrevet dine synsprøveresultater, som måske kan være uoverskuelige at forstå vigtigheden af.

Det indeholder din Synsprøve med sundhedstjek

  • Styrkeudmåling
  • Måling af dit øjentryk
  • Digitalt farvebillede af din nethinde
  • Synsfeltsundersøgelse
  • Gennemgang af din SynsJournal

LÆS OM DIN SYNSPRØVE

Kom godt i gang med din nye personlige SynsJournal

Vores autoriserede optikere står klar til at skræddersy en SynsJournal til dig og lægge en individuel plan for bl.a. opfølgende kontroller.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. En tidlig indsats gør en stor forskel. For dit syn og din livskvalitet.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Øje for detaljen