Få et gratis synstjek i Synoptik

Har du mistanke om, at du ikke ser optimalt, eller at dine briller eller kontaktlinser kunne trænge til en justering? Så kom ind og få et gratis synstjek, der hurtigt viser, om dine øjne ser, hvad de skal. Synstjekket koster ikke noget, og du behøver ikke at bestille tid.

Hvad er et synstjek?

Synstjekket er en elektronisk måling af synet, der benytter sig af lys til at vurdere, hvor godt dine øjne fokuserer. Synstjekket udføres både af vores optikere og salgsassistenter – det er derfor, vi kan tilbyde dig et synstjek uden tidsbestilling. Resultatet af synstjekket viser din anslåede synsstyrke, så vores optikere kan vurdere, om dine øjne fungerer normalt, eller om du bør få en Udvidet Synsprøve.
Prøv vores online synstjek.

Det eneste, du skal gøre for at et gratis synstjek, er at møde op hos os. Synstjekket tager kun fem minutter.

Bestil tid

Hvad er en Udvidet Synsprøve?

Den Udvidet Synsprøve udføres af vores autoriserede optikere. Synsprøven består af individuelle målinger, der viser, hvordan dine øjne arbejder sammen, og om du har eventuelle bygningsfejl. Sundhedstjekket består af en række undersøgelser, der kan opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Den Udvidet Synsprøve koster 298 kr. og er det bedste udgangspunkt for at få de helt rigtige briller eller kontaktlinser, så du oplever en synlig forskel.

Bestil tid