Briller Damer

572 Resultater
Relevans

Briller – dame 

Her på siden kan du se hele vores omfattende udvalg af briller til damer fra alle de kendte brillemærker.

Hvis du er i tvivl om, hvilke briller til damer der klæder dig bedst, er du altid velkommen hos vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik. Her kan vi give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller til damer, som passer til dine ansigtstræk, din ansigtsform, din øvrige stil og dine farver.

Briller til dame fra populære designermærker

I vores sortiment af briller til damer kan du vælge mellem et bredt udvalg af populære designermærker.

Uanset om du er på udkig efter et brillestel i klassisk og tidløst design eller et par opsigtsmækkende og moderne briller, kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller til damer.

Du finder altid et stort udvalg af damebriller fra kendte designermærker hos os. Vi introducerer løbende nye kollektioner. På den måde kan du altid være sikker på at finde briller fra de bedste mærker hos os. Og altid briller, der er afstemt med sæsonens nyeste brillemode.

Oplev kvalitetsmaterialer i vores briller til damer

Hos os kan du få brillestel i flere forskellige materialer – alle med sit eget udtryk. Briller til damer i acetat er et populært valg for mange, fordi de findes i mange forskellige stilarter og farver. 

Du finder også et stort udvalg af damebriller i metal. Brillestel i metal er ofte mere spinkle i stellet. Det giver dig mulighed for enten at få et par meget diskrete briller til damer eller at vælge en kraftigere farve, end du ellers ville, da selve brillestellet er diskret.

Hvis du gerne vil have et par meget lette briller, kan du med fordel gå efter et brillestel i titanium. Det er et stærkt materiale, selvom det ikke vejer ret meget. Briller i titanium er desuden allergivenlige, hvilket er en fordel, hvis du bl.a. har nikkelallergi.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Dit skarpere syn med dine nye briller til damer starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, hvilken synsfejl dine briller til damer skal korrigere for. Altså om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi bruger samtidig vores store ekspertise til at undersøge dig for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

En Udvidet Synsprøve med det omfattende sundhedstjek varer cirka 30 minutter og koster kun 298 kr.

Vælg de bedste brilleglas til dine nye damebriller

Når du har valgt de helt rigtige damebriller, skal du beslutte, hvilke brilleglas du vil have i. Glas er nemlig ikke bare glas. Det ved vi i Synoptik. Hos os kan du derfor vælge mellem brilleglas med mange forskellige egenskaber.

Alle vores brilleglas er af høj kvalitet. Alt efter din synsstyrke og de situationer, du bruger dine briller, kan det betale sig at vælge brilleglas, der f.eks. er ekstra tynde, ikke så nemt går i stykker eller er smudsafvisende. Hvis du bruger flerstyrkeglas og har behov for lettere briller, kan du med fordel vælge vores bedste Platin- eller Diamantglas.

Læs meget mere om vores kvalitetsglas lige her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

LÆS OM KVALITETSGLAS

Få briller til damer på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at opleve en ny og smartere synlig forskel med et All-Inclusive™ Abonnement. Her kombinerer du briller og solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible abonnementsløsning.

Med i dit fleksible abonnement med damebriller får du et væld af eksklusive fordele, som giver dig større tryghed og frihed i din hverdag. Nyd blandet andet:

LÆS OM ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt.