Briller Damer

532 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller – dame 

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller til damer. Uanset hvilken stil, der passer til dig, finder du det hos os. Hvis du er i tvivl om, hvad der klæder dig, er du altid velkommen til at komme ned i din lokale Synoptik. Her kan en af vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde netop de brillestel, der passer til dit ansigt og din stil. 

Lækre designermærker

I vores sortiment af briller til damer kan du vælge mellem et bredt udvalg af lækre designermærker. Uanset om du er på udkig efter et brillestel i klassisk og tidløst design eller et par opsigtsmækkende og moderne briller, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Du finder altid et stort udvalg af damebriller fra kendte designermærker hos os. Vi introducerer løbende nye kollektioner, så du altid kan være sikker på at finde de nyeste brilletrends fra de bedste mærker hos os.

Materialer

Hos os kan du få brillestel i flere forskellige materialer – alle med sit eget udtryk. Briller til damer i acetat er et populært valg for mange, idet de findes i mange forskellige stilarter og farver. 

Du finder også et stort udvalg af damebriller i metal hos os. Disse brillestel er ofte mere spinkle i stellet, hvilket giver dig mulighed for enten at få et par meget diskrete briller, eller at vælge en kraftigere farve, end du ellers ville, da selve brillestellet er diskret.

Hvis du gerne vil have et par meget lette briller, kan du med fordel gå efter et brillestel i titanium, som er et stærkt materiale, selvom det ikke vejer ret meget. Briller i titanium er desuden allergivenlige, hvilket er en fordel, hvis du har nikkelallergi.

Udvidet Synsprøve

Inden vi kan lave de perfekte briller til dig, undersøger vi dine øjne grundigt med vores Udvidede Synsprøve. Her får du undersøgt dit syn, så du er sikker på at dine briller får den helt rigtige styrke. Desuden undersøger vores autoriserede optiker dine øjne for tegn på forskellige sygdomme – herunder diabetes og forhøjet blodtryk. 

Det tager omkring 30 minutter at få lavet en Udvidet Synsprøve, og det koster 298 kr. 

Vælg de rigtige glas

Når du har valgt de helt rigtige damebriller, skal du beslutte, hvilke brilleglas, der skal i. I Synoptik kan du vælge mellem brilleglas med mange forskellige egenskaber. Alle vore brilleglas er af høj kvalitet. Alt efter din styrke og i hvilke situationer, du bruger dine briller, kan det godt betale sig at vælge brilleglas, der eksempelvis er ekstra tynde, ikke så nemt går i stykker eller er smudsafvisende. 

Bestil tid