Brug koden SOL25 i kurven

-

og SPAR 25% i dag - gælder t.o.m. 26.09.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Pilot solbriller

65 Resultater
Sortér efter
Relevans

Pilotsolbriller

Pilotsolbriller er en sand klassiker, som du aldrig går galt i byen med. Tværtimod. Pilotsolbriller går også ofte under navnet Aviator, og især Aviator-modellen fra Ray-Ban har haft legendarisk status i flere årtier. Det er den især, fordi disse populære pilotsolbriller kan bruges af både herrer og damer. Det er en universel pilotsolbrille, der også kan kombineres med mange forskellige tøjstile. Du kan bruge dine Aviator-solbriller til en fin kjole eller skjorte, men også sammen med slidt t-shirt. Et par pilotsolbriller giver begge udseende kant.

Oprindeligt er pilotsolbriller, som navnet antyder, skabt til piloter, der havde behov for et skarpt udsyn, når de fløj. Piloterne, der brugte pilotsolbriller, kunne ikke kun nøjes med en rund form på solbrillerne, fordi den runde form ikke dækker alle vinkler, som der især er behov for i luften. Den dråbeformede solbrillemodel blev til, og en stilsikker og verdenskendt klassiker blev dermed født.

Flere populære designermærker tilbyder i dag pilotsolbriller til herrer og damer. Lige fra Ray-Ban til Tom Ford, Gucci, David Beckham, Persol, Emporio Armani, Michael Kors, Polaroid, Tommy Hilfiger og Hugo Boss. Øverst på siden over vores omfattende udvalg af designersolbriller kan du filtrere på stelform. På den måde får du kun vist de populære pilotsolbriller, vi har i vores sortiment.

Aviator-solbriller

I Synoptik kan du naturligvis finde de populære Aviator-solbriller fra Ray-Ban. Vores udvalg dækker over flere forskellige farver og unikke kvalitetsglas, der alle yder 100% UV-beskyttelse og effektivt blokerer for solens stråler.

Er du i tvivl, om pilotsolbriller vil klæde dig? Prøv dem nemt og bekvemt med vores Virtual Try-On-system, som du finder under alle pilotsolbriller online. Tryk blot på det lille ikon "Prøv mig" under hvert enkelt billede af de pilotsolbriller, du har set dig varm på. Hvis du foretrækker at prøve dem fysisk, kan du altid besøge din lokale Synoptik og prøve dem i butikken. Bestiller du her på siden, fordi du vil prøve dem derhjemme i ro og mag, skal du ikke være nervøs, hvis du fortryder. Du får fri retur og kan dermed sende dem retur gratis.

Pilotsolbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil se verden lige så skarpt i solen, som du gør normalt, kan pilotsolbriller med styrke gøre en synlig forskel for dig. Hvis du vil have pilotsolbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine pilotsolbriller. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik.

Efter vores autoriserede optikere har udmålt dine præcise styrker til dine pilotsolbriller, kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om, hvilken farve på dine solbrilleglas der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn i solen. Og har du svært ved at finde de pilotsolbriller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.