Peak Performance

28 Resultater
Sortér efter
Relevans

Peak Performance briller - skandinavisk funktionalitet

Peak Performance er skandinavisk funktionalitet og kvalitet, når det er bedst. Mærket er grundlagt i slutningen af 80’erne i Sverige af tre skiløbere. De savnede skitøj, de selv havde lyst til at bruge.

I dag, præcis som dengang, har Peak Performance fokus på og er blevet frontløber inden for kvalitet, funktionalitet og enkelt design. Peak Performance briller indeholder alle de egenskaber, som mærkets øvrige tøj- og livsstilsprodukter er kendte for.

Peak Performance briller til mænd og kvinder

Peak Performance briller er ideelle til dig, der har en aktiv livsstil, men også ønsker at udtrykke dig moderigtigt og på baggrund af de nyeste brilletrends. Peak Performance formår at forene det moderne med det praktiske. På overlegen vis.

Peak Performance briller er ikke forbeholdt noget bestemt køn. I din lokale Synoptik finder du Peak Performance briller til mænd og Peak Performance briller til kvinder i mange forskellige stilarter og i kvalitetsmaterialer, der kan tåle lidt af hvert. Peak Performance briller finder du i alt fra metal til titanium, acetat og elegant plastik.

Briller fra Peak Performance er afslappede og diskrete, og du kan finde mange referencer til sportstøj i brillerne. Nogle af brillerne i kollektionen er afdæmpede og diskrete, mens andre har mere farvestrålende og iøjnefaldende detaljer.

Har du lyst til at prøve et par Peak Performance briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, og se vores store udvalg af briller fra Peak Performance. Hvis Peak Performance briller skal hjælpe dig med at stille skarpt, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, om dine briller fra Peak Performance skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Samtidig foretager vi et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig og din hverdag. Og hvis du har svært ved at finde de Peak Performance briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.