Kom nemt i gang med at prøve kontaktlinser gratis i 10 dage

Alt, du skal gøre for at prøve kontaktlinser, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek her på siden. Vores autoriserede optikere og udmåler dine præcise styrker og bruger deres ekspertise til at kortlægge, hvilken løsning der er den rette for netop dig og din synsfejl.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at tilpasse dine kontaktlinser og komme godt i gang med at nyde din frihed med dine nye kvalitetskontaktlinser.

Fortsæt med et kontaktlinseabonnement og få et væld af eksklusive kontaktlinsefordele

Hvis du vælger at fortsætte med dine kontaktlinser i et kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen (298 kr.) for din synsprøve. Så får du altid dine kontaktlinser sendt direkte til din hjemmeadresse.

Udover inkluderet levering og løbende kontakt med førende kontaktlinsespecialister kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Du kan selv vælge, om du vil abonnere på kontaktlinser alle ugens 7 dage, eller om du vil have et deltidsabonnement, der er tilpasset dine behov til de enkelte dage. I Synoptik kan du nyde fuld fleksibilitet.

Vi ta'r dit syn alvorligt.