Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb

iWear kontaklinser - Køb online

29 Resultater
Relevans

iWear kontaktlinser

Med iWear får du kvalitetskontaktlinser til fornuftige priser. iWear er vores eget kontaktlinsemærke, og vi er stolte af at kunne tilbyde den højeste kvalitet til budgetvenlige priser. Når du vælger kontaktlinser fra iWear, får du bløde og komfortable kontaktlinser, der dækker dine behov.

Her på siden kan du se og bestille fra vores omfattende udvalg af kontaktlinser fra iWear. Du kan også læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Læs eksempelvis, hvordan du kan opleve iWear kontaktlinser gratis i 10 dage af dit nye nye kontaktlinseabonnement og meget mere.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Find de rette iWear kontaktlinser til dine behov

Hos Synoptik ta'r vi dit syn alvorligt, og vi arbejder hver dag for at give dig de bedste løsninger. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige kontaktlinser inden for vores eget kontaktlinsemærke iWear. Uanset hvad dine unikke behov er, giver iWear kontaktlinser dig gode forudsætninger for at opfylde dem.

Hvis du vil vide, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dine behov, anbefaler vi, at du bestiller tid til at prøve kontaktlinser. Så oplever du samtidig vores store ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke og kortlægger, hvilken synsfejl dine iWear kontaktlinser skal korrigere for. Eksempelvis nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores kontaktlinsespecialister give dig ekspertrådgivning om dit syn med iWear kontaktlinser, og vi kan bl.a. lære dig, hvordan du tager dine iWear linser af og på. Og meget, meget mere.

Oplev iWear kontaktlinser gratis

Har du aldrig prøvet at bruge kontaktlinser før, og er du i tvivl om, om det er noget for dig? Så kan du opleve iWear kontaktlinser gratis i de 10 første dage af dit nye kontaktlinseabonnement i Synoptik. Hvis de iWear kontaktlinser, vores eksperter finder til dig, ikke er de rette til dig, kan du kvit og frit skifte til en anden type. Enten fra iWear eller et andet kontaktlinsemærke i vores omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser.

I vores sortiment af kontaktlinser fra iWear har vi både endagslinser, månedslinser og flerstyrkekontaktlinser – alle med fokus på kvalitet og komfort. Det giver dig mulighed for at finde lige netop de iWear kontaktlinser, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

iWear kontaktlinsevæske

Hvis du bruger månedslinser, er det vigtigt, at du renser dem ordentligt efter brug. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske fra iWear, som renser dine kontaktlinser grundigt. Hos Synoptik er kvalitet en mærksag. Af den årsag forhandler vi kun kontaktlinsevæske, som giver dig gode resultater og holder dine kontaktlinser friske og klare. Kontaktlinsevæske fra iWear er naturligvis ingen undtagelse.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rette til netop dine iWear kontaktlinser, kan du altid få ekspertvejledning i din lokale Synoptik. Her kan vores kontaktlinsespecialister hjælpe dig med at finde den rette løsning. Enten fra iWear eller et af vores andre kvalitetsmærker.

Endagslinser eller månedslinser fra iWear

Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og månedslinser, og det er svært at sige, om den ene type er bedre end den anden. iWear tilbyder begge slags kontaktlinser. Både iWear endagslinser og iWear månedslinser har det til fælles, at de er i god kvalitet.

Dit bedste valg af kontaktlinser fra iWear afhænger af dit syn og din livsstil. Alle iWear kontaktlinser er bløde og fleksible for at optimere din komfort. Bestil dine iWear kontaktlinser online her på siden, eller besøg din lokale Synoptik, hvor du kan få grundig eksperthjælp af vores kontaktlinsespecialister.

Alt det gør vi på baggrund af en Udvidet Synsprøve, der også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

BESTIL TID I DAG

Få iWear kontaktlinser på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få iWear kontaktlinser på abonnement. I et fleksibelt kontaktlinseabonnement får du adgang til løbende ekspertrådgivning fra førende kontaktlinsespecialister og et væld af eksklusive fordele, der bliver skræddersyet til netop dig og dit syn af vores abonnementsspecialister.

Som kontaktlinseabonnent kan du bl.a. nyde udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke, 25% rabat på alle designerstel, kvalitetsglas og solbriller med og uden styrke, direkte levering til din hjemmeadresse og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i din faste månedlige abonnementspris.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.