Om Synoptik

I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer ’Sygekassernes Optik’ som en direkte udfordring til sine kollegaer i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, der var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle.

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. Med ekspertise og høj faglighed tilbyder vi kompetent rådgivning, attraktive priser samt briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Kvalitet skræddersyet dig

I Synoptik er kvalitet en mærkesag. Den altoverskyggende. Du finder autoriserede optikere, uddannede brillestylister og abonnementsspecialister, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Vores udvalg af kontaktlinser er omfattende og opdateret med den nyeste teknologi. På den måde kan vi tage dit syn alvorligt og hjælpe dig med at opleve en synlig forskel. Naturligvis altid til skarpe priser.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Synoptiske Fordele

Som kunde i Synoptik får du glæde af et væld af fantastiske fordele. Vi tilbyder dig altid en ensartet, gennemgående kvalitet og grundighed, når du besøger vores synseksperter og -specialister. Uanset butik og geografisk placering.

Køber du nye briller, får du f.eks. altid 60 dages gratis bytteservice. Både på dine kvalitetsglas og -stel. Bruger du kontaktlinser, kan du altid skifte kontaktlinsetyper og -styrker, og med dit kontaktlinseabonnement får du bl.a. en eksklusiv rabatordning med 25% rabat på alle briller, kvalitetsglas og solbriller. Både med og uden styrke.

Læs om alle dine Synoptiske Fordele her.

Synoptik i Danmark er en del af GrandVision

Synoptik er delvist ejet af Synoptik-Fonden og GrandVision, der med over 37.000 medarbejdere og butikker repræsenteret i 40 lande er førende eksperter inden for optik, briller og kontaktlinser.

Alle 103 Synoptik-butikker indgår i kapitalkæden under Synoptik A/S. Hver butik administreres centralt under ledelse af en ansvarlig butikschef.

Indkøb, marketing og aftaler styres centralt for at sikre en ensartet høj kvalitet, skarpe priser og effektivitet, der samtidig giver medarbejderne i butikkerne mest mulig tid til at gå i dybden med dig og dit syn. Se organisation.

Vi er, hvor du er

Du behøver ikke at rejse langt for at finde os. Vi har mere end 100 butikker fordelt over hele landet og er altid klar til at bruge vores store ekspertise til at give dig råd og vejledning.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.