Kundefordele

Oplev fordelene ved at være kunde i Synoptik

Der er mange fordele ved at købe briller og kontaktlinser i Synoptik. Vi tilbyder dig eksempelvis gratis brilleeftersyn, gratis kontaktlinsetjek efter behov og faste rabatter på nye briller og solbriller med og uden styrke.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Synoptik.

Derfor skal du købe briller i Synoptik

I Synoptik er din tilfredshed afgørende. Af den årsag giver vi dig en række fordele, når du er kunde hos os. På den måde tilstræber vi, at du altid er tilfreds med dine briller - og altid har et skarpt syn.

Når du køber briller hos os, får du blandt andet:

  • Gratis justering af dine briller
  • Gratis rens af dine briller med ultralyd
  • Eksklusiv bytteservice på dine brillestel
  • Grundig Udvidet Synsprøve med sundhedstjek af vores autoriserede optikere
  • Eksperthjælp af uddannede brillestylister

Se alle dine kundefordele

Få fuld fleksibilitet med et kontaktlinseabonnement hos Synoptik

Som kontaktlinsekunde hos os får du fuld fleksibilitet, så dit syn altid er knivskarpt. Og din frihed og tryghed helt i top. Med et Synoptik kontaktlinseabonnement kan du frit skifte kontaktlinsetype og styrke, hvis dine behov ændrer sig. Desuden får du altid gratis kontaktlinsetjek, når du har behov for det, ligesom du får 25% rabat på alle briller og solbriller. Både med og uden styrke. Alle dine fordele bliver skræddersyet til netop dig af vores abonnementsspecialister.

Se alle dine kontaktlinsefordele

'Mit Synoptik' – få nemt overblik over dit abonnement

'Mit Synoptik' er vores online servicecenter for vores kontaktlinseabonnenter. Her kan du se din saldo og dine forsendelser. Du kan også altid se, hvornår det er tid til dit næste kontaktlinsetjek. Derudover finder du generel værdifuld viden om dine kontaktlinser, og du kan læse den nyeste ekspertviden inden for synsforskning. 'Mit Synoptik' giver dig det fulde overblik over dit kontaktlinseabonnement og dine mange muligheder. 

Læs mere om Mit Synoptik

Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Trænger du til nye briller eller kontaktlinser? Så lad os bruge vores ekspertise til at hjælpe dig. Vi starter altid med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som bliver nøje udført af vores autoriserede optikere. Vi udmåler dine præcise styrker, så du kan nyde dit skarpe syn. Med i din udvidede synsprøve følger også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Her kan vores autoriserede optikere opdage eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grøn stær, grå stær, øjenforkalkning, diabetes og forhøjet blodtryk.

Læs meget mere om en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek lige her.

En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek koster 298 kr., og du kan få den foretaget i alle vores butikker. Husk at bestille tid, så du ikke går forgæves. 

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Synstjek i Synoptik

Skal du knibe dine øjne sammen for at stille skarpt? Eller har du en mistanke om, at dine briller eller kontaktlinser ikke længere har den rette styrke? Så kom ned i din Synoptik til et gratis synstjek.

Med vores synstjek bruger vi vores store ekspertise om dit syn til at undersøge, om alt er, som det skal være – nemt og hurtigt. Synstjekket tager kun fem minutter og udføres af vores professionelle salgsassistenter. Det er gratis, og du behøver ikke bestille tid på forhånd.

Læs mere om vores synstjek

Betal for dine briller, som du vil

I Synoptik kan du betale dine briller kontant eller finansiere dem rentefrit i op til 2 år. Beregn prisen på dine nye briller her, og se dine betalingsmuligheder.

Vi ta'r dit syn alvorligt.