Peak Performance

15 Resultater
Relevans

Peak Performance briller - skandinavisk funktionalitet

Peak Performance er skandinavisk funktionalitet og kvalitet, når det er bedst. Mærket er grundlagt i slutningen af 80’erne i Sverige af tre skiløbere. De savnede skitøj, de selv havde lyst til at bruge.

I dag, præcis som dengang, har Peak Performance fokus på og er blevet frontløber inden for kvalitet, funktionalitet og enkelt design.

Peak Performance briller indeholder alle de egenskaber, som mærkets øvrige tøj- og livsstilsprodukter er kendte for. Egenskaber, som har fået Peak til at differentiere sig fra mange andre brillemærker.

Se vores store udvalg af populære kvalitetsbriller lige her.

Peak Performance briller til mænd og kvinder

Peak briller er ideelle til dig, der har en aktiv livsstil, men også ønsker at udtrykke dig på baggrund af de nyeste brilletrends. Peak Performance formår at forene det moderne med det praktiske. På overlegen vis.

Peak briller er ikke forbeholdt noget bestemt køn. I din lokale Synoptik finder du Peak Performance briller til mænd og Peak Performance briller til kvinder i mange forskellige stilarter og i kvalitetsmaterialer, der kan tåle lidt af hvert.

Peak Performance briller finder du i alt fra metal til titanium, acetat og elegant plastik. Dine muligheder er altså mange for at finde briller til dine unikke behov i din hverdag.

Briller fra Peak Performance er afslappede og diskrete, og du finder flere referencer til sportstøj. Nogle af brillerne i kollektionen er afdæmpede og diskrete, mens andre har mere farvestrålende og iøjnefaldende detaljer.

Prøv Peak briller i Synoptik

Hvis Peak Performance briller skal hjælpe dig med at stille skarpt, kan vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, om dine briller fra Peak Performance skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Samtidig foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få eksperthjælp af glasspecialister og brillestylister

Det er dine brilleglas, der hjælper dig med at få alle dit livs værdifulde øjeblikke. Du kan altså med fordel vælge dem med omhu.

I Synoptik finder du et stort udvalg af kvalitetsglas, som passer til alle typer livsstile og synsbehov. Kig blot forbi din lokale Synoptik, og tag en snak med vores glasspecialister om dit bedste valg af brilleglas til dine Peak briller.

Har du svært ved at finde de Peak briller, der klæder dig bedst? I butikken kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform, dine ansigtstræk og bruger vores store viden om sæsonens brillemode.

Vi ta'r dit syn alvorligt.