Synoptiks organisation

Lars Tandrup
Adm. direktør

Ledergruppen: 

Tina Thomsen
HR direktør

Pawel Burzynski
Finansdirektør

Mikkel Bro
IT og Supply direktør

Gitte Willemoe Matzen
Marketingdirektør

Jimmy Viedemann
Retaildirektør

Bestyrelsen:

Formand
Massimiliano Mutinelli , Essilor Luxottica

Næstformand
Jørgen Kjergaard Madsen, Partner, Kromann Reumert

Medlemmer 
Jesper Højberg Christensen, Nextwork
Andreas S. Jacobsen, GrandVision

Medarbejdervalgte medlemmer
Ole Svejgaard, butikschef
Helle Kjelsmark, butikschef
Henriette Bruun, optiker

Ejerforhold

Synoptik er delvist ejet af Synoptik-Fonden og Grand Vision.

Grand Vision og Synoptik A/S er begge end del af den større virksomhed, Essilor Luxottica. En fransk-italiensk verdensomspændende virksomhed i brille -og optikerbranchen, som producerer, designer og markedsfører briller, glas, kontaktlinser og solbriller, samt optisk udstyr til branchen. Essilor Luxottica er repræsenteret i 40 lande, og er med sine 180.000 medarbejdere et af verdens største og førende eksperter i optikerbranchen.

Den svenske optikerkæde Smarteyes blev en del af Synoptik A/S i 2022. Med købet af Smarteyes er Synoptik A/S vokset i både Sverige og Danmark med 500 medarbejdere. Smarteyes er en ung og innovativ brillevirksomhed som selv designer og producerer sine kvalitetsbrillestel og sælger dem til en attraktiv pris.

Alle Synoptiks 102 butikker indgår i kapitalkæden under Synoptik A/S. Hver butik administreres centralt under ledelse af en ansvarlig butikschef.

Indkøb, marketing og aftaler styres centralt for at sikre en ensartet høj kvalitet, skarpe priser, effektivitet og samtidig give medarbejderne i butikkerne mest mulig tid til kunderne.