Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Kontaktlinser Endagslinser

29 Resultater
Sortér efter
Relevans

Endagslinser

Endagslinser er udviklet til at blive brugt én dag. Det vil sige, at du bruger et par nye kontaktlinser hver dag. I modsætning til månedslinser behøver du derfor ikke rengøre dine endagslinser. Det betyder, at du hverken har behov for kontaktlinsevæske eller et kontaktlinseetui.

Køb endagslinser online

Udviklingen af endagslinser har været hurtig de seneste år, og mange flere kan i dag have glæde af endagslinser end for bare få år siden. Hos Synoptik har vi mange års erfaring med alle typer af kontaktlinser – herunder også endagslinser.

Endagslinser er perfekte til dig, der ønsker en nem og sikker løsning for dine øjne og dit syn.

Bestil tid

10 fordele ved endagslinser

  • Ny, frisk kontaktlinse hver dag
  • Komforten er optimal hver dag
  • Skarpheden på dit syn er lige god hver dag
  • Færre allergiske reaktioner
  • Ingen risiko for belægning på kontaktlinserne
  • Intet besvær med og ingen udgifter til kontaktlinsevæske
  • Ingen allergi overfor kontaktlinsevæske
  • Lette at håndtere og bruge
  • Perfekte, hvis du bruger briller nogle gange
  • Endagslinser findes i alle prisklasser og med forskellige egenskaber

Er endagslinser det rette valg for dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge endagslinser eller månedslinser? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her kan vores kontaktlinsespecialister give dig ekspertrådgivning om dine tanker og eventuelle bekymringer ved at skulle begynde med at bruge endagslinser. Du kan få svar på alle dine spørgsmål om endagslinser, så du kan træffe det rigtige valg for dig.

Hvis du beslutter dig for at bestille endagslinser, lærer vi dig naturligvis, hvordan du tager dem af og på. Det kan godt kræve lidt øvelse at lære at bruge kontaktlinser. I starten kan du måske mærke kontaktlinsen i dit øje. Det er helt normalt. Efter lidt tid vil du automatisk vænne dig til det. Hvis endagslinser alligevel ikke er det rette valg for dig, kan vi hjælpe dig med at finde et par flotte kvalitetsbriller.

Få endagslinser på abonnement

Hos Synoptik kan du abonnere på endagslinser. Det giver dig en række eksklusive fordele, og det er både nemt og praktisk. Når du abonnerer på endagslinser, modtager du automatisk dine kontaktlinser i din postkasse hver måned. Helt kvit og frit. Du slipper derfor for at skulle huske på at bestille nye kontaktlinser, ligesom du slipper for at hente dem i din nærmeste Synoptik.

Hos Synoptik får du et 100% fleksibelt abonnement: Du vælger helt selv, hvor mange dage du vil have kontaktlinser til. Lige fra 1 til 7 dage om ugen. Valget er dit. Du kan tilpasse dit abonnement til lige præcis dine behov – og prisen reguleres naturligvis herefter.

Når du har et abonnement på endgagslinser i Synoptik, får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov. Med et kontaktlinseabonnement på endagslinser får du bl.a. altid 25% rabat på alle designerstel, kvalitetsglas og solbriller med og uden styrke. Hvis du kvalitets- og designersolbriller fra alle de kendte mærker online, kan du få en rabatkode af vores kundeteam. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

SE ALLE DINE FORDELE

Sådan bruger du endagslinser

Når du bruger endagslinser, skal du skifte kontaktlinser hver dag. Vi anbefaler, at du ikke genbruger eller sover med dine endagslinser. Du kan dog sagtens lade kontaktlinserne sidde i, hvis du tager en middagslur eller lukker øjnene i toget efter en lang dag.

Endagslinser er nemme og praktiske. De er bløde, og når du først har vænnet dig til at bruge endagslinser, kan du ikke mærke, at du har dem på. Hvis du gerne vil bruge kontaktlinser i flere dage i træk, så prøv vores månedslinser. Alt det kan vores kontaktlinsespecialister give dig ekspertrådgivning om.

Prøv endagslinser i Synoptik

Vi vil være sikre på, at du træffer dit helt rigtige valg og finder de endagslinser, der passer bedst til dig og dit syn. Derfor giver dig mulighed for frit at prøve endagslinser, indtil du har fundet de helt rette. Du får dine udgifter til din udvidede synsprøve med sundhedstjek retur, hvis du vælger et abonnement på endagslinser.

Kontaktlinser starter ved kun 41 kr. / måned i Synoptik, og du kan med vores fleksible abonnement få kontaktlinser fra 1-7 dage om ugen, så det passer præcis til dig og din livsstil.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Vi ta'r dit syn alvorligt.