Prøv kontaktlinser

Vi forstår godt, at der kan være en vis usikkerhed forbundet med at prøve kontaktlinser for første gang. Derfor tilbyder vi dig, der ikke tidligere har brugt kontaktlinser, at prøve kontaktlinser med Synoptiks tryghedsgaranti. Vi vil gerne have, at du føler dig tryg ved at prøve, om kontaktlinser er noget for dig.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Alt, du skal gøre for at prøve kontaktlinser, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek her på siden. Vores autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister udmåler her dine præcise styrker og bruger deres ekspertise til at kortlægge, hvilken løsning der er den rette for netop dig. Derefter afprøver du de kontaktlinser, vi anbefaler dig. Hvis du ikke er tilfreds med dine kontaktlinser, finder vi en ny løsning, der passer til dig.

Hvis du vælger at fortsætte med kontaktlinserne, kan du selv bestemme, om du ønsker at afhente dine kontaktlinser i din lokale Synoptik, eller om du vil abonnere på dine kontaktlinser med et fleksibelt kontaktlinseabonnement.

Er du i tvivl om, hvorvidt kontaktlinser er noget for dig, og har du lyst til at prøve det af, før du beslutter dig, finder du ikke en nemmere måde end hos os.

Kontaktlinser på abonnement

Hos Synoptik har du mulighed for at abonnere på kontaktlinser og få dem leveret direkte i din postkasse - perfekt til dig, der ønsker løbende kontakt med en autoriseret optiker og samtidig gerne vil nyde komforten ved levering til døren.

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik kan du ikke kun se frem til et skarpere syn. Du får også et væld af eksklusive fordele, der bliver skræddersyede til dig og dit behov. Bl.a. frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke, altid 25% rabat på alle stel, glas og solbriller med og uden styrke, Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, kontaktlinsetjek og gratis nødlinser overalt i Danmark.

Du kan selv vælge, om du vil abonnere på kontaktlinser alle ugen 7 dage, eller om du vil have et deltidsabonnement, der er tilpasset dine behov til de enkelte dage. I Synoptik kan du nyde fuld fleksibilitet.

Læs meget mere om et fleksibelt kontaktlinseabonnement med fantastiske fordele lige her.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.