Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

ACUVUE® kontaktlinser - Køb online

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Acuvue-kontaktlinser

Med Acuvue får du gode kontaktlinser til skarpe priser. Når du vælger kontaktlinser fra Acuvue, får du bløde og komfortable kontaktlinser, der dækker dine behov. Bygningsfejl er ingen hindring for at bruge Acuvue kontaktlinser. Hvis du har bygningsfejl, kan du nemlig bruge Acuvue Oasys til bygningsfejl. Du skal blot vælge dine styrker og bygningsfejl – derefter sender vi dine kontaktlinser til dig.

Her på siden kan du se og bestille hele udvalget af kontaktlinser fra Acuvue. Vi har flere varianter af kontaktlinser fra Acuvue. Blandt andet Oasys-kontaktlinsen, der har glidende overgang og kan tilpasse sig skiftende lysforhold indendørs og udendørs.

Hvis du ikke har prøvet Acuvue-kontaktlinser før, men vil opleve friheden på egen krop, kan du prøve Acuvue-kontaktlinser gratis i 10 dage hos Synoptik.

 

Vi ta’r dit syn alvorligt.

 

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

 

Find de rette kontaktlinser til dit behov

Hos Synoptik ved vi, det kan være svært at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dig, dit liv og dit syn. Derfor har vi et omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser, som giver dig mulighed for at finde lige præcis de kontaktlinser, der passer til dig og dine behov. Hvis du synes, dine linser begynder at tørre hurtigt ud, eller du bare vil prøve noget nyt, kan du nemt købe og bestille kontaktlinser fra et andet brand her på siden. Du skal blot være sikker på, at du bestiller dine linser i den rigtige styrke, før du oplever en synlig forskel med dine nye kvalitetskontaktlinser.

Hvis du er i tvivl om, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og dine behov, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som er altafgørende for at give dig den bedste vejledning til valg af linser. Vores autoriserede optikere undersøger dit syn og rådgiver dig på den baggrund, hvilke kontaktlinser der er de rette for netop dig.

Bestil tid

Prøv kontaktlinser fra Acuvue gratis

Har du lige fået testet dit syn, og skal du nu til at vælge mellem at bruge kontaktlinser eller briller? Så kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage hos os. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan du snakke med din lokale optiker om, hvilke Acuvue-kontaktlinser der er de bedste til netop dine behov.

I vores sortiment af kontaktlinser fra Acuvue har vi både endagslinser, månedslinser og flerstyrkekontaktlinser – alle med fokus på kvalitet og komfort. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi også har kontaktlinser fra Acuvue, der passer til dine behov.

Acuvue-kontaktlinsevæske

Hvis du bruger månedslinser, er det vigtigt, at du renser dem ordentligt. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske, som renser dine kontaktlinser grundigt og sørger for, de forbliver friske. I Synoptik forhandler vi kun kontaktlinsevæsker af god kvalitet. Kontaktlinsevæske fra Acuvue er naturligvis ingen undtagelse.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken kontaktlinsevæske du bruger. Da din optiker anbefalede dig dine kontaktlinser, blev du også anbefalet, hvilken kontaktlinsevæske du bør bruge for at holde dine kontaktlinser friske og klare.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rigtige til dine kontaktlinser, kan du altid få råd og vejledning i din lokale Synoptik. Her hjælper vores eksperter dig med at finde den rette løsning til dig – enten fra Acuvue eller fra et af vores andre mærker.

Endagslinser eller månedslinser fra Acuvue

Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og 14-dagslinser, og det er svært at sige, at den ene type er bedre end den anden. Acuvue tilbyder begge slags kontaktlinser – naturligvis i høj kvalitet og i den rigtige styrke til dig.

Dit valg af kontaktlinser fra Acuvue afhænger af dit syn og din livsstil. Nogen foretrækker kun at bruge kontaktlinser, mens andre oplever det bedste fra begge verdener og bruger briller som supplement til kontaktlinser. Briller og kontaktlinser har nemlig hver sine fordele og kan optimere din livskvalitet på forskellig vis.

Alle Acuvue-kontaktlinser er bløde og fleksible, hvilket gør dem komfortable for dig at bruge. Bestil dine Acuvue-kontaktlinser her på siden allerede i dag, eller besøg din lokale Synoptik og få hjælp til at finde de rette kontaktlinser fra Acuvue.

 

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

 

Kig ind. Vi ta’r dit syn alvorligt.