Kundefordele

Oplev fordelene ved at være kunde i Synoptik

Der er mange fordele ved at købe briller og kontaktlinser i Synoptik. Vi tilbyder dig eksempelvis gratis brilleeftersyn, gratis kontaktlinsetjek (værdi 348 kr.) efter behov og faste rabatter på nye briller og solbriller med og uden styrke.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Synoptik.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Køb briller i Synoptik, og oplev fuld tilfredshed

I Synoptik er din tilfredshed afgørende. Af den årsag giver vi dig en række eksklusive fordele, når du er kunde hos os. På den måde tilstræber vi, at du altid er tilfreds med dine briller - og altid oplever et skarpt syn.

Når du køber briller hos os, får du blandt andet:

  • Gratis justering af dine briller
  • Gratis rens af dine briller med ultralyd
  • Eksklusiv bytteservice på dine brillestel
  • Grundig Synsprøve med sundhedstjek af vores autoriserede optikere
  • Eksperthjælp af uddannede brillestylister

Se alle dine kundefordele

Få fuld fleksibilitet med et All-Inclusive™ kontaktlinseabonnement

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik kan du nyde fuld fleksibilitet. På den måde er dit syn altid knivskarpt. Og din frihed og tryghed helt i top.

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik får du nemlig et væld af eksklusive fordele.

Du kan frit skifte kontaktlinsetype og -styrke, når dit syn løbende ændrer sig, eller du blot vil opleve nye kontaktlinser.

Desuden får du altid hele 25% rabat på alle mærkestel, kvalitetsglas og designersolbriller. Både med og uden styrke. Og du kan nyde kontaktlinsetjek og Synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.). Helt efter dit behov.

Se alle dine kontaktlinsefordele

'Mit Synoptik' – få nemt overblik over dit kontaktlinseabonnement

'Mit Synoptik' dit personlige online servicecenter, når du er kontaktlinseabonnent. Her kan du se din saldo, følge med i din næste kontaktlinseforsendelse og opdatere dine betalingsoplysninger.

Derudover finder du generel værdifuld viden om dine kontaktlinser, og du kan læse den nyeste ekspertviden inden for syn og øjensundhed. 'Mit Synoptik' giver dig det fulde overblik over dit kontaktlinseabonnement og dine mange muligheder.

På 'Mit Synoptik' kan du også tilmelde dig en notifikationsservice. Så sender vi dig påmindelser, når det er tid til dit næste kontaktlinsetjek, din næste levering af kontaktlinser og anden praktisk relevant information.

Læs mere om Mit Synoptik

Synsprøve med sundhedstjek

Trænger du til nye briller eller kontaktlinser? Så lad os bruge vores ekspertise til at hjælpe dig. Vi starter altid med en Synsprøve med sundhedstjek, som bliver nøje udført af vores autoriserede optikere.

Vi udmåler dine præcise styrker og kortlægger, hvilken synsfejl du døjer med. Altså om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller oplever alderssyn.

Med i din udvidede synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, AMD (øjenforkalkning), forhøjet blodtryk og meget mere.

En Synsprøve med sundhedstjek koster 348 kr., og du kan få den foretaget i alle vores butikker. Husk at bestille tid, så du ikke går forgæves. 

Bestil tid til en Synsprøve

Synstjek i Synoptik

Skal du knibe dine øjne sammen for at stille skarpt? Eller har du en mistanke om, at dine briller eller kontaktlinser ikke længere har den rette styrke? Så kom ned i din Synoptik til et gratis synstjek.

I vores synstjek bruger vi vores store ekspertise om dit syn til at undersøge, om alt er, som det skal være – nemt og hurtigt. Synstjekket tager kun fem minutter og udføres af vores professionelle salgsassistenter. Det er gratis, og du behøver ikke bestille tid på forhånd.

Læs mere om vores synstjek

Betal for dine briller, som du vil

I Synoptik kan du betale dine briller kontant eller finansiere dem rentefrit i op til 2 år. Beregn prisen på dine nye briller her, og se dine betalingsmuligheder.

Vi ta'r dit syn alvorligt