Vogue briller

18 Resultater
Relevans

Vogue Eyewear – jordnær eksklusivitet til målrettede kvinder

Amerikanske Vogue har længe været frontløber inden for tidens trends. Mærkets designerbriller har positioneret Vogue som et modehus, der er med til at forme trends inden for sæsonaktuel brillemode.

Vogue designer briller med udgangspunkt i de værdier, der har gjort mærket kendt og elsket, siden det blev etableret i 1892.

Designerne bag Vogue Eyewear formår konstant at gøre modellerne nutidige, inkluderende, aktuelle og jordnære. På den måde inspirerer briller fra Vogue dig til at udforske din hverdag og lader dig udtrykke dig selv med selvtillid.

Vogue Eyewear til damer

Vogue Eyewear er til dig, der kan lide at følge modens tendenser og eksperimentere med sin stil. Du søger konstant efter inspiration, og du er ikke bange for at skille dig ud fra mængden på din vej.

Den nye kollektion med Vogue briller til damer indeholder flere af de modeller, der hitter allermest i modebilledet. Du finder alt fra runde briller til briller med katteøjne, brillestel i sort og mange flere af de stelformer, som går igen i årstidens brilletrends. År efter år.

Detaljerne er flere. Uanset stelformer står Vogue skrevet i en simpel tekst og diskret indgraveret på stellene, som findes i en bred farvepalette. I lyse såvel som mørke nuancer.

Alt er velovervejet i Vogues kollektion, og brillerne er ideelle til dig, der foretrækker at udtrykke dig ungdommeligt.

Hvilke Vogue briller passer til mig?

I den nye kollektion med Vogue Eyewear til damer finder du et væld af forskellige modeller. Det betyder samtidig, at du finder Vogue briller, der passer til flere ansigtsformer.

Du kan altså vælge Vogue briller, uanset om du har et smalt, rundt, firkantet eller mere ovalt ansigt.

Dine muligheder er mange, når du vælger Vogue Eyewear til damer. Er du i tvivl om, hvilke briller der passer til din ansigtsform og dine ansigtstræk?

Besøg vores udannede brillestylister, og få rådgivning om dit bedste valg.

Prøv Vogue Eyewear i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af Vogue briller til damer, som kan hjælpe dig med at udtrykke dig selv med selvtillid og få mest ud af dit syn med din præcise synsstyrke.

Netop det kortlægger vores autoriserede optikere i en Synsprøve med sundhedstjek.

Udover at kortlægge, om dine briller fra Vogue Eyewear skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. En tidlig indsat gør en forskel.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Få Vogue briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at opleve større økonomisk sikkerhed ved at vælge dine Vogue briller på abonnement. Du kombinerer dine Vogue briller med andre briller fra vores omfattende udvalg.

Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ behøver du ikke at betale noget, når du vælger dine briller. Du betaler i stedet en fast månedlig pris.

Du kan samtidig nyde et væld af abonnementsfordele, som er inkluderet i din månedlige pris:

  • Synsprøver med sundhedstjek efter dit behov (værdi 348 kr.)
  • Nye brilleglas ved ny synsstyrke
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst
  • Fri ombytning af et par valgfri briller en gang årligt

Bruger du kontaktlinser, eller vil du opleve alle deres fantastiske fordele? Hør om dine muligheder for at få kontaktlinser med i dit brilleabonnement med Vogue Eyewear.

LÆS OM ABONNEMENT

Vi ta’r dit syn alvorligt