Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Air-Optix kontaklinser - Køb online

6 Resultater
Sortér efter
Relevans

Air Optix-kontaktlinser

Air Optix er månedslinser fra Alcon, som har speciale i HydraGlyde kontaktlinser. Air Optix er kontaktlinser, der er beregnede til at blive brugt som månedslinser. Det vil sige, at du ikke skal tage dem ud hver dag. Du kan i stedet nøjes med at skifte hver 30. dag. Det kan være en fordel for mange, der synes, at det er nemmere end at skifte mellem endagslinser.

Her på siden kan du se vores udvalg af månedslinser fra Air Optix. Vi har både linser, der kan korrigere for bygningsfejl, nærsynethed og langsynethed. Bl.a. ved hjælp af den populære Air Optix HydraGlyde model, der er en fugtig og behagelig kontaktlinse at have i dit øje.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Månedslinser til dit behov

Månedslinser er til dig, der ikke vil tage dine kontaktlinser ud hver dag. Her er Air Optix kontaktlinser et godt valg, da de netop er udviklet med det for øje. Linser fra Air Optix er udviklet med høj iltgennemtrængelighed, som giver dig en bedre modstand mod aflejringer.

Air Optix kontaktlinser har en unik overflade, der sammen med et smartshield-system giver dine øjne et boost af fugtighed. Lige fra dag 1 til dag 30.

Det er vigtigt, at du ved, hvad din styrke er, før du bestiller kontaktlinser her på siden. Er du det mindste i tvivl, om du vil have bedst gavn af månedslinser, endagslinser eller 14-dags linser? Så kig forbi din lokale Synoptik og få eksåertråd og -vejledning af vores kontaktlinsespecialister. Vi har mange års erfaring og guider dig i den retning, der er bedst for netop dit syn.

Hvis du vil vide, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dine behov og styrke, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere tjekke dit syn, som er afgørende for at give dig den rette vejledning.

Bestil tid & prøv kontaktlinser

Prøv kontaktlinser fra Air Optix

Har du lige fået testet dit syn, og skal du nu til at vælge mellem at bruge kontaktlinser eller briller? Så kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage hos os. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan du snakke med vores kontaktlinsespecialister om, hvilke Air Optix-kontaktlinser der passer bedst til dine øjne. Husk dog, at Air Optix kun har månedslinser. Hvis du vil have endagslinser, skal du bestille kontaktlinser fra et af vores andre brands, som vi har et stort udvalg af.

Bestil kontaktlinsevæske til dine månedslinser

Hvis du bruger månedslinser, er det vigtigt, at du renser dem ordentligt. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske, som renser dine kontaktlinser grundigt. Det er ikke ligegyldigt, hvilken kontaktlinsevæske du bruger. Den skal være af god kvalitet og passe til dig, dit syn og din livsstil.

Hos Synoptik forhandler vi kun kvalitetskontaktlinsevæske, der giver dig det bedste resultat og holder dine kontaktlinser friske, rene og klare. Du kan bruge kontaktlinsevæske fra iWear eller Optifree, som giver dine linser ekstra fugt sidst på måneden.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSEVÆSKE

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rigtige til dine kontaktlinser, kan du altid få eksperthjælp i din lokale Synoptik. Med udgangspunkt i dig og dine behov kan vores kontaktlinsespecialister finde den rette løsning og guide dig i, hvilken kontaktlinsevæske til dine kontaktlinser fra Air Optrix dine øjne og dit syn har bedst af.

Få Air Optrix-kontaktlinser i et kontaktlinseabonnement

I Synoptik kan du opleve større tryghed, fleksibilitet og frihed i din hverdag. Med et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig. I et fleksibelt kontaktlinseabonnement kan du bl.a. nyde frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, altid 25% rabat på alle designstel, kvalitetsglas og solbriller med og uden styrke, direkte levering til din hjemmeadresse og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.