Fordele, når du køber briller i Synoptik

I Synoptik får du mere end et par briller. Du får også en masse fordele, som sikrer, at du altid er glad for dine briller og dit brug af dem. Husk at gøre brug af dem. De er til for dig og dit syn.

Personligt synsprøveforløb med SynsJournal

I Synoptik er en test af dit syn meget mere end en præcis måling af din synsstyrke. I en Synsprøve med sundhedstjek gennemgår du en række grundige undersøgelser, som stiller skarpt på både dit syn og din øjensundhed.

Efter din synsprøves grundige undersøgelser får du en personlig SynsJournal med hjem, som indeholder en forklaring og gennemgang af dine synsprøveresultater.

Samtidig får du skræddersyet et individuelt opfølgningsforløb hos enten Synoptik, en øjenlæge eller gode råd om en forebyggende livsstil, som fremgår af din unikke SynsJournal.

Med din SynsJournal kan vores eksperter følge dit syns og dine øjnes udvikling gennem hele dit liv. Og du behøver ikke at bestille tid, når det er tid til dit obligatoriske tjek af dine øjne. Vi indkalder dig automatisk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Design og kvalitet fra førende mærker

Ray-Ban, Giorgio Armani, Balenciaga, Burberry, Versace, Gucci, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Bottega Veneta, Hugo Boss, Ralph Lauren og mange flere eksklusive designermærker.

Uanset hvordan du ønsker at udtrykke dig, får du gode forudsætninger for det med briller i Synoptik. Du finder alle de kendte designermærker, som markerer sig med kvalitetsmaterialer og eksklusive designs.

Samtidig er vores brilleglas med til at sikre dig, at du kan nyde dit bedste syn. Vi har et samarbejde med førende europæiske glasproducenter, som bruger den nyeste teknologi i produktionen.

Gå på opdagelse i din lokale Synoptik i dag, eller få en forsmag lige her. Vi gør opmærksom på, at ikke alle mærker online på synoptik.dk er tilgængelige i alle butikker.

SE UDVALG AF BRILLER

Ubegrænset brilleservice for dig og din familie

Hvis dine briller eller solbriller får en skrue løs, eller stængerne giver sig, er du altid velkommen hos vores professionelle rådgivere i vores butikker.

Som kunde får du og din familie ubegrænset gratis brilleservice på alle jeres briller og solbriller. Ligesom vi står klar til at rense både stel og glas med avanceret ultralyd, som effektivt fjerne selv de det mindste smuds og fedt.

60 dages fortrydelsesret, også hvis du fortryder

Hvis du oplever, at din synsstyrke i dine brilleglas ikke lever op til dine forventninger eller dit behov for at opleve dit skarpeste syn, står vi altid klar til at skifte dine brilleglas. Enten til en ny synsstyrke eller glasegenskaber, der passer til dine synsbehov.

Din fortrydelsesret gælder i hele 60 dage. Selv hvis du mod forventning fortryder dit valg af stel.

Pris- og produktgaranti

Har du lige købt et nyt brillestel i Synoptik, men opdaget, at du kan få det billigere et andet sted? I Synoptik har du prisgaranti på dit nye brillestel. Du kan dermed få tilbagebetalt differencen inden for en uge efter dit købstidspunkt.

Du skal blot fremvise dokumentation på, at dit nye brillestel er billigere hos en anden forhandler. Din prisgaranti på brillestel gælder dog ikke online forhandlere.

Er der en defekt på dit nye brillestel eller skader på dine nye brilleglas, er du også garanteret. Vi dækker alt og bytter, hvis der er nogen defekter eller skader.

Eksklusive ekstra fordele for abonnenter

Dit syn ændrer sig hele dit liv, og det er naturligt løbende at ændre synsstyrke. Det betyder, at du får behov for nye brilleglas eller kontaktlinser.

Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ eller et kontaktlinseabonnement kan du se bort fra uventede udgifter. Når du ændrer styrke, får du nye brilleglas i alle de briller eller kontaktlinser, du har på abonnement.

Derudover kan du se frem til et væld af andre eksklusive fordele. Alle inkluderede i din faste månedlige abonnementspris.

Brilleabonnement All-Inclusive™

  • Nye glas i alle dine briller ved ændret synsstyrke
  • Synsprøver med sundhedstjek efter dit behov
  • Fri ombytning af en valgfri briller en gang årligt
  • Ekstra tryghed skade eller bortkomst

Læs mere om dine ekstra fordele ved et brilleabonnement.

Kontaktlinseabonnement

  • 33% billigere end kontaktlinsernes normale kontantpris
  • Altid 25% rabat på alt i butikken og online
  • Grundige kontaktlinsetjek efter dit behov
  • Fri levering til din hjemmeadresse
  • Gratis erstatnings- og nødlinser på farten

Læs mere om alle dine ekstra fordele ved et kontaktlinseabonnement.

Altid 33% rabat som brilleabonnement

Et Brilleabonnement All-Inclusive™ er ikke kun en smartere måde at bruge dine briller på. Det er også en billigere måde.

Du får hele 33% rabat på alle dine briller i dit abonnement. Det gør dermed din abonnementspris lavere. Måned efter måned.

Har du allerede købt briller, kan du stadig nå at få dem på abonnement og nyde alle dine fordele. Hør mere hos vores abonnementsspecialister i butikken.

Altid 25% på briller og solbriller som kontaktlinseabonnent

Som kontaktlinseabonnent er du altid sikret dit skarpeste syn og bedste priser på både solbriller og reservebriller. Uanset hvilket populært designermærke du vælger.

Du sparer hele 25% på dine reservebriller og solbriller fra vores omfattende udvalg. Uanset om det er solbriller med styrke eller solbriller uden styrke.

Din store rabat gælder både stel og kvalitetsbrilleglas, som vores glasspecialister skræddersyr til dit syn og dine behov i din hverdag.

Hør om dine kundefordele hos vores eksperter

I din lokale Synoptik står vores professionelle rådgivere og abonnementsspecialister klar til at gøre dig meget klogere på dine fordele som kunde i Synoptik.

Kig forbi i dag. Vi glæder os til at se dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt