Sikkerhedsbriller

Hos Synoptik tilbyder vi et stort udvalg af godkendte sikkerhedsbriller med og uden styrke. Sikkerhedsbriller med styrke findes både med plus- og minusstyrke og med glidende overgang.

Her på siden kan du læse alt, du har brug for at vide om sikkerhedsbriller med og uden styrke. På den måde kan du passe godt på dine medarbejderes øjne.

Hvis du skal bestille sikkerhedsbriller med styrke – enten enkeltstyrke eller med glidende overgang – skal vi naturligvis kende den enkelte medarbejders styrke. Vores autoriserede optikere finder nemt den rette styrke i en synsprøve. 

Pas godt på medarbejdernes øjne

Sikkerhedsbriller er vigtige i alle typer arbejde, hvor gnister, kemikalier, splinter eller andre genstande risikerer at komme tæt på øjnene. Godkendte sikkerhedsbriller af høj kvalitet fra Synoptik giver ikke bare medarbejderen den optimale beskyttelse. De sikrer også det bedst mulige udsyn og dermed kvalitet i det givne arbejde.

Hvis du har brug for nye sikkerhedsbriller til dine medarbejdere, kan vi hjælpe dig. Vi kan tilpasse sikkerhedsbrillerne til den enkelte medarbejders individuelle behov. Vi kan f.eks lave sikkerhedsbriller med styrke og glidende overgang.

Opret firmaaftale

CE-certificerede og EU-godkendte sikkerhedsbriller

I Synoptik har vi et bredt sortiment af specialtilpassede sikkerhedsbriller af høj kvalitet, der både er CE-certificerede og EU-godkendte.

Vores sikkerhedsglas er produceret efter strenge optiske og mekaniske kvalitetskrav i henhold til Arbejdstilsynets regler for personlige værnemidler i overensstemmelse med EU-direktiv 89/6686 ECC. Det betyder, at sikkerhedsbrillerne er testet og godkendt af et EU-akkrediteret test-sted.

Stort udvalg af brilleglas og -stel

Vi tilbyder flere forskellige typer glas og stort udvalg af stel. Det betyder, at din virksomhed kan få netop de sikkerhedsbriller, der giver medarbejderne den bedste funktionalitet og komfort.

Sikkerhedsbriller er og bør være en vigtig del af uniformen på mange arbejdspladser. Hos Synoptik hjælper vi dig med at passe godt på dine medarbejderes syn og øjne, så de trygt kan koncentrere sig om deres arbejde.

Glasmaterialer

Valg af glasmateriale afhænger af, hvad sikkerhedsbrillerne skal anvendes til – og af de sikkerhedsmæssige krav, der stilles til brillen. Der findes tre typer glasmateriale, der hver især lever op til forskellige sikkerhedsklassificeringer: 

  • Polycarbonat 
  • Kunststof CR 39
  • Hærdede mineralglas

Sikkerhedsbriller med styrke

Hvis du har medarbejdere, der bruger briller eller kontaktlinser til hverdag, er sikkerhedsbriller med styrke et optimalt valg. Når du får lavet sikkerhedsbriller med styrke, der passer til den enkelte medarbejder, giver du dine medarbejdere de bedste betingelser for at se alle detaljer – og dermed også for at udføre deres arbejde så godt som muligt.

Hos Synoptik har du mulighed for at vælge de sikkerhedsbriller, der passer bedst til dine medarbejdere. Du kan både få sikkerhedsbriller med minusstyrke og plusstyrke, ligesom vi kan lave sikkerhedsbriller med styrke og glidende overgang.

Hvis du er i tvivl om, hvilke typer af sikkerhedsbriller med styrke der passer bedst til din forretning og dine medarbejdere, hjælper vi dig gerne med at finde den rette løsning for jer.

Hør mere om sikkerhedsbriller

Vil du vide mere om sikkerhedsbriller eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter. Kontakt os på:

Tlf. 36 73 76 55 eller mail business@synoptik.dk. Her kan vi gøre dig klogere på, hvordan du eller dine medarbejdere kan opleve en synlig forskel med skærmbriller på arbejdet.

Bestil tid til en synsprøve

Vi ta'r dit syn alvorligt