Sikkerhedsbriller

Pas godt på medarbejdernes øjne

Sikkerhedsbriller er vigtige i alle typer arbejde, hvor gnister, kemikalier, splinter eller andre genstande risikerer at komme tæt på øjnene. Godkendte sikkerhedsbriller af høj kvalitet fra Synoptik giver ikke bare medarbejderen den optimale beskyttelse, de sikrer også det bedst mulige udsyn og dermed kvalitet i det givne arbejde.

CE-certificerede og EU-godkendte sikkerhedsbriller

I Synoptik har vi et bredt sortiment af specialtilpassede sikkerhedsbriller, der både er CE-certificerede og EU-godkendte. 

Vores sikkerhedsglas er produceret efter strenge optiske og mekaniske kvalitetskrav i henhold til Arbejdstilsynets regler for personlige værnemidler i overensstemmelse med EU-direktiv 89/6686 ECC. Dette betyder, at sikkerhedsbrillerne er testet og godkendt af et EU-akkrediteret teststed.

Stort udvalg i glas og stel

Vi tilbyder flere forskellige typer glas og stort udvalg af stel, som gør at din virksomhed kan få netop de sikkerhedsbriller, der giver medarbejderne den bedste funktionalitet og komfort.

Glasmaterialer

Valg af glasmateriale afhænger af, hvad sikkerheds-brillerne skal anvendes til – og af de sikkerhedsmæssige krav, der stilles til brillen. Der findes tre typer glasmateriale, der hver især lever op til forskellige sikkerhedsklassificeringer: 

  • Polycarbonat 
  • Kunststof CR 39
  • Hærdede mineralglas

Hør mere om sikkerhedsbriller

Vil du vide mere om sikkerhedsbriller eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Bestil tid