Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Brune solbriller

95 Resultater
Sortér efter
Relevans

Brune solbriller – et naturligt valg

Solbriller har i mange årtier været en accessory, vi har brugt til at udtrykke vores personlige stil. Med det rigtige par solbriller kan ens outfit nemlig fremstå skarpere.

Hos Synoptik har vi et stort udvalg af brune solbriller til både damer og herrer til sommerens dejlige solskinsdage. Solbriller i brune nuancer passer til næsten alle outfit og personligheder. Du kan altså være sikker på at finde et par brune solbriller til dig, din stil og din ansigtsform.

Ønsker du klassiske og tidløse brune solbriller, kan du gå efter kultfavoritter som Wayfarer og Aviator fra Ray-Ban. Ønsker du derimod at følge den seneste solbrillemode i 2022, har vi også smalle statementsolbriller og solbriller med retroformer i brune nuancer hos Synoptik.

Stort udvalg af brune solbriller

Her på siden og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af brune solbriller fra alle de største solbrillemærker.

Du finder brune solbriller fra mærker som Saint Laurent, Prada, GucciHugo BossEmporio ArmaniBurberry, VersaceMichael KorsOakleyCarrera og mange, mange flere.

Hvis du har et yndlingsbrand, kan du nemt filtrere i topmenuen her på siden for at se vores udvalg på lige netop det brand.

Hos Synoptik har vi altid det nyeste udvalg af brune solbriller fra de populære solbrillemærker. På den måde kan du være sikker på at finde de nyeste solbrilletrends og kollektioner.

Bæredygtige brune solbriller

Flere af vores brune solbriller findes også som bæredygtige solbriller. Det kan enten være i form af deres produktion eller valg af materialer.

Ønsker du solbriller, der tager hensyn til miljøet, finder du eksempelvis brune solbriller fra Karün og Tommy Hilfiger, som er nogle af de brands, der har markeret sig med bæredygtige solbriller.

Har du svært ved at vælge? Så find inspiration fra de mest populære solbriller lige her.

Brune solbriller til damer og herrer

Som en af de mest typiske farvevalg til solbriller kan brune solbriller bæres af både damer og herrer.

Farven er imidlertid ikke det eneste, du med fordel kan tage højde for. Der er nemlig forskel på, hvilken stelformer der vil passe bedst til din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk, når du skal vælge brune solbriller.

Hos Synoptik har vi både runde, firkantede, cat eye og pilotsolbriller i brune farver. Det giver dig med andre ord de bedste forudsætninger for at finde de brune solbriller, der vil fremhæve dine yndlingsansigtstræk.

Hvis du er i tvivl om, hvilke brune solbriller der vil klæde dig, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i din nærmeste Synoptik.

Altid 100% UV-beskyttelse

Solens usunde UV-stråler er hård kost for dine øjne og den sarte hud omkring dem. Ligesom vi bruger solcreme, når vi nyder solen, er det en fordel at bruge solbriller med UV-beskyttelse og den rette glasfarve.

Uanset hvilke brune solbriller du vælger i Synoptik, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle solbriller i brun yder nemlig 100% UV-beskyttelse og er CE-mærkede for at sikre dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solen.

Brune solbriller til alle hudtoner

Med vores store udvalg af brune solbriller kan du med garanti finde et par, der passer til dig. Uanset hvilken hudtone du har.

Lys hudtone

Hvis du har en lys hudtone, vil en varm og neutral farve passe godt til dig. Hos Synoptik har vi flere solbriller i beige fra brandet Komono, som vil være et godt valg til dig. Vi anbefaler, at du undgår en for sart farve til dine solbriller. Det kan få dem til at finde i et med dit ansigt.

Gylden hudtone

For dig, der har en mere gylden hudtone, vil alle brune nuancer matche godt. Kombinér evt. det brune solbrillestel med grønne glas. Det vil fremhæve dit ansigt flot. Udover at du ser godt ud, kan farvede solbrilleglas også optimere din synskomfort i din hverdag.

Mørk hudtone

Hvis du har en mørk hudtone, vil dybe brune farver være et godt valg til dine solbriller. Tænk mørk chokolade og cognacfarver.

Hvis din hudtone har en kold undertone, vil sorte solbriller også passe godt til dig.

Brune solbriller med skildpaddemønster

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik kan du finde alt fra ensfarvede brune solbriller i beige til mørke og mønstrede tortoise solbriller.

Ifølge modeeksperter er skildpaddemønsteret meget populært, da nuancerne passer til stort set alle hudtoner. De varme brune og ravfarvede farver i solbrillerne passer godt til lyse hudtoner, hvor sorte solbriller kan vise sig lidt for markante.

Tortoise solbriller er samtidig også flotte til mørkere hudtoner, fordi de giver et strejf af lys til øjnene.

Brune solbriller med styrke

I Synoptik kan du få mange af vores brune solbriller med styrke. Uanset om du f.eks. døjer med bygningsfejl, nærsynethed, langsynethed eller aldersbetingede synsforandringer.

Hvis du trænger til et par nye brune solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke. Det gør vi med stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.