Briller Herrer

699 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller – herre

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller til mænd. Vi har altid det nyeste inden for herremode og briller fra alle de kendte kvalitets- og designermærker. Uanset om du er til en moderne eller klassisk stil, finder du et par briller, der passer til din stil hos os.

Bliv meget klogere på vores omfattende sortiment lige her - og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med nye briller.

BESTIL TID

Vælg de rigtige brilleglas

Når du har fundet det helt rigtige brillestel, skal du vælge, hvilke brilleglas du vil have i. I Synoptik er kvalitet en mærkesag. Og vi ved, at glas ikke bare er glas. Det er med vores kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Det betyder, at uanset hvad du vælger, får du brilleglas af den bedste kvalitet.

Læs om alle vores kvalitetsglas lige her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

De bedste brilleglas til lige netop dig og dit syn afhænger af din livsstil og dine præferencer. Skal du have læsebriller, som du kun har på, når du sidder stille foran en skærm? Eller har du brug for sportsbriller, der kan holde til din aktive livsstil? Hos os kan du få de glas, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov. Vores bedste Platin- og Diamantglas bliver bl.a. individuelt tilpasset til dig, dit syn og afstanden mellem dine øjne. 

Altid kvalitetsmaterialer

Hos Synoptik forhandler vi briller til mænd i flere forskellige kvalitetsmaterialer. Vi har bl.a. et stort udvalg af herrebriller i acetat. Briller i acetat fås i mange forskellige farver og modeller. Det er et let og allergivenligt materiale, som passer perfekt til din moderne hverdag.

Metal er et klassisk og slidstærkt materiale. I vores sortiment af briller til mænd finder du et bredt udvalg af briller fremstillet i metal, som sikrer stærk holdbarhed.

Du finder også superlette, allergivenlige og holdbare herrebriller i titanium hos os. Titanium er et meget populært materiale til briller, grundet dets lave vægt.

Hvis du både vil opleve og gøre en synlig forskel, finder du et stort udvalg af bæredygtige briller fra kendte mærker som Tommy Hilfiger, Monkeyglasses og DbyD.

Designerbriller – herre

I din lokale Synoptik og her på siden finder du et stort udvalg af designerbriller til mænd. Vi fører et bredt udvalg af alle de populære designermærker inden for brillemode. Derfor har vi altid mange forskellige herrebriller i forskellige stilarter at vælge imellem. Vi holder os altid opdateret og lancerer løbende nye kollektioner. På den måde kan du altid finde de nyeste designerbriller til mænd hos os.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Hvis du er i tvivl om, hvilket brillestel der klæder dig bedst, kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister. Vi bruger vores store viden om mode og kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning om de bedste briller til netop dig.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn med dine nye kvalitets- og designerbriller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og undersøger dine øjnes sundhed. Vi bruger vores store ekspertise til bl.a. at undersøge dig for øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Dit øje kan afsløre mere, end du tror.

En Udvidet Synsprøve med et omfattende sundhedstjek koster kun 298 kr. og tager ca. 30 minutter.

Bestil tid

Få briller på abonnement i Synoptik

I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele. Bl.a. gratis udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, frit skifte af brilleglas ved nye styrker, eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere - skræddersyet til dig af vores abonnementsspecialister og til en fast månedlig pris. På den måde kan du nyde en tryggere hverdag, hvor du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter, når dit syn løbende ændrer sig.

LÆS OM ET ALL-INCLUSIVE™ ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt.