Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Sorte solbriller

265 Resultater
Relevans

Sorte solbriller – et sikkert og tidløst valg

I Synoptik har vi et stort udvalg af sorte solbriller til børn og voksne fra førende brillemærker. Du kan derfor altid finde sorte solbriller, der passer til dig. Uanset om det er sorte store solbriller eller runde sorte solbriller.

Med sorte solbriller behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine sorte solbriller matcher dit outfit i din hverdag. Uanset om du vælger runde eller store solbriller i sort, vil solbriller i sort komplimentere resten af dit tøj godt.

Sorte solbriller i forskellige stelformer

Vores sorte solbriller findes i forskellige stelformer. Fordi vi ved, at din ansigtsform har stor betydning for, hvilke solbriller der klæder dig bedst.

Afhængig af din ansigtsform kan du gå efter runde solbriller, rektangulære solbriller, cat eye solbriller eller pilotformede solbriller. Se vores guide til at finde sorte solbriller til din ansigtsform lige her.

Her på siden kan du prøve de fleste af vores sorte solbriller online med kameraet på din smartphone. Du skal blot trykke på ikonet med vores Virtual-Try-On-funktion. På den måde kan du hurtigt vurdere, om de sorte store solbriller fra f.eks. Prada klæder dit ansigt.

Stort udvalg af sorte solbriller

Her på siden kan du finde et stort udvalg af sorte solbriller fra alle de største brillemærker. Du finder sorte solbriller fra Ray-Ban, Gucci, Hugo Boss, Emporio Armani, PradaMichael Kors, Oakley, Tom Ford og mange flere.

Filtrér nemt i topmenuen på siden over, hvilke brands du ønsker at se, og kom godt i gang med at finde de bedste sorte solbriller.

Sorte solbriller med styrke

Hos Synoptik kan du få solbriller med styrke i alle vores sorte solbriller, du ser online her på siden. Du kan få sorte solbriller med styrke, uanset om du er nærsynetlangsynet, har bestemte bygningsfejl eller døjer med aldersbetingede synsforandringer.

Alt det kortlægger vores autoriserede optikere i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Altid 100% UV-beskyttelse

Med sorte solbriller fra vores udvalg er du ikke kun garanteret, at du står skarpt i solen. Du er også garanteret optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke din øjensundhed.

Alle solbrilleglas i vores sorte solbriller yder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at du kan nyde solen uden at skulle bekymre dig om, at dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne bliver påvirket af solen.

Ønsker du at vide mere om, hvordan du bedst beskytter dine øjne i solen, har vi samlet fem gode solråd her. Du kan også høre nærmere hos vores eksperter i din lokale Synoptik.

Sorte solbriller til damer

Solbriller er gennem utallige årtier blevet brugt til at udtrykke sin personlige stil. Især kvinder har historisk set været meget modeinteresserede og bevidste om de nyeste trends inden for accessories.

For at imødekomme efterspørgslen har vi i Synoptik et stort udvalg af solbriller til kvinder, som kan få det bedste frem i dit udseende i solen.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, er statementsolbriller det rigtige valg for dig. Denne sæsons solbrilletrends byder bl.a. på smalle solbriller med flere referencer til modebilledet i 90’erne og meget mere.

Fra store designermærker som Versace og Burberry finder du bl.a. rektangulære solbrillestel i sort, der giver en dramatisk og dragende effekt til dig, der bærer solbrillerne.

Sorte solbriller til herrer

På solskinsdage er solbriller en nærmest uundværlig del af dit udtryk. Det gælder både, hvis du er på aktiv cykeltur eller sidder på café. Samtidig sikrer vores store udvalg af glastyper og -farver, at du kan få solbrilleglas til dine synsbehov.

I Synoptik har vi et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Med mange klassiske sorte solbriller til mænd fra populære mærker som Ray-Ban og Tom Ford kan du være sikker på at finde tidløse sorte solbriller, der passer til dig.

Gå på opdagelse online i vores udvalg af sorte solbriller til herrer. Er du i tvivl om, hvordan et par runde sorte solbriller klæder dig, kan du roligt bestille dem her. Du får altid fri retur, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt