Briller Herrer

362 Resultater
Relevans

Briller – herrer

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af briller til mænd. Du finder altid de nyeste briller fra den nyeste brillemode og fra alle de kendte kvalitets- og designermærker, som giver dig mulighed for at finde briller til herre til netop din stil. Uanset om du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende.

Bliv meget klogere på vores omfattende udvalg af briller til herrer her, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med nye briller til mænd.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

De bedste brilleglas til briller til herrer

Når du har fundet de helt rigtige briller til herrer, skal du vælge, hvilke brilleglas du vil have i. I Synoptik er kvalitet en mærkesag. Og vi ved, at glas ikke bare er glas. Det er med vores kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Det betyder, at uanset hvad du vælger, får du brilleglas af god kvalitet.

Læs om alle vores kvalitetsglas lige her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

De bedste brilleglas til lige netop dig og dit syn afhænger af din livsstil og dine præferencer. Skal du have læsebriller, som du kun har på, når du sidder stille foran en skærm eller læser i en bog? Eller har du brug for sportsbriller, der kan holde til din aktive livsstil?

Hos os kan du få de glas, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov. Vores bedste Platin- og Diamantglas bliver bl.a. individuelt tilpasset til dig, dit syn og afstanden mellem dine øjne for at sikre dig optimal synskvalitet.

Altid kvalitetsmaterialer i dine briller til mænd

Hos Synoptik forhandler vi briller til mænd i forskellige kvalitetsmaterialer. Vi har bl.a. et stort udvalg af herrebriller i acetat. Briller i acetat fås i mange forskellige farver og modeller. Det er et let og allergivenligt materiale, som passer perfekt til din moderne hverdag.

Metal er et klassisk og slidstærkt materiale. I vores sortiment af briller til mænd finder du et bredt udvalg af briller fremstillet i metal, som sikrer en stærk holdbarhed.

Du finder også superlette, allergivenlige og holdbare herrebriller i titanium hos os. Titanium er et meget populært materiale til briller. Det skyldes især, at titaiumbriller til herrer er lette og passer til en aktiv hverdag.

Hvis du både vil opleve og gøre en synlig forskel, finder du et stort udvalg af briller med omtanke for miljøet fra kendte mærker som Polo Ralph Lauren, Dolce&Gabbana og DbyD.

Designerbriller – herre

I din lokale Synoptik og her på siden finder du et stort udvalg af designerbriller til mænd. Vi fører et bredt udvalg af alle de populære designermærker inden for ny brillemode.

Du finder briller til mænd fra populære mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Emporio ArmaniPeak Performance, Hugo Boss, Polo Ralph LaurenGiorgio Armani, Gucci og mange, mange flere populære brillermærker.

Vi har med andre ord mange forskellige herrebriller fra kvalitet- og designermærker at vælge imellem. Du finder bl.a. også runde briller til herrer og sorte briller til herrer. Vi holder os altid opdateret og lancerer løbende nye kollektioner med briller til mænd. På den måde kan du altid finde de nyeste designerbriller til mænd hos os.

Hvis du er i tvivl om, hvilket brillestel der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister. Vi bruger vores store viden om mode og kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og meget andet på dit ansigt, når vi giver dig ekspertrådgivning om de bedste briller til herrer til netop dig.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn med dine nye briller til mænd starter med en Synsprøve med sundhedstjek.

Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke og kortlægger, hvilken synsfejl dine briller til herrer skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Samtidig undersøger vi dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få briller til mænd på abonnement i Synoptik

I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du forskellige briller til herrer eller solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Har du kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i samme fleksible løsning.

Ud over briller, solbriller og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele. Bl.a. synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, frit skifte af brilleglas ved nye styrker, eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere. Alt til en fast månedlig pris.

Med et brilleabonnement kan du altså nyde en tryggere hverdag med dine briller til mænd og ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, når dit syn løbende ændrer sig.

LÆS OM ET ALL-INCLUSIVE™ ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt