Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Brune solbriller

48 Resultater
Relevans

Brune solbriller – et naturligt valg

Solbriller har i mange årtier været en accessory, vi har brugt til at udtrykke vores personlige stil. Med det rigtige par solbriller bliver dit udtryk skarpere, og de er med til at understrege din personlighed.

Hos Synoptik har vi stort udvalg af brune solbriller til både damer og herrer til sommerens dejlige solskinsdage. Solbriller i brune nuancer passer til alle udtryk og personligheder. Du kan altså være sikker på at finde et par brune solbriller, der passer til dig, din personlige stil og din individuelle ansigtsform.

Ønsker du klassiske og tidløse brune solbriller, kan du med fordel vælge kultfavoritter som Wayfarer og Aviator fra Ray-Ban. Er du derimod til det mere retroinspirerede fra den nyeste solbrillemode, er solbriller med retroformer som CH0008S 4 fra Chloé en sikker vinder.

Stort udvalg af brune solbriller

Her på siden og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af brune solbriller. Naturligvis fra alle de største solbrillemærker og de seneste solbrilletrends.

Du finder brune solbriller fra mærker som Saint Laurent, Tom FordPradaGucciHugo BossEmporio ArmaniBurberryVersaceMichael KorsOakleyCarrera og mange, mange flere.

Hvis du har et yndlingsbrand, kan du nemt og bekvemt filtrere i topmenuen her på siden for at se vores udvalg på lige netop det brand, du foretrækker.

Brune solbriller med begrænset miljøpåvirkning

Flere af vores brune solbriller findes i materialer, der mindsker deres spild af ressourcer. Det kan enten være i form af deres produktion, valg af materialer eller brandets profil.

Ønsker du et par solbriller, der tager hensyn til miljøet, finder du eksempelvis brune solbriller fra Versace, Dolce&Gabbana og Tommy Hilfiger, der har markeret sig med bæredygtige solbriller i brun.

Har du svært ved at vælge? Så find inspiration fra de mest populære solbriller lige her, og se vores guide til at finde de bedste brune solbrille ud fra din ansigtsform på siden her.

Brune solbriller til damer og herrer

Som en af de mest typiske farvevalg til solbriller kan brune solbriller bæres af både damer og herrer. Brun er nemlig på mange måder en unisex farve, der står flot til mange hudtoner.

Den brune farve er ikke det eneste, du med fordel kan tage højde for, når du skal vælge dine solbriller. Der er forskel på, hvilke stelformer der vil passer bedst til din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Hos Synoptik har vi både runde, firkantede, cat eye og pilotsolbriller i brune farver. Det giver dig med andre de bedste forudsætninger for at finde netop de solbriller, der fremhæver dine yndlingsansigtstræk.

Hvis du er i tvivl om, hvilke brune solbriller der vil klæde dig, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Altid 100% UV-beskyttelse

Det er ikke kun din hud, solens usunde UV-stråler kan være hård kost for. Det kan det også for dine øjne og den sarte hud omkring dem. Ligesom vi bruger solcreme, er det en fordel at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse og den rette glasfarve, når du opholder dig i solen.

Solbriller er en af de mest effektive måder at beskytte dine øjne i solen og sørge for, at der ikke sker forandringer på nethinden.

Solbriller er afgørende at bruge fra en tidlig alder. Mangler dit barn et par ordentligt solbriller med den rette beskyttelse? Så har vi et omfattende udvalg af holdbare solbriller til børn. Du finder bl.a. solbriller fra Ray-Ban Kids og Polaroid Kids.

Uanset hvilke solbriller du vælger i Synoptik, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle solbriller i brun yder nemlig 100% UV-beskyttelse og er CE-mærkede for at sikre dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solen.

Solbriller til alle hudtoner

Med vores store udvalg af brune solbriller kan du med garanti finde et par, der passer til dig. Uanset hvilken hudtone du har.

Lys hudtone

Hvis du har en lys hudtone, vil en varm og neutral farve passe godt til dig. Hos Synoptik har vi flere solbriller i beige fra brandet Chloé eller Ray-Ban, som vil være et godt valg til dig.

Vi anbefaler, at du undgår en for sart farve til dine solbriller. Det kan få dem til at gå i ét med dit ansigt.

Gylden hudtone

For dig, der har en mere gylden hudtone, vil alle brune nuancer matche godt. Kombinér evt. det brune solbrillestel med grønne glas. Det vil fremhæve dit ansigt flot.

Udover at du ser godt ud, kan farvede solbrilleglas også optimere din synskomfort i din hverdag.

Mørk hudtone

Hvis du har en mørk hudtone, vil dybe brune farver være et godt valg til dine solbriller. Tænk mørk chokolade og cognacfarver.

Hvis din hudtone har en kold undertone, vil sorte solbriller også passe godt til dig.

Brune solbriller med skildpaddemønster

Online her på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du alt fra ensfarvede brune solbriller i beige til mørke og mønstrede tortoise solbriller.

Ifølge flere modeeksperter er skildpaddemønsteret i solbriller meget populært, da nuancerne passer til stort set alle hudtoner. De varme brune og ravfarvede farver i solbrillerne passer godt til lyse hudtoner, hvor sorte solbriller kan vise sig lidt for markante.

Tortoise solbriller er samtidig også flotte til mørkere hudtoner, fordi de giver et strejf af lys til øjnene.

Brune solbriller med styrke

I Synoptik kan du få mange af vores brune solbriller med styrke. Uanset om du f.eks. døjer med bygningsfejlnærsynethedlangsynethed eller aldersbetingede synsforandringer.

Hvis du trænger til et par nye solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke. Alt det gør vi med stor ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt