Fordele når du køber briller i Synoptik

Vi vil gerne give dig mere end bare et par briller. Derfor får du en række fordele, som giver dig garanti på briller. De er med til at sikre, at du er lige så glad for dine briller om halvandet år, som når du lige har købt dem. Så husk at gøre brug af dem – de er til for dig.

Garanti på briller

Læs her om alt det, du kan opleve i Synoptik, som er med til at give dig garanti på briller, et skarpt syn og optimal øjensundhed.

Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

I Synoptik ved vi, at dit syn og dit helbred er afgørende for din livskvalitet. Derfor tilbyder vi dig en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke. Blandet andet ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen og se, om du f.eks. har bygningsfejl.

Samtidig kan vi gennem et omfattende tjek af dine øjnes sundhed opdage eventuelle tegn på grøn stær, grå stær, øjenforkalkning, diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde kan du muligvis forebygge synstab i tide. Prisen for din grundige synsprøve og dit omfattende sundhedstjek er kun 298 kr.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Gratis brilleservice

Har dine briller en skrue løs? Eller har de det med at glide ned på næsen? Du kan til enhver tid komme ind i en i din lokale Synoptik og få strammet, justeret og renset dine briller med ultralyd. På den måde er du sikker på, at dine briller altid er i orden og sidder, som de skal.

Finansiering uden udbetaling, renter og gebyrer

Hvordan vil du betale for dine nye briller? Vil du gerne klare det hele på en gang, eller vil du hellere sprede betalingerne ud?

I Synoptik bestemmer du helt selv, om du vil bruge 2 måneder eller 2 år på at betale dine nye briller. Og du skal hverken betale gebyrer eller renter. Den første afbetaling behøver du først betale måneden efter, og du har altid mulighed for at forhøje dit månedlige beløb eller betale brillerne helt ud, hvis du får ekstra luft i økonomien.

Se, hvordan du vil betale for dine briller med vores beregn-din-pris.

Få hjælp af vores uddannede brillestylister

Dine briller er med til at give din stil personlighed. Det ved vi i Synoptik. I alle vores butikker finder du uddannede brillestylister, som er eksperter i at vejlede dig om dit valg af stel. Vi kigger på alt fra dine farver til din ansigtsform og øvrige stil, ligesom vi bruger vores store viden om sæsonens nye brillemode.

Hvilke briller passer til din ansigtsform? Hvilke farver passer til dig? Vores brillestylister står klar til at hjælpe med at finde det stel, der matcher din stil.

SE UDVALG AF BRILLER

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Bytteservice på dine brillestel

Har du svært ved at beslutte dig? Det behøver ikke koste dig noget at vælge forkert, når du skal vælge dit brillestel. Fortryder du dit valg, kan du inden for 2 måneder bytte dit stel til et andet fra vores omfattende udvalg af designerstel. Det er blot noget af det, som er med til at give dig garanti på briller.

Gå på opdagelse i vores brilleguide her, eller få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik allerede i dag.

Bytteservice på dine brilleglas

Selvom du får gode forudsætninger for at stille komfortabelt skarpt med din udvidede synsprøve med sundhedstjek, kan der være tilfælde, hvor dine nye brilleglas ikke lever op til dine forventninger.

Det kan f.eks. være, hvis dine øjne har svært ved at vænne sig til flerstyrkeglas. Af den årsag bytter vi dine brilleglas i helt op til 2 måneder efter, at du har fået dine nye briller.

Prisgaranti på briller

Du skal være tilfreds med den pris, du betaler for dine nye briller. Hvis du finder dine nye briller fra Synoptik billigere hos en anden optiker, udbetaler vi prisforskellen.

Du skal blot vise os en annonce eller lignende dokumentation. Vi kan dog ikke love at matche prisen ved internethandel og tidsbegrænsede tilbud.

Dit syn er i gode hænder

Du fortjener et skarpt og afslappet syn. Og vi tror på, at kombinationen af kvalitetsglas og den rette ekspertvejleding med udgangspunkt i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek giver dig de bedste forudsætninger for at finde de rigtige briller til lige præcis dit syn.

I Synoptik bestræber vi os altid på at give dig mest kompetent personlig ekspertrådgivning. Vi efteruddanner løbende vores autoriserede optikere og uddannede brillestylister, så du får de bedste forudsætninger for at få mest ud af dit syn og dit udseende.

Uanset om det er med briller eller solbriller, som du også finder et omfattende udvalg af i Synoptik.

Skræddersyet garanti på briller

Alt kan ske. Selvom du passer godt på dine nye briller, er det en god idé at have en brilleforsikring. Uheldet kan være ude for selv den mest påpasselige.

Med en brilleforsikring i Synoptik får du erstatning i form af reparation eller nye briller, hvis du f.eks. kommer en ridse i dine glas eller et brud på dit brillestel. Forsikringen gælder i to år. Den giver dig garanti på briller og sikrer, hvis du f.eks. skulle få stjålet eller på anden måde mister dine briller. Selv hvis du ikke får brug for den, giver den dig større sikkerhed og tryghed i din hverdag.

En Synoptisk Forsikring giver dig altså garanti på briller. Prisen afhænger af bruttoprisen på dine briller, som er det, du betaler for brillerne inkl. moms før skat. Se vilkårene her.

Få garanti på briller med et brilleabonnement

I Synoptik kan du opleve endnu større sikkerhed ved at vælge dine briller på abonnement til kun en fast månedlig pris. Så er du bl.a. altid sikret garanti på briller. Med i dit Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du nemlig nyde ekstra sikkerhed med en tryghedspakke ved skade eller bortkomst.

Du er blot en af dine mange eksklusive abonnementsfordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine synsbehov:

Læs om alle dine fordele her, som giver dig stor garanti på briller, eller hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik.

SE ALLE DINE FORDELE

Stil skarpt med en Udvidet Synsprøve

Hvis du trænger til at få tjekket dit syns skarphed og dine øjnes sundhed, står vores autoriserede optikere klar til at tage dit syn alvorligt i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer? Alt det kortlægger og stiller vores eksperter skarpt på, så du får de bedste forudsætninger for at nyde alle dit livs værdifulde øjeblikke med enten briller eller kontaktlinser, som du finder et omfattende udvalg af i Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.