Briller Damer

882 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller – dame 

Her på siden kan du se hele vores omfattende udvalg af briller til damer. Uanset hvilken stil der passer til dig, finder du det hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilke briller til damer der klæder dig, er du altid velkommen til at komme ned i din lokale Synoptik. Her kan en af vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde netop de brillestel, der passer til dit ansigt, din stil og dine farver.

Populære designermærker

I vores sortiment af briller til damer kan du vælge mellem et bredt udvalg af populære designermærker. Uanset om du er på udkig efter et brillestel i klassisk og tidløst design eller et par opsigtsmækkende og moderne briller, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Du finder altid et stort udvalg af damebriller fra kendte designermærker hos os. Vi introducerer løbende nye kollektioner. På den måde kan du altid være sikker på at finde briller fra de bedste mærker hos os. Og altid briller, der er afstemt med sæsonens nyeste trends og tendenser.

Kvalitetsmaterialer

Hos os kan du få brillestel i flere forskellige materialer – alle med sit eget udtryk. Briller til damer i acetat er et populært valg for mange, fordi de findes i mange forskellige stilarter og farver. 

Du finder også et stort udvalg af damebriller i metal. Brillestel i metal er ofte mere spinkle i stellet. Det giver dig mulighed for enten at få et par meget diskrete briller til damer eller at vælge en kraftigere farve, end du ellers ville, da selve brillestellet er diskret.

Hvis du gerne vil have et par meget lette briller, kan du med fordel gå efter et brillestel i titanium. Det er et stærkt materiale, selvom det ikke vejer ret meget. Briller i titanium er desuden allergivenlige, hvilket er en fordel, hvis du bl.a. har nikkelallergi.

Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Dit skarpere syn med dine nye briller til damer starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker. Vi bruger samtidig vores store ekspertise til at undersøge dig for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

En grundig Udvidet Synsprøve med det omfattende sundhedstjek varer i 30 minutter og koster kun 298 kr.

Vælg de rigtige glas

Når du har valgt de helt rigtige damebriller, skal du beslutte, hvilke brilleglas du vil have i. Glas er nemlig ikke bare glas. Det ved vi i Synoptik. Hos os kan du derfor vælge mellem brilleglas med mange forskellige egenskaber. Alle vore brilleglas er af høj kvalitet. Alt efter din styrke og situationer, du bruger dine briller, kan det betale sig at vælge brilleglas, der f.eks. er ekstra tynde, ikke så nemt går i stykker eller er smudsafvisende. Læs meget mere om vores kvalitetsglas lige her, eller få ekspertrådgivning af vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

LÆS OM KVALITETSGLAS

Få damebriller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at opleve en ny og smartere synlig forskel i dit All-Inclusive™ Abonnement. Du lejer dine briller til damer, solbriller med styrke og kvalitetskontaktlinser til en fast, månedlig pris. Du skal vælge minimum 2 par briller til damer. Men hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med to par.

Med i din fleksible løsning får du et væld af eksklusive fordele. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig, udvidede synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek efter behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst - og meget, meget mere. Alt sammen skræddersyet til netop dig og dit syn af vores abonnementsspecialister. På den måde kan du opleve ekstra tryghed og en hverdag uden uforudsete udgifter.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.