Peak Performance

55 Resultater
Sortér efter
Relevans

Peak Performance-briller - skandinavisk funktionalitet

Peak Porformance er skandinavisk funktionalitet og kvalitet, når det er bedst. Mærket er grundlagt i slut 80’erne i Sverige af tre skiløbere. De savnede skitøj, de selv havde lyst til at bruge. I dag som dengang har Peak Performance fokus på kvalitet, funktionalitet og enkelt design.

Med et par Peak Performance-briller får du høj kvalitet, funktionelt design og god pasform, der passer perfekt til en aktiv livsstil. Peak Performance briller er afslappede og diskrete, og du kan finde mange referencer til sportstøj i brillerne. Nogle af brillerne i kollektionen er afdæmpede og diskrete, mens andre har mere farvestrålende og iøjnefaldende detaljer, dog uden at være flashy. 

Briller fra Peak Performance er perfekte til dig, der fører en aktiv livsstil, og som går op i både design og kvalitet. 

Har du lyst til at prøve et par Peak Performance-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, og se vores store udvalg af briller fra Peak Performance. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og komme godt i gang med at nyde et skarpere syn med dine Peak Performance briller. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Peak Performance briller, der klæder dig bedst.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.