Prøv kontaktlinser gratis i 10 dage

Vi forstår godt, at der kan være en vis usikkerhed forbundet med at prøve kontaktlinser for første gang. Derfor tilbyder vi dig, der ikke tidligere har brugt kontaktlinser, at afprøve kontaktlinser i 10 dage gratis med Synoptiks tryghedsgaranti. Vi vil gerne have, at du føler dig tryg ved at prøve, om kontaktlinser er noget for dig.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Alt, du skal gøre for at prøve kontaktlinser gratis i 10 dage, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek her på siden. Vores autoriserede optikere undersøger dit syn og finder ud af, hvilken løsning der er den rette for netop dig. Derefter afprøver du de kontaktlinser, vi anbefaler dig - helt gratis i 10 dage. Hvis du ikke er tilfreds med kontaktlinserne, refunderer vi prisen på synsprøven (298 kr.).

Hvis du vælger at fortsætte med kontaktlinser, kan du selv bestemme, om du ønsker at afhente dine kontaktlinser i din lokale Synoptik, eller om du vil abonnere på kontaktlinser.

Er du i tvivl om, hvorvidt kontaktlinser er noget for dig, og har du lyst til at prøve det af, finder du ikke en nemmere måde end hos os.

Kontaktlinseabonnement – All-Inclusive

Hos Synoptik har du mulighed for at abonnere på kontaktlinser og få dem leveret direkte i din postkasse - perfekt til dig, der ønsker løbende kontakt med din optiker og samtidig gerne vil have komforten ved levering til døren.

Kontaktlinser All-Inclusive indebærer også andre fordele for dig som kontaktlinsebruger. Blandt andet får du en årlig synsprøve og gratis reservekontaktlinser. Du kan selv vælge, om du gerne vil abonnere på kontaktlinser alle ugens 7 dage, eller om du vil have et deltidsabonnement, der er tilpasset dine behov.

Bestil tid