Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

ACUVUE® kontaktlinser - Køb online

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Acuvue-kontaktlinser

Med Acuvue får du gode kontaktlinser til skarpe priser. Når du vælger kontaktlinser fra Acuvue, får du bløde og komfortable kontaktlinser, der dækker dine behov. Bygningsfejl er ingen hindring for at bruge Acuvue kontaktlinser. Hvis du har bygningsfejl, kan du bruge Acuvue Oasys til bygningsfejl. Du skal blot vælge dine styrker og målene på dine bygningsfejl. Derefter sender vi dine kontaktlinser direkte til dig.

Her på siden kan du se og bestille hele udvalget af kontaktlinser fra Acuvue. Vi har flere varianter af kontaktlinser fra Acuvue. Bl.a. Oasys-kontaktlinsen, der har glidende overgang og kan tilpasse sig skiftende lysforhold både indendørs og udendørs.

Hvis du ikke har prøvet Acuvue-kontaktlinser før, men vil opleve friheden på egen krop, kan du prøve Acuvue-kontaktlinser gratis i 10 dage i din lokale Synoptik.

Bestil tid & prøv kontaktlinser

Find de rette kontaktlinser til dit behov

Hos Synoptik ved vi, at det kan være svært at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dig, dit liv og dit syn. Derfor har vi et omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser, som giver dig mulighed for at finde de bedste Acuvue-kontaktlinser.

Hvis du synes, dine linser begynder at tørre hurtigt ud, eller du bare vil prøve noget nyt, kan du nemt købe og bestille kontaktlinser fra et andet brand her på siden. Du skal blot være sikker på, at du bestiller dine linser i den rigtige styrke.

Hvis du er i tvivl om, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og dine behov, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som er afgørende for at give dig den bedste vejledning til dit valg af linser. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker, og vores kontaktlinsespecialister giver dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID

Prøv kontaktlinser fra Acuvue gratis

Har du lige fået testet dit syn, og skal du nu til at vælge mellem at bruge kontaktlinser eller briller? Så kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage hos os. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan du snakke med din lokale optiker om, hvilke Acuvue-kontaktlinser der er de bedste til lige netop dine behov.

I vores omfattende udvalg af kontaktlinser fra Acuvue har vi både endagslinser, månedslinser og flerstyrkekontaktlinser. Alle med fokus på kvalitet og komfort. Af den årsag har du gode forudsætninger for at finde kontaktlinser fra Acuvue, der passer til dig.

Acuvue-kontaktlinsevæske

Hvis du bruger månedslinser, er det vigtigt, at du renser dem ordentligt. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske, som renser dine kontaktlinser grundigt og sørger for, at de forbliver friske. I Synoptik forhandler vi kun kontaktlinsevæsker af god kvalitet. Kontaktlinsevæske fra Acuvue er naturligvis ingen undtagelse.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken kontaktlinsevæske du bruger. Da din optiker anbefalede dig dine kontaktlinser, blev du også anbefalet, hvilken kontaktlinsevæske du bør bruge for at holde dine kontaktlinser friske og klare.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rigtige til dine kontaktlinser, kan du altid få ekspertråd og -vejledning i din lokale Synoptik. Her hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde den rette løsning til dig. Enten fra Acuvue eller fra et af vores andre mærker.

Endagslinser eller månedslinser fra Acuvue

Der er fordele og ulemper ved både endagslinser og 14-dagslinser, og det er svært at sige, at den ene type er bedre end den anden. Acuvue tilbyder begge slags kontaktlinser. Begge typer er naturligvis i god kvalitet.

Dit valg af kontaktlinser fra Acuvue afhænger af dit syn og din livsstil. Nogen foretrækker kun at bruge kontaktlinser, mens andre oplever det bedste fra begge verdener og bruger briller som supplement til kontaktlinser. Briller og kontaktlinser har hver deres fordele og kan optimere din livskvalitet på forskellig vis.

Alle Acuvue-kontaktlinser er bløde og fleksible, hvilket gør dem komfortable for dig at bruge. Bestil dine Acuvue-kontaktlinser her på siden allerede i dag, eller besøg din lokale Synoptik og få eksperthjælp til at finde de bedste kontaktlinser fra Acuvue.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Oplev friheden med Acuvue-kontaktlinser på abonnement

I Synoptik kan du nyde større frihed og tryghed med Acuvue-kontaktlinser på abonnement. I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt kontaktlinseabonnement Acuvue-kontaktlinser til netop dig og din hverdag.

Som kontaktlinseabonnent får du adgang til et væld af eksklusive fordele. Du kan bl.a. nyde frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, altid 25% rabat på alle designerstel, unikke kvalitetsglas og solbriller med og uden styrke og meget, meget mere. Alle skræddersyede til netop dig af vores abonnementsspecialister.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.