Briller Damer

432 Resultater
Relevans

Brillestel til damer

Hvis du er på udkig efter brillestel til damer, er Synoptik det rigtige sted, du er landet.

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af designerbriller til damer fra alle de førende og populære brillemærker.

Uanset hvilken stil du er til, kan vores udvalg af briller til damer hjælpe dig med at opleve en synlig forskel.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Brillestel til alle slags kvinder

Brillestel til damer findes i alverdens stilarter og former, som giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed.

I Synoptik finder du brillestel fra sæsonens aktuelle brilletrends, som lader dig tage del i brillemoden. Uanset om du er på udkig efter et brillestel i et klassisk og tidløst design eller et par opsigtsvækkende og moderne briller, finder du det i Synoptik.

Du finder sorte briller fra bl.a. Tom Ford og Dolce&Gabbana, runde briller fra Prada, Versace og Vogue og briller i guld fra mærker som Giorgio Armani, Burberry, Ray-Ban og Gucci.

Dine muligheder for at finde et moderne brillestel til damer er mange. Og dermed også dine muligheder for at udtrykke din personlighed, som dit brillestel kan hjælpe dig med.

Forelsket i forskellige damebriller? Vælg et brilleabonnement

Hvis du har forelsket dig i flere af vores briller til damer, kan du med fordel vælge et Brilleabonnement All-Inclusive™. Det giver dig mulighed for at vælge lige så mange briller, du ønsker.

I stedet for et kontant engangsbeløb skal du kun betale en fast månedlig pris. Hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, eller læs mere her.

LÆS OM ABONNEMENT

Designerbriller til damer fra populære mærker

I din lokale Synoptik finder du briller til damer fra populære designermærker, som har ekspertise i at gøre dit udtryk eksklusivt.

I butikken finder du mærker som Ralph Lauren, Ray-Ban, Versace, Burberry, Gucci, Pilgrim, Skaga, Dolce & Gabbana, Bvlgari, Tiffany & Co., Vogue, Michael Kors, Saint Laurent og mange flere.

Gå på opdagelse i vores designerbriller her på siden, og find inspiration til dit nye brillekøb.

Briller i kvalitetsmaterialer

Dine brillers og dit brillestels kvalitet er afgørende for, at du kan opleve god komfort i din hverdag. Det betyder, at du med fordel bl.a. kan kigge efter materialerne, når du vælger dine nye briller.

I Synoptik forhandler vi kun briller i kvalitetsmaterialer. Vi udvælger nøje briller, der opfylder krav om kvalitet og holdbarhed.

Du finder bl.a. briller i titanium fra Peak Performance og AES, som både er lette og robuste. Ligesom du kan opleve tynde og lette brillestel i acetat og let metal fra eksempelvis Max Mara og Emporio Armani.

Dit bedste valg af materialer i dine briller til damer afhænger af dine individuelle behov og din livsstil. De forskellige materialer har hver deres fordele.

Er du i tvivl om, hvilke materialer der passer til din hverdag? Kig ned i en af vores mange butikker landet over, og få eksperthjælp af vores professionelle rådgivere.

Brillemoden for kvinder

Briller til damer har fået en større og større betydning i modebilledet over de sidste årtier, og intet kan ændre på brillers dominerende rolle i moden. Brillemoden for kvinder er i konstant udvikling, og du finder briller til damer i et væld af unikke stilarter.

Tidligere stilarter fra 60’erne, 70’erne og 80’erne hitter som aldrig før, og flere ekstravagante mærker inkorporerer bl.a. lysebrune toner og runde former i brillestellene fra 60’ernes mode.

Er du omvendt til et mere eksklusivt udtryk, tilskriver brillemode markante stel med store brandlogoer en stor rolle. Versace, Gucci og Prada er blandt de mærker, der går forrest for den retning.

Uanset hvilken stil du er til, finder du briller til damer fra den nyeste brillemode i Synoptik.

Sådan vælger du et par, der klæder dig

Meget skal gå op i en højere enhed, når du skal finde de briller eller det brillestel, der klæder dig bedst.

Din ansigtsform har stor betydning for dit bedste valg af briller til damer. Har du en rund ansigtsform, kan du med fordel vælge et markant brillestel. Har du omvendt et kvadratisk ansigt, vil briller, som skråner ind nederst, fremhæve dit kæbeparti.

Læs vores guide til at finde briller til din ansigtsform her, eller hør nærmere hos vores uddannede brillestylister, som du finder i alle vores butikker.

Find dine nye briller til damer i Synoptik

Er det tid til nye briller? I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af brillestel til damer fra eliten af bl.a. italienske designermærker, som konstant sætter dagsorden for ny brillemode.

I butikken bliver du mødt af eksperter, som tager dig i hånden og hjælper dig med at finde det par briller til damer, som du vil blive mest glad for.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds. Med dit syn og dit valg af brillestel.

Kig blot forbi i dag, og find dine nye briller med hjælp fra førende eksperter i syn, mode og eksklusive brillemærker.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek

Hvis du trænger til et skarpere syn med dine nye briller til damer, kan vores autoriserede optikere måle din syns- og brillestyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine briller skal korrigere for.

Er du nærsynet eller langsynet? Døjer du med bestemte bygningsfejl, eller har du nået en alder, hvor du begynder at oplever udfordringer med alderssyn? Alt det og meget mere undersøger vi i en Synsprøve med sundhedstjek.

Uanset om du har behov for enkeltstyrke-, flerstyrkeglas eller Platin- eller Diamantglas, kan vores glasspecialister hjælper dig med at finde de helt rette brilleglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen