Oplev vores forbedrede brilleglas

I Synoptik er glas ikke bare glas. Og slet ikke vores nye forbedrede Platin- og Diamantglas. De har et væld af unikke egenskaber, som giver dig mulighed for meget mere end at stille skarpt på korte og lange afstande.

Vores glasspecialister skræddersyr de bedste brilleglas til din moderne hverdag, hvor du har behov for mere end præcise styrker til at få alle dit livs værdifulde øjeblikke med.

Det kan vores nye forbedrede brilleglas hjælpe dig med. Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og start dit skarpere syn med vores bedste brilleglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Nye unikke glasegenskaber sikrer dig et skarpt syn

I Synoptik følger vi teknologien nøje. Og vi forhandler kun brilleglas, der opfylder strenge krav om kvalitet og innovation. Af den årsag kan vi stolt præsentere vores nye Platin- og Diamantglas, som er forbedret yderligere.

En avanceret Super Finish-overfladebehandling og en unik slibeteknik lader dig opleve et skarpere syn, færre reflekser og nemmere rengøring. Det giver dig bl.a. fordele i trafikken og sikrer dig større synskomfort i f.eks. støvede omgivelser.

Glassene egner sig både til personer med behov for enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. De har forskellige fordele, som bliver skræddersyet til dig og dine behov af førende glasspecialister.

Med vores nye forbedrede brilleglas kan du opleve ultimativ synskvalitet og -komfort. I alle omgivelser og miljøer.

Stil skarpt på dit liv med vores bedste Platin- og Diamantglas

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Og mere til. Det er med vores bedste brilleglas, at du oplever en synlig forskel. Hver dag og hele tiden. Af den årsag er kvalitet i højsædet i Synoptik.

Vores bedste Platin- og Diamantglas bliver udviklet i tæt samarbejde med førende europæiske leverandører og glasproducenter. Alt sammen for at give dig adgang til det, som du og dit syn fortjener: Kvalitet. Den bedste af slagsen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Platin- og Diamantglas bliver individuelt tilpasset til dig og dit brillestel

Vores bedste Platin- og Diamantglas adskiller sig betydeligt fra vores andre glastyper. Ikke kun på grund af deres optimerede kvalitet, men også fordi den nyeste teknologi giver vores glasspecialister mulighed for at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine øjnes placering i glassene.

Platin- og Diamantglas er ekstra tynde og kosmetisk fladere. Det gør ikke kun dine briller lettere og mere komfortable at bruge. Det betyder også, at dine øjne ser mere naturlige ud bag dine brilleglas.

Ved at glassene er hydrofobiske, undgår du, at regnvand sætter sig på dine brilleglas og forstyrrer dit udsyn på de regnfulde dage.

SE UDVALG AF BRILLER

Tilvælg specialglas til din moderne hverdag

I Synoptik følger vi den teknologiske udvikling nøje. Og vi gør det altid med øje for, hvordan du kan få mest ud af dit syn. Derfor kan vi tilbyde dig markedets mest avancerede specialglas. På den måde kan du opnå et optimalt syn i alle din hverdags aktiviteter.

Med vores bedste Platin- og Diamantglas kan du tilvælge innovative specialglas skræddersyet til din moderne hverdag:

  • Farveskiftende glas: Ændrer farveintensitet efter varierende lysforhold
  • Trafikglas: Reducerer blænding, øger kontraster og minimerer reflekser
  • Skærmlysfilter: Reducerer blåt lys fra digitale skærme
  • Komfortglas: Aflaster dine øjne ved læsning og skærmbrug
  • Farvede glas: Fast farvetone, der dæmper lyset og kan skabe kontrastforøgende effekt

Dine muligheder for at opnå et skarpt og behageligt syn er mange med Platin- og Diamantglas. Læs meget mere om vores store udvalg af unikke specialglas lige her.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Find et stort udvalg af kvalitetsbriller fra kendte mærker

Ray-BanGucciBurberryHugo BossEmporio Armani ∙ Ralph Lauren ∙ Peak Performance ∙ Giorgio Armani ∙ Saint Laurent ∙ Tom Ford ∙ Tiffany & Co. ∙ Skaga ∙ Björn BorgVersace ∙ og mange, mange flere...

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Få briller med Platin- og Diamantglas på abonnement

Et All-Inclusive™ Abonnement er en helt ny og smartere måde at passe på dit syn. Her lejer du dine briller med vores bedste brilleglas til en fast månedlig pris. Du kan også få solbriller med styrke og kontaktlinser med i samme fleksible løsning.

Med i din faste månedlige pris, hvor du aldrig skal bekymre dig om uforudsete udgifter i din hverdag som brillebruger, får du et væld af fantastiske fordele. Alle bliver skræddersyet til dig og dine behov af vores abonnementsspecialister.

Nyd bl.a. nye glas og linser ved anden styrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, eksklusiv tryghedsordning og meget andet.

LÆS MERE

Hør mere om Platin- og Diamantglas i din Synoptik

Start dit skarpere syn med vores bedste brilleglas ved at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Her måler vores autoriserede optikere din styrke til dine nye briller og kortlægger, hvilken synsfejl dine nye briller skal korrigere for.

Få tjekket din øjensundhed

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi altså også dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Efterfølgende giver vores glasspecialister dig ekspertrådgivning om de bedste brilleglas til netop dig. Og vores uddannede brillestylister står klar til at vejlede dig om dit bedste valg af briller.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dine unikke ansigstræk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen