Om Synoptik

I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer 'Sygekassernes Optik' som en direkte udfordring til sine kolleger i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, som var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle. 

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. Vi kalder det 'Synoptik kvalitet til super skarpe priser'. Det betyder, at vi altid kan tilbyde kompetent rådgivning, attraktive priser og briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.

Din garanti for kvalitet

I Synoptik finder du autoriserede optikere, uddannede brillestylister samt briller og kontaktlinser i den bedste kvalitet til prisen. Vores udvalg af kontaktlinser er omfattende og altid opdateret ift. den seneste teknologi. Sådan er du garanteret Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Synoptiske Fordele

Som kunde i Synoptik får du glæde af en lang række fordele. Vi tilbyder altid en ensartet, gennemgående kvalitet og grundighed, når vi behandler dig. Køber du nye briller, kommer de altid med en bytteservice og gratis service og vedligeholdelse. Bruger du kontaktlinser, kan du altid skifte kontaktlinsetype og – styrke, og med dit kontaktlinseabonnement får du også en rabatordning med 25 % på alle briller og solbriller både med og uden styrke - og meget andet. Læs om alle dine Synoptiske Fordele her.

Synoptik i Danmark er en del af GrandVision

GrandVision er med over 37.000 medarbejdere og butikker repræsenteret i 40 lande førende eksperter inden for optik, briller og kontaktlinser.

Alle 103 Synoptik-butikker indgår i kapitalkæden under Synoptik A/S. Hver butik administreres centralt under ledelse af en ansvarlig butikschef.

Indkøb, marketing og aftaler styres centralt for at sikre en ensartet høj kvalitet, skarpe priser og effektivitet, der samtidig giver medarbejderne i butikkerne mest mulig tid til kunderne.
Se organisation

Vi er, hvor du er

Du behøver ikke at rejse langt for at finde os – vi har mere end 100 butikker fordelt over hele landet og er altid klar til at bruge vores store ekspertise til at give dig råd og vejledning.

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Find din nærmeste butik

Bestil tid