Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

iWear kontaklinser - Køb online

23 Resultater
Sortér efter
Relevans

iWear-kontaktlinser


Med iWear får du gode kontaktlinser til fornuftige priser. iWear er vores eget kontaktlinsemærke, og vi er stolte af at kunne tilbyde den højeste kvalitet til budgetvenlige priser. Når du vælger kontaktlinser fra iWear får du bløde og komfortable kontaktlinser, der dækker dine behov.

Her på siden kan du se og bestille hele udvalget af kontaktlinser fra iWear. Du kan også læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Læs eksempelvis, hvordan du kan prøve iWear-kontaktlinser gratis i 10 dage og meget mere.

 

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Find de rette kontaktlinser til dit behov


Hos Synoptik tager vi altid dit syn alvorligt, og vi arbejder hver dag på at give dig de bedste løsninger. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige kontaktlinser inden for vores eget kontaktlinsemærke, iWear. Uanset hvad dine kontaktlinsebehov er, kan iWear opfylde dem.

Hvis du gerne vil vide, hvilke kontaktlinser, der passer bedst til dine behov, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve. Her vil vores autoriserede optikere tjekke din syn og dine øjne grundigt, hvilket er altafgørende for at kunne vejlede dig omkring kontaktlinser. Uanset hvad dine ønsker og behov er, garanterer vi, at du kan finde de rette kontaktlinser i vores iWear-sortiment.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Prøv iWear-kontaktlinser gratis


Har du aldrig prøvet at bruge kontaktlinser før, og er du i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig? Så kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage hos os. Det eneste, du skal gøre er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve. Her kan du snakke med din lokale optiker om, hvilke iWear-kontaktlinser, der er de bedste til netop dine behov.

I vores sortiment af kontaktlinser fra iWear har vi både endagslinser, månedslinser og flerstyrkekontaktlinser – alle med fokus på kvalitet og komfort. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi også har kontaktlinser fra iWear, der passer til dine behov.

iWear-kontaktlinsevæske


Hvis du bruger månedslinser, er det vigtigt, du renser dem ordentligt. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske fra iWear, som renser dine kontaktlinser grundigt. Det er ikke ligegyldigt, hvilken kontaktlinsevæske, du bruger. Derfor forhandler vi kun kontaktlinsevæske i Synoptik, som giver dig det bedste resultat og holder dine kontaktlinser friske og klare – og kontaktlinsevæske fra iWear er naturligvis ingen undtagelse.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske, der er den rigtige til dine kontaktlinser, kan du altid få råd og vejledning i din lokale Synoptik. Her hjælper vores dygtige personale dig med at finde den rette løsning til dig – enten fra iWear eller fra et af vores andre mærker.

Endagslinser eller månedslinser fra iWear

 


Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og månedslinser, og det er umuligt at sige, at den ene type er bedre end den anden. iWear tilbyder begge slags kontaktlinser – naturligvis i høj kvalitet.

Hvilken type kontaktlinser fra iWear, du skal vælge, afhænger af dit syn og din livsstil. Alle iWear-kontaktlinser er bløde og fleksible, hvilket gør dem komfortable for dig at bruge. Bestil dine iWear-kontaktlinser her på siden i dag, eller besøg din lokale Synoptik og få hjælp til at finde de rette kontaktlinser.