Peak Performance

54 Resultater
Sortér efter
Relevans

Peak Performance-briller - skandinavisk funktionalitet

Peak Porformance er skandinavisk funktionalitet og kvalitet, når det er bedst. Mærket er grundlagt i slut 80’erne i Sverige af tre skiløbere. De savnede skitøj, de selv havde lyst til at bruge. I dag som dengang har Peak Performance fokus på kvalitet, funktionalitet og enkelt design.

Med et par Peak Performance briller får du høj kvalitet, funktionelt design og god pasform, der passer perfekt til din aktive livsstil. Peak Performance briller er afslappede og diskrete, og du kan finde mange referencer til sportstøj i brillerne. Nogle af brillerne i kollektionen er afdæmpede og diskrete, mens andre har mere farvestrålende og iøjnefaldende detaljer.

Briller fra Peak Performance er ideelle til dig, der har en aktiv livsstil, men også ønsker at udtrykke dig moderigtigt og på baggrund af sæsonens nyeste trends.

Har du lyst til at prøve et par Peak Performance-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, og se vores store udvalg af briller fra Peak Performance. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her bruger vi vores store ekspertise til at udmåle dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Alt sammen med avanceret optisk udstyr, der også giver os en enestående mulighed for at se tegn på bl.a. grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig og din hverdag. Og hvis du har svært ved at finde de Peak Performance-briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.