Briller Herrer

510 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller – herre

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller til mænd. Vi har altid det nyeste inden for herremode, når det kommer til briller, og uanset om du er til moderne eller klassisk, finder du et par briller, der passer til din stil hos os.

Læs videre her, og bliv klogere på vores sortiment af briller til mænd, samt hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Synoptik.

Vælg de rigtige brilleglas

Når du har fundet det helt rigtige brillestel, skal du vælge hvilke brilleglas, du vil have i. Hos Synoptik forhandler vi kun brilleglas af høj kvalitet, hvilket betyder, at uanset hvad du vælger, får du et sæt gode brilleglas. 

Hvilke brilleglas, der er de rette for dig, afhænger af din livsstil og dine præferencer. Skal du have læsebriller, som du kun har på, når du sidder stille, eller har du brug for et par briller, der kan holde til en aktiv livsstil? Uanset hvad, kan du hos os få de glas, der passer bedst til dig og dit syn. 

Materialer

Hos Synoptik forhandler vi briller til mænd i flere forskellige materialer. Vi har eksempelvis et stort udvalg af herrebriller i acetat. Briller i acetat fås i mange forskellige farver og modeller. Det er et meget let og allergivenligt materiale. 

Metal er et klassisk og slidstærkt materiale, når det kommer til briller. I vores sortiment af briller til mænd finder du et bredt udvalg af briller fremstillet i metal. 

Du finder også superlette, allergivenlige og holdbare herrebriller i titanium hos os. Titanium er et meget populært materiale til briller, grundet dets lave vægt.

Designerbriller – herre

Hos din lokale Synoptik og her på siden finder du et stort udvalg af designerbriller til mænd. Vi fører et bredt udvalg af de mest populære designermærker inden for brillemode. Derfor har vi altid mange forskellige herrebriller i mange forskellige stilarter at vælge imellem.  Vi tager løbende nye kollektioner ind, så du altid kan finde det nyeste inden for brillemode hos os. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken stil, du skal gå efter, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister, der hjælper dig med at finde de briller, der passer bedst til din ansigtsform og dine farver. 

Bestil en Udvidet Synsprøve

Inden vi kan lave dine nye briller, skal vi undersøge dit syn. Hos din lokale Synoptik kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve, hvor en af vores autoriserede optikere både undersøger dit syn grundigt og tjekker for sygdomme, som kan ses i øjnene, så som diabetes og forhøjet blodtryk. Det giver dig mulighed for at kontakte din læge i tide, så du kan forebygge sygdommene i god tid.

Vores Udvidede Synsprøve koster 298,- og tager ca. 30 minutter.

Bestil tid