Fordele når du køber briller i Synoptik

Vi vil gerne give dig mere end bare et par briller. Derfor får du en række fordele, når du køber briller i Synoptik. De er med til at sikre, at du er lige så glad for dine briller om halvandet år, som når du lige har købt dem. Så husk at gøre brug af dem – de er til for dig.

Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Dit syn og dit helbred er afgørende for din livskvalitet. Derfor tilbyder vi en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker. Bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen og se, om du har bygningsfejl.

Samtidig kan vi gennem et omfattende tjek af dine øjnes sundhed opdage eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grøn stær, grå stær, øjenforkalkning, diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde kan du muligvis nå at forebygge synstab i tide. Pris kun 298 kr.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Gratis brilleservice

Har dine briller en skrue løs? Eller har de det med at glide ned på næsen? Du kan til enhver tid komme ind i en enhver i din lokale Synoptik og få strammet, justeret og renset dine briller med ultralyd. På den måde er du sikker på, at dine briller altid er i orden og sidder, som de skal.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Finansiering uden udbetaling, renter og gebyrer

Hvordan vil du betale for dine nye briller? Vil du gerne klare det hele på en gang, eller vil du hellere sprede betalingerne ud?

I Synoptik bestemmer du helt selv, om du vil bruge 2 måneder eller 2 år på at betale dine nye briller. Og du skal hverken betale gebyrer eller renter. Den første afbetaling behøver du først betale måneden efter, og du har altid mulighed for at forhøje dit månedlige beløb eller betale brillerne helt ud, hvis du får ekstra luft i økonomien.

Se, hvordan du vil betale for dine briller med beregn-din-pris.

Få hjælp af Synoptiks uddannede brillestylister

Dine briller er med til at give din stil personlighed. Det ved vi i Synoptik. Derfor finder du uddannede brillestylister i alle butikker, som er eksperter i at vejlede dig i dit valg af stel. Vi kigger på alt fra dine farver til din ansigtsform og øvrige stil.

Hvilke briller passer til din ansigtsform? Hvilke farver passer til dig? Vores brillestylister står klar til at hjælpe med at finde de stel, der matcher din stil.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Bytteservice på dine brillestel

Har du svært ved at beslutte dig? Det behøver ikke koste dig noget at vælge forkert, når du skal vælge dit brillestel. Fortryder du dit valg, kan du inden for 2 måneder bytte dit stel til et andet fra vores omfattende udvalg af kvalitets- og designerstel. Gå på opdagelse i vores brilleguide, og få hjælp til at træffe det helt rigtige valg.

Bytteservice på dine brilleglas

Selv om du får gode forudsætninger for et skarpt og afslappet syn med din Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, kan der være tilfælde, hvor dine nye glas ikke lever op til dine forventninger. Det kan f.eks. være, hvis dine øjne har svært ved at vænne sig til flerstyrkeglas, eller hvis dine nye glas mod forventning føles lidt for stærke eller svage. Derfor bytter vi dine glas i op til 2 måneder, efter du har fået dine nye briller.

Prisgaranti på briller

Du skal være tilfreds med den pris, du betaler for dine nye briller. Hvis du finder dine nye briller fra Synoptik billigere hos en anden optiker, udbetaler vi prisforskellen. Du skal blot vise os en annonce eller lignende dokumentation. Vi kan dog ikke love at matche prisen ved internethandel og tidsbegrænsede tilbud.

Dit syn er i gode hænder

Du fortjener et skarpt og afslappet syn. Og vi tror på, at kombinationen af kvalitetsglas og den rette ekspertvejleding med udgangspunkt i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek giver dig de bedste forudsætninger for at finde de rigtige briller til lige præcis dit syn. Derfor bestræber vi os altid på at give dig fagligt mest kompetent og personlig rådgivning, når du kommer ind i din Synoptik.

Skræddersyet forsikring

Alt kan ske. Selv om du passer godt på dine nye briller, er det en god idé at have en forsikring. Uheldet kan være ude for selv den mest påpasselige.

En forsikring fra Synoptik giver dig erstatning i form af reparation eller nye briller, hvis der f.eks. kommer en ridse i dine glas eller et brud på dit stel. Forsikringen gælder i 2 år. Den dækker også, hvis du skulle få stjålet eller på anden måde mister dine briller. Selv hvis du ikke får brug for den, giver den dig større sikkerhed og tryghed i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.