Nyd din eksklusive fordelsrabat

Få hele 25% rabat på briller og solbriller

Som en del af din virksomheds firmaaftale med Synoptik tilbyder vi dig og din husstand hele 25% rabat på privatkøb af briller eller solbriller med og uden styrke fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent og mange flere.

Med din eksklusive fordelsrabat kan du også få 25% rabat på briller og solbriller med og uden styrke til et All-Inclusive™ Abonnement, som giver dig et væld af fantastiske fordele. Læs om alle dine fordele lige her.

 

Så let er det

  1. Brug din erhvervssynsprøve, eller bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek inkl. SynsJournal (pris 348 kr.), før du besøger din lokale Synoptik 
  2. Vis nedenstående fordelsrabat på din mobil i butikken for at opnå din eksklusive rabat

Din fordelsrabat er kun gældende i vores fysiske butikker, men find allerede nu inspiration på synoptik.dk. Vær opmærksom på, at ikke alle modeller og mærker findes i samtlige butikker.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Kig forbi til skarpe priser

Hvis du er medarbejder, kan du blot bruge resultatet fra din erhvervssynsprøve til dine nye briller eller solbriller med styrke. Er du fra samme husstand, starter dit skarpere syn og din store rabat med en Synsprøve med sundhedstjek (pris 348 kr.). Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du kan stille skarpt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en af vores mange butikker til hele 25% rabat og håber, at du får glæde af din eksklusive fordelsrabat.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt

Rabatordningen er kun gældende til private virksomheders medarbejdere inkl. husstande, som har en aktiv firmaaftale med Synoptik A/S. Den kan ikke benyttes på synoptik.dk eller kombineres med andre tilbud eller rabatter i butikken. Rabatordningen kan ændres uden varsel.