Oplev TOTAL30™ og TOTAL1™ kontaktlinser til bygningsfej gratis i 10 dage

Dine kontaktlinser bør ikke holde dig tilbage og være en hindring for at opleve stor frihed i din hverdag. Prøv kontaktlinser med 100% vandindhold på overfladen til bygningsfejl, og mærk forskellen.

Vælg mellem måneds- eller endagslinser. Alt efter hvad der passer til dine behov. Ved du, hvad det bedste er? I Synoptik kan du opleve kontaktlinserne fra Alcon helt gratis i de 10 første dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

Bestil tid til et kontaktlinsetjek her, og kom godt i gang med dit nye kontaktlinseliv.

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

Nyd optimal komfort med TOTAL30™.
Selv på dag 30

TOTAL30™ månedslinser har næsten 100% vand på overfladen. Det eneste, der rører dit øje, er en blød pude af fugt. Det betyder, at du kan nyde god komfort. Ikke bare den første dag. Selv på dag 30, når du skal skifte dine kontaktlinser.

PRECISION BALANCE 8|4™ Lens Design giver klart syn med stor stabilitet og komfort.

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

Oplev den unikke SmarTears™ teknologi

DAILIES TOTAL1™ er den første og eneste dagslinse med næsten 100% vand på overfladen. Det eneste, der rører dit øje, er en blød pude af fugt.

En SmarTears™ teknologi, som er eksklusiv for DAILIES TOTAL1™, indeholder et stof, der findes i naturlige tårer, som frigøres til tårefilmen. PRECISION BALANCE 8|4™ Lens Design giver klart syn med stor stabilitet og komfort.

Husk at kassere og udskifte kontaktlinserne efter en dags brug.

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

Oplev kontaktlinser gratis i 10 dage

I Synoptik kan du komme nemt og billigt i gang med at opleve alle fordelene og friheden ved TOTAL30™ og TOTAL1™ kontaktlinser. Du kan nemlig få dem gratis i de første 10 dage dit nye kontaktlinseabonnement.

Med i dit kontaktlinseabonnement får du et væld af eksklusive fordele. Og du får adgang til dem, så snart du begynder at opleve kontaktlinserne gratis.

Nyd unikke abonnementsfordele som:

Læs om dine mange abonnementsfordele her, og bestil tid til at prøve kontaktlinser gratis i 10 dage.

BESTIL TID OG OPLEV GRATIS

Øje for detaljen