Spar 25% på udvalgte solbriller

-

Gælder t.o.m. 20.06.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Pilot solbriller

77 Resultater
Sortér efter
Relevans

Pilot solbriller

Pilot solbriller er en klassiker, som aldrig går fejl i byen med. Pilot solbriller går også ofte under navnet Aviator, og især Aviator-modellen fra Ray-Ban er blevet meget populær. Det er den fordi at denne pilot solbrille kan bruges til både herrer og damer. Det er en universel model, som også kan kombineres med mange forskellige stilarter. Du kan bruge dine Aviator solbriller til en fin kjole, men også sammen med en slidt t-shirt – begge looks får lidt mere kant med et par pilot solbriller.

Oprindeligt er pilot solbrillerne skabt til, som navnet antyder, piloter, for at sikre at de ikke blev blændet under flyvninger. Piloterne kunne ikke nøjes med en rund form på solbrillerne, da den runde form ikke klarer at dække alle vinkler, som der er behov for i deres arbejde. Den dråbeformede ramme blev til, og en stilsikker klassiker blev dermed født.

Aviator

Hos Synoptik kan du naturligvis finde de populære Aviator-solbriller fra Ray-Ban. Udvalget hos Synoptik dækker over flere forskellige farver stel og glas, og du kan gå på opdagelse i vores store udvalg lige her. 

Er du i tvivl om det vil klæde dig med pilot solbriller? Du kan prøve vores Virtual Try-On, som du finder under hver solbrille. Bare tryk på det lille ikon ”Prøv mig” under billedet af de pilot solbriller du foretrækker. Hvis du tager chancen og bestiller et par pilot solbriller i dag, så har du altid muligheden for at prøve dem derhjemme foran spejlet og sende retur gratis. Vi er dog sikre på, at pilot solbriller passer til de fleste.

Pilot solbriller med styrke

Du bør overveje om du skal investere i solbriller med styrke, hvis du bruger briller til dagligt. Det kan være ubehageligt at bruge et par almindelige solbriller uden styrke, hvis du er vant til at bruge briller.

Hos Synoptik kan vi hjælpe dig med et par pilot solbriller med styrke. Besøg din lokale Synoptik, og få kyndig rådgivning om glas og styrker til dine nye pilot solbriller.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.