Kundefordele

Oplev fordelene ved at være kunde i Synoptik

Der er mange fordele ved at købe briller og kontaktlinser i Synoptik. Vi tilbyder eksempelvis gratis brilleeftersyn, gratis kontaktlinsetjek, når du har behov for det, og faste rabatter på briller og solbriller. Vi ta'r nemlig dit syn alvorligt.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os.

Derfor skal du købe briller i Synoptik

Din tilfredshed er vigtig for os. Derfor giver vi dig en række fordele, når du er kunde hos os, så du altid er tilfreds med dine briller - og så dit syn altid er skarpt.

Når du køber briller hos os, får du blandt andet:

  • 50% i rabat på køb af brille nummer to inden for 30 dage
  • Gratis justering af dine briller
  • Gratis rens af dine briller med ultralyd

Se alle brillefordelene

Få fuld fleksibilitet med et kontaktlinseabonnement hos Synoptik

Som kontaktlinsekunde hos os får du fuld fleksibilitet, så dit syn altid er knivskarpt. Med vores kontaktlinseabonnement kan du frit skifte kontaktlinsetype og styrke, hvis dine behov ændrer sig. Desuden får du altid gratis kontaktlinsetjek, når du har behov for det, ligesom du får 25% rabat på briller og solbriller både med og uden styrke.

Se alle kontaktlinsefordelene

Mit Synoptik – få overblik over dit abonnement

'Mit Synoptik' er vores online servicecenter for vores kontaktlinseabonnenter. Her kan du se din saldo og dine forsendelser, samt hvornår det er tid til et nyt kontaktlinsetjek. Du kan også finde information om kontaktlinser generelt og læse den nyeste viden inden for synsforskningen. Dermed giver 'Mit Synoptik' dig det fulde overblik over dit kontaktlinseabonnement og dine muligheder. 

Læs mere om Mit Synoptik

Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

Trænger du til nye briller eller kontaktlinser? Så lad os hjælpe dig. Vi starter altid med en Udvidet Synsprøve, som er nøje udført af vores autoriserede og professionelle optikere. Det er din garanti for, at vi finder den rigtige styrke til dine nye briller eller kontaktlinser - hver gang. Med en Udvidet Synsprøve følger også et omfattende sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. 

Vores Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek koster 298,-, og du kan få den foretaget i alle vores butikker. Husk at bestille tid, så du ikke går forgæves. 

Læs mere om Udvidet Synsprøve

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Synstjek i Synoptik

Skal du knibe øjnene sammen for at stille skarpt? Eller har du en mistanke om, at dine briller eller kontaktlinser ikke længere har den rette styrke? Så kom ned i din Synoptik til et synstjek. 

Med vores synstjek undersøger vi, om dit syn er, som det skal være – nemt og hurtigt. Synstjekket tager kun fem minutter, det er gratis, og du behøver ikke bestille tid på forhånd. 

Læs mere om vores synstjek

Betal for dine briller, som du vil

I Synoptik kan du betale dine briller kontant eller finansiere dem rentefrit i op til 2 år. Beregn prisen på dine nye briller her, og se dine betalingsmuligheder.