Kom nemt i gang med at bruge kontaktlinser

Alt, du skal gøre for at komme i gang med at få gratis kontaktlinser i 10 dage og tilmed nyde et væld af eksklusive fordele i dit nye kontaktlinseabonnement, er at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke og kortlægger, om dine kontaktlinser f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vores kontaktlinsespecialister ta’r dig i hånden og hjælper dig med at finde de bedste kontaktlinser til dig og dit syn.

Hvis du ikke er helt tilfreds, er det ikke noget problem. Du kan prøve forskellige kontaktlinser fra vores omfattende udvalg til alle typer livsstile og behov. Lige indtil du har fundet de kontaktlinser, der er mest komfortable og passer bedst til dig.

BESTIL TID I DAG

Som abonnent får du et væld af eksklusive fordele

Hvis du vælger at fortsætte med dit kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen (298 kr.) for din synsprøve. Så får du altid dine kontaktlinser sendt direkte til din hjemmeadresse. Og meget, meget mere.

Ud over inkluderet levering og løbende kontakt med førende kontaktlinsespecialister kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt