Saint Laurent

14 Resultater
Relevans

Saint Laurent briller - couture cool & rebel luxury

Yves Saint Laurent har altid været et modigt modehus med markante kollektioner og statements. Lige siden mærket blev etableret i 1961 i et af modens ubestridte epicentre: Paris. Mærket har markeret sig med Saint Laurent solbriller, men også brillerne har været toneangivende i modebilledet i mange år.

Saint Laurent er eksperimenterende, og mærket appellerer til dig, der er kvalitetsbevidst og ved, hvad du vil have: Kvalitet og luksus. Det oplever du også ved Saint Laurent briller, som har et markant unisex udtryk, der hylder impulser som ungdom, frihed og modernisme.

Saint Laurent briller har alle til fælles, at de er solidt rodfæstet i den nyeste brillemode.

Saint Laurent briller til kvinder og mænd

Saint Laurent briller er til alle, der vil udtrykke sig med stil - og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Selvom briller fra Saint Laurent mest er henvendt til kvinder, finder du også unisex Saint Laurent briller og Saint Laurent briller til mænd.

Saint Laurent eksperimenterer med alle stelformer, som dermed også giver dig mulighed for at finde briller til alle ansigtsformer og til alle ansigtstræk. Du finder alt fra runde Saint Laurent briller til sorte Saint Laurent briller. Saint Laurent stel finder du i alt fra blødt acetat til tyndt metal, som gør dit udseende elegant.

Med Saint Laurent briller fra vores omfattende udvalg af briller til mænd og damer er dine mulighed for at få et tidløst og ekstravagant mange. Fordi det er din personlighed og din stil, der er afgørende for dit valg.

Populære Saint Laurent stel

Eksempler på populære Saint Laurent briller er flere. Til kvinder er de guldfarvede store runde briller i modellen Saint Laurent SL 485 2 et oplagt valg, hvis du vil have et Saint Laurent stel, der passer til dit ovale og kvadratiske ansigt.

Er du til mere eksperimenterende briller, vil det lette og behagelige sorte acetatstel i modellen Saint Laurent SL M96 1 være en sikker vinder.

Er du en mand og ønsker briller, der giver dit udseende klasse, er den ikoniske model Saint Laurent SL 186-B SLIM 5 et populært valg. Brillernes markante og brune stel passer især til dig, der har et rundt ansigt. Det vil altså sige, at dit ansigt har bløde linjer og kindbenet som det bredeste punkt.

Har du lyst til at prøve Saint Laurent briller?

Et skarpere syn med dine nye Saint Laurent briller starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og kortlægger, om du f.eks. er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl.

Uanset synsfejl kan Saint Laurent briller sørge for, at du kan stille skarpt i din hverdag.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Saint Laurent briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer bedst til din ansigtsform.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Hvilke brilleglas skal du bruge?

Når du har fundet de Saint Laurent briller, der skal pryde dit ansigt fremadrettet, skal du finde de bedste brilleglas.

I Synoptik finder du et stort udvalg af kvalitets- og specialglas, som vores glasspecialister skræddersyr til din moderne hverdag.

Saint Laurent briller på abonnement

I Synoptik kan du opleve endnu større frihed, sikkerhed og fleksibilitet i din hverdag som brillebruger ved at vælge Saint Laurent briller på abonnement. Så slipper du bl.a. for store kontante udgifter, når du skal have nye briller. Du betaler nemlig kun en fast månedlig pris.

I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du dine Saint Laurent briller med andre fra vores omfattende udvalg. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Med Saint Laurent briller på abonnement får du samtidig et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til dig, dit syn og dine behov af vores abonnementsspecialister. Nyd bl.a.:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE 

Vi ta'r dit syn alvorligt