Om Synoptik

I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer ’Sygekassernes Optik’ som en direkte udfordring til sine kollegaer i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, der var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle.

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. Med ekspertise og høj faglighed tilbyder vi kompetent rådgivning, attraktive priser samt briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Kvalitet skræddersyet dig

I Synoptik er kvalitet en mærkesag. Du finder autoriserede optikere, uddannede brillestylister og abonnementsspecialister, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Vores udvalg af kontaktlinser er omfattende og opdateret med den nyeste teknologi. På den måde kan vi tage dit syn alvorligt og hjælpe dig med at opleve en synlig forskel. Naturligvis altid til skarpe priser.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Synoptiske Fordele

Som kunde i Synoptik får du glæde af et væld af fordele. Vi tilbyder dig altid en ensartet, gennemgående kvalitet og grundighed, når du besøger os.

Køber du nye briller, får du f.eks. altid 60 dages gratis bytteservice. Både på dine kvalitetsglas og -stel. Bruger du kontaktlinser, kan du altid skifte kontaktlinsetyper og -styrker, og med dit kontaktlinseabonnement får du bl.a. en eksklusiv rabatordning med 25% rabat på alle briller, kvalitetsglas og solbriller. Både med og uden styrke.

Læs om alle dine Synoptiske Fordele her.

Stort udvalg af førende designermærker

I Synoptik finder du et stort udvalg af førende designermærker, som markerer sig med kollektioner fra de nyeste brille- og solbrilletrends.

I vores butikker finder du briller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Versace, Hugo Boss, Emporio Armani, Tom Ford, Ralph Lauren, Burberry, Michael Kors, Saint Laurent og mange flere.

SE STORT UDVALG AF BRILLER

Synoptik i Danmark er en del af EssilorLuxottica

Synoptik er delvist ejet af Synoptik-Fonden og EssilorLuxottica, der er førende eksperter inden for optik, briller og kontaktlinser.

Alle 103 Synoptik-butikker indgår i kapitalkæden under Synoptik A/S. Hver butik administreres centralt under ledelse af en ansvarlig butikschef.

Indkøb, marketing og aftaler styres centralt for at sikre en ensartet høj kvalitet, skarpe priser og effektivitet, der samtidig giver medarbejderne i butikkerne mest mulig tid til at gå i dybden med dig og dit syn. Se organisation.

Vi er, hvor du er

Du behøver ikke at rejse langt for at finde os. Vi har mere end 100 butikker fordelt over hele landet og er altid klar til at rådgive dig.

I alle butikker kan du opleve vores ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek, som tjekker dit syns skarphed og undersøger dine øjnes sundhed. Blandt andet for eventuelle tegn på grå og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt