Oplev en synlig forskel med vores Platin- og Diamantglas

I Synoptik er glas ikke bare glas. Og slet ikke vores Platin- og Diamantglas. De har et væld af unikke egenskaber, som giver dig mulighed for meget mere end at stille skarpt på korte og lange afstande.

Vores glasspecialister skræddersyr de bedste brilleglas til din moderne hverdag, hvor du har behov for mere end præcise styrker til at få alle dit livs øjeblikke med.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Stil skarpt på dit liv med vores bedste Platin- og Diamantglas

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Og mere til. Det er med vores bedste kvalitetsglas, at du oplever en synlig forskel. Hver dag og hele tiden. Af den årsag er kvalitet i højsædet i Synoptik.

Vores bedste Platin- og Diamantglas bliver udviklet i tæt samarbejde med førende europæiske leverandører og glasproducenter. Alt sammen for at give dig adgang til det, som du og dit syn fortjener: Kvalitet. Den bedste af slagsen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Platin- og Diamantglas bliver individuelt tilpasset til dig og dit brillestel

Vores bedste Platin- og Diamantglas adskiller sig betydeligt fra vores andre glastyper. Ikke kun på grund af deres optimerede kvalitet, men også fordi den nyeste teknologi giver vores glasspecialister mulighed for at tilpasse glassene individuelt til dig, dit syn og dine øjnes placering i glassene.

Platin- og Diamantglas er ekstra tynde og kosmetisk fladere. Det gør ikke kun dine briller lettere og mere komfortable at bruge. Det betyder også, at dine øjne ser mere naturlige ud bag dine brilleglas. Du opnår bedre synskvalitet og -komfort.

Ved at glassene er hydrofobiske, undgår du, at regnvand sætter sig på dine brilleglas og forstyrrer dit udsyn på de regnfulde dage.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Tilvælg specialglas til din moderne hverdag

I Synoptik følger vi den teknologiske udvikling nøje. Og vi gør det altid med øje for, hvordan du kan få mest ud af dit syn. Derfor kan vi tilbyde dig markedets mest avancerede specialglas. På den måde kan du opnå et optimalt syn i alle din hverdags aktiviteter.

Med vores bedste Platin- og Diamantglas kan du tilvælge innovative specialglas skræddersyet til din moderne hverdag:

  • Farveskiftende glas: Ændrer farveintensitet efter varierende lysforhold
  • Trafikglas: Reducerer blænding, øger kontraster og minimerer reflekser
  • Skærmlysfilter: Reducerer blåt lys fra digitale skærme
  • Komfortglas: Aflaster dine øjne ved læsning og skærmbrug
  • Farvede glas: Fast farvetone, der dæmper lyset og kan skabe kontrastforøgende effekt

Dine muligheder for at opnå et skarpt og behageligt syn er mange med Platin- og Diamantglas. Læs meget mere om vores store udvalg af unikke specialglas lige her.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Find et stort udvalg af kvalitetsbriller fra kendte mærker

Ray-BanGucciBurberryHugo BossEmporio Armani ∙ Heritage ∙ Tommy Hilfiger ∙ Peak Performance ∙ Monkeyglasses ∙ Saint Laurent ∙ Tom Ford ∙ Marc Jacobs ∙ Skaga ∙ Björn BorgMax Mara ∙ og mange, mange flere...

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af kvalitetsbriller, der kan hjælpe dig med at stille skarpt.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Få briller med Platin- og Diamantglas på abonnement

Et All-Inclusive™ Abonnement er en helt ny og smartere måde at passe på dit syn. Her lejer du dine briller med vores bedste brilleglas til en fast månedlig pris. Du kan også få solbriller med styrke og kontaktlinser med i samme fleksible løsning.

Med i din faste månedlige pris, hvor du aldrig skal bekymre dig om uforudsete udgifter i din hverdag som brillebruger, får du et væld af fantastiske fordele. Alle bliver skræddersyet til dig og dine behov af vores abonnementsspecialister.

Nyd bl.a. nye glas og linser ved anden styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, eksklusiv tryghedsordning og meget andet…

LÆS MERE

Hør nærmere om Platin- og Diamantglas i din lokale Synoptik

Det kræver sin ekspert at kunne vejlede dig om de bedste brilleglas. I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, der kan bruge deres store ekspertise til at gøre dig klogere på vores bedste Platin- og Diamantglas.

Start dit skarpere syn med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker til dine nye briller og kortlægger, om dine brilleglas skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller aldersbetingede udfordringer som alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi altså også dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende giver vores glasspecialister dig ekspertrådgivning om de bedste brilleglas til netop dig og dit syn. Og vores uddannede brillestylister står klar til at vejlede dig om dit bedste valg af briller. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.