Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Pilot solbriller

48 Resultater
Relevans

Pilot solbriller – et klassisk udtryk

Pilot solbriller er en sand klassiker, som du aldrig går galt i byen med.

Pilot solbriller går også ofte navnet Aviator solbriller, fordi Ray-Ban var det første solbrillemærke, der satte pilot solbriller på verdenskortet.

Ray-Ban har sidenhen også markeret sig med underbrandet Ray-Ban Kids, og i kollektionen finder du naturligvis også Ray-Ban pilot solbriller til børn, der lader børn tage del i det populære modeunivers, som voksne hver dag nyder med Ray-Bans mange tidløse solbriller.

Historien bag solbrillemodellen

Oprindeligt er pilot solbriller, som navnet antyder, skabt til piloter, der havde behov for et skarpt udsyn i luften. Piloter kunne ikke kun nøjes med en rund form på solbrillerne, fordi den runde form ikke dækker alle vinkler, som der især er behov for i luften.

Den dråbeformede pilot solbrillemodel blev til, og en stilsikker og verdenskendt klassiker blev født.

Flere populære designermærker tilbyder i dag pilotsolbriller til herrer og damer. Lige fra Ray-Ban til Tom Ford, Gucci, Peak Performance, Persol, Emporio Armani, Michael Kors og Burberry, som alle er orienteret mod sæsonens solbrillemode.

Øverst på siden med vores store  udvalg af designersolbriller til både mænd, damer og børn kan du filtrere på stelform. På den måde får du kun vist de populære pilot solbriller, vi har i vores sortiment.

Pilot solbriller til herrer og damer

Pilot solbriller bliver ikke båret af et bestemt køn. Eller en bestemte type. Solbrillerne er universelle og bliver brugt af alle. Herrer såvel som damer og unge såvel som ældre.

Siden Ray-Bans lancering af Aviator solbrillen har andre mærker præsenteret stilrene pilot solbriller, der kan bruges af både mænd og damer.

Populariteten bag pilot solbriller til herrer og damer findes bl.a. i, at solbrillerne kan kombineres med mange forskellige tøjstile. Du kan bruge dine pilot solbriller til en fin skjorte eller kjole, men også sammen med en slidt t-shirt. Dine muligheder er mange.

Aviator solbriller

I Synoptik finder du naturligvis de populære Aviator solbriller fra Ray-Ban. Vores udvalg dækker over flere forskellige glasfarver og unikke kvalitetsglas, der alle yder 100% UV-beskyttelse og blokerer for solens usunde UV-lys.

Flere af modellerne kan du også få med polariserede glas, som effektivt blokerer solens skarpe stråler og sikrer dig det mest naturlige syn i solen.

Er du i tvivl, om pilot solbriller klæder dig? Prøv dem online med vores Virtual Try-On-system, som du finder under alle modellerne på vores webshop. Tryk blot på det lille ikon "Prøv på mig" under hvert enkelt billede af de pilotsolbriller, du har set dig varm på.

Hvis du foretrækker at prøve dem fysisk, kan du altid besøge din lokale Synoptik og prøve dem i butikken.

Pilotsolbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil se verden lige så skarpt i solen, som du gør normalt, kan pilot solbriller med styrke gøre en synlig forskel for dig.

Hvis du vil have pilot solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke til dine pilot solbriller. Alt det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine pilot solbriller skal korrigere for.

Har du svært ved at finde de pilot solbriller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister rådgive dig i en af vores mange butikker.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vælg den rette glastype og -farve

For at opleve optimal synskomfort i solen kan du med fordel vælge farven på dine solbrilleglas med omhu. De har hver deres fordele og egner til forskellige aktiviteter.

Hvis du ønsker pilotsolbriller, der er gode på en cykeltur, er grå solbrilleglas f.eks. et godt valg. Eller hvis du står på ski og befinder dig i nedsat belysning, kan orange solbrilleglas sikre dig god synskvalitet. Ønsker du derimod en god allround glasfarve, er grønne solbrilleglas en sikker vinder.

Læs vores guide til den bedste glasfarve på dine pilot solbriller lige her, eller får eksperthjælp af vores specialister i din lokale Synoptik.

LÆS GUIDE

Vi ta'r dit syn alvorligt