Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Kontaktlinser Endagslinser

22 Resultater
Relevans

Køb endagslinser online

Endagslinser er lavet til at blive brugt en dag ad gangen. Det vil sige, at du bruger et par nye kontaktlinser hver dag. I modsætning til månedslinser behøver du ikke at rengøre dine endagslinser. Det betyder med andre ord, at du hverken har behov for kontaktlinsevæske eller et kontaktlinseetui.

Udviklingen af endagslinser har været hurtig de seneste år, og mange flere kan i dag have glæde af endagslinser end for bare få år siden.

Hos Synoptik har vi mange års erfaring med alle typer af kontaktlinser – herunder endagslinser, som vi var nogen af de første til at introducere i Danmark.

Endagslinser er perfekte til dig, der ønsker en nem og sikker løsning for dine øjne og dit syn.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Er endagslinser det rette valg for dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge endagslinser eller månedslinser? Så kom ned i din lokale Synoptik. I butikken kan vores kontaktlinsespecialister give dig ekspertrådgivning om endagslinser og gøre dig klogere på de bedste endagslinser til netop dig.

Hvis du beslutter dig for at bestille endagslinser, lærer vi dig naturligvis, hvordan du tager dem af og på. Og alt andet, du har behov for at vide om dine endagslinser.

Det kan godt kræve lidt øvelse at lære at bruge endagslinser og kontaktlinser i det hele taget. I starten kan du måske mærke kontaktlinsen i øjet. Det er helt normalt. Efter lidt tid vil du automatisk vænne dig til det.

Hvis endagslinser alligevel ikke er det rette valg for dig, kan vi hjælpe dig med at finde et par kvalitetsbriller fra mærker som Ray-BanGucciBurberryTom FordHugo BossSaint Laurent, Versace, Bvlgari, Tiffany & Co., VoguePrada, Dolce&Gabbana og mange andre populære designermærker.

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Billige endagslinser af høj kvalitet

Har prisen på dine endagslinser stor betydning for dig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af billige endagslinser.

Gå på opdagelse i vores udvalg af billige endagslinser her på siden, eller besøg vores eksperter en af vores butikker landet over. Uanset hvor du foretrækker at handle, finder du et stort udvalg af endagslinser til billige priser hos Synoptik.

Når du køber endagslinser hos Synoptik, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Køb endagslinser på abonnement

Hos Synoptik kan du få et abonnement på endagslinser. Det giver dig en række eksklusive fordele, og det er både nemt og praktisk.

Når du abonnerer på endagslinser, modtager du automatisk dine linser på din hjemmeadresse hver måned. Du slipper derfor for at huske at bestille nye endagslinser, ligesom du slipper for at hente dem i din lokale Synoptik.

Hos Synoptik får du et 100% fleksibelt endagslinseabonnement: Du vælger helt selv, hvor mange dage du vil have kontaktlinser til.

1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 dage om ugen? Valget er dit. Du kan nemlig skræddersy dit abonnement på endagslinser til præcis dine behov – og prisen reguleres naturligvis herefter.
 
Når du abonnerer på endagslinser hos Synoptik, får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Sådan bruger du endagslinser

Når du bruger endagslinser, skal du skifte dine kontaktlinser hver dag. Vi anbefaler, at du ikke genbruger eller sover med dine endagslinser. Du kan dog sagtens lade kontaktlinserne sidde i, hvis du tager en middagslur eller lukker øjnene i toget efter en lang dag.

Endagslinser er nemme og praktiske. De er bløde, og når du først har vænnet dig til at bruge endagslinser, kan du ikke mærke, at du har dem på.

Hvis du gerne vil bruge kontaktlinser i flere dage i træk, altså genanvendelige kontaktlinser, kan du prøve vores månedslinser.

10 fordele ved endagslinser

  • Nye friske kontaktlinser hver dag
  • Komforten er optimal hver dag
  • Skarpheden på dit syn er lige god hver dag
  • Færre allergiske reaktioner
  • Ingen risiko for belægning på kontaktlinserne
  • Intet besvær med og ingen udgifter til kontaktlinsevæske
  • Ingen allergi overfor kontaktlinsevæske
  • Lette at håndtere og bruge
  • Perfekte, hvis du bruger briller nogle gange
  • Endagslinser findes i alle prisklasser og med forskellige egenskaber

Prøv vores billige endagslinser gratis i 10 dage

Vi vil være sikre på, at du træffer det helt rigtige valg. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve endagslinser gratis i hele 10 dage.

Prisen for din synsprøve bliver naturligvis refunderet, hvis du vælger at starte dit kontaktlinseabonnement hos os.

Kontaktlinser starter ved kun 41 kr. / måned i Synoptik, og du kan med vores fleksible abonnementer få endagslinser fra 1-7 dage om ugen, så det passer præcis til dig og din livsstil.

BESTIL TID & PRØV KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt