Oplev TOTAL30™ og PRECISION1™ kontaktlinser gratis i 10 dage

Der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken din synskomfort, kvalitet eller frihed, når du skal bruge kontaktlinser. TOTAL30™ og PRECISION1™ har alt det bedste samlet for at give dig gode forudsætninger for at få mest ud af dit syn. Hver dag og hele tiden.

Ved du, hvad det bedste er? I Synoptik kan du opleve dem helt gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement. Bestil tid lige her, og kom godt i gang.

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

 

Nyd optimal komfort med TOTAL30™.
Selv på dag 30

TOTAL30™ månedslinser har næsten 100% vand på overfladen. Det eneste, der rører dit øje, er en blød pude af fugt. Det betyder, at du kan nyde god komfort. Ikke bare den første dag. Selv på dag 30, når du skal skifte dine kontaktlinser.

Med TOTAL30™ kontaktlinser får du gode forudsætninger for at mærke absolut ingenting.
 

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

 

Få et forspring til succes med PRECISION1™

PRECISION1™ endagslinser er udviklet med en SMARTSURFACE™ teknologi, som indeholder et mikrotyndt, højtydende fugtlag på linseoverfladen med mere end 80% vand.

Det giver dig komfort og et skarpt syn. Og det gør kontaktlinserne ideelle til dig, der vil have hele din verden med. Alt imens du nyder optimal komfort og frihed.
 

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

 

Oplev kontaktlinser gratis i 10 dage

I Synoptik kan du komme nemt og billigt i gang med at opleve alle fordelene og friheden ved TOTAL30™ og PRECISION1™ kontaktlinser. Du kan nemlig få dem gratis i de første 10 dage dit nye kontaktlinseabonnement.

Med i dit kontaktlinseabonnement får du et væld af eksklusive fordele. Og du får adgang til dem, så snart du begynder at opleve kontaktlinserne gratis.

Nyd unikke abonnementsfordele som:

LÆS OM DINE FORDELE

OPLEV KONTAKTLINSER GRATIS

Vi ta’r dit syn alvorligt.