Saint Laurent

44 Resultater
Sortér efter
Relevans

Saint Laurent-briller - couture cool & rebel luxury

Yves Saint Laurent har altid været et modigt modehus med markante kollektioner og statements. Det oplever du også i deres Saint Laurent briller med et fandenivoldsk unisex udtryk, der hylder impulser som ungdom, frihed og modernisme. Saint Laurent briller har alle til fælles, at de afspejler modens aktuelle trends og tendenser. Med stor karisma - og kun som Saint Laurent kan gøre det.

Saint Laurent briller er både til kvinder og mænd. Og til mænd, der er kvinder – og kvinder, der er mænd. Fordi det er din personlighed og din stil, der betyder noget for Saint Laurent briller. Der er ingen begrænsninger for dig, der går med ekstravagante Saint Laurent briller.

Har du lyst til at prøve Saint Laurent briller?

Et skarpere syn med dine nye Saint Laurent briller starter med en Udivdet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Saint Laurent briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID

Når du har fundet de Saint Laurent briller, der skal pryde dit ansigt fremadrettet, skal du finde de bedste brilleglas. I Synoptik finder du et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas, der er skræddersyet til din moderne hverdag. Alt det hjælper vores glasspecialister dig med at finde hoved og hale i.

Hvis du vil høre om dine muligheder for at få Saint Laurent briller på abonnement, kan vores abonnementsspecialister gøre dig klogere på et All-Inclusive™ Abonnement, som indeholder et væld af eksklusive fordele. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får andre styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE 

Vi ta'r dit syn alvorligt.