Hvem leder vi efter?

I Synoptik leder vi altid efter talenter, der har lyst til at være med til at indfri vores mission - at være Danmarks mest anbefalede optiker. Er du med så langt, kan du her dykke ned i de enkelte typer af stillinger. For måske er du vores nye Synoptik-kollega.

0

Optiker
Elsker du rutiner og dage, der til forveksling ligner hinanden, kan du godt springe videre. Som optiker i Synoptik er dagligdagen det stik modsatte. Hver dag venter der nye udfordringer, og arbejdsopgaverne spænder vidt.

Du foretager naturligvis synsprøver, tilpasser kontaktlinser, laver linsekontroller og fører journal på kunderne. Men du skal også rådgive omkring synet generelt og være klar til at hjælpe kunder helt ned i børnehave-alderen såvel som seniorer – fra de træder ind i butikken første gang, til de forlader den med nye briller på næsen. Småreparationer forventer vi også, du tør give dig i kast med, ligesom et vågent blik for at holde butikken præsentabel er en fordel. Til gengæld bliver du en del af et topprofessionelt team, der arbejder med det nyeste udstyr og har branchens bedste uddannelsesprogram.

Derfor skal du søge:

 • Du trives i en hverdag med meget varierede opgaver (faktisk vil du helst have det sådan)
 • Du elsker at levere kvalitetsløsninger på alle hylder, fra linser til solbriller
 • Du kan se dig selv i en stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Du vil gerne arbejde med kvalitetssikrede synsprøver og have adgang til branchens bedste uddannelsesprogram

Salgsrådgiver
Som salgsrådgiver i Synoptik er du omdrejningspunktet for alt, der har med kunderne at gøre. Det betyder, du skal have en naturlig lyst til dialog og ambition om at gøre en synlig forskel for den enkelte kunde – hver dag.

Du er en afgørende medarbejder, og du får mulighed for at vise dit værd i en række forskellige faser af købet; den første kontakt med kunden, booking af synsprøver, rådgivning omkring stel, glas, linser og solbriller. Derudover lærer vi vores salgsrådgivere at udføre elektroniske synstest, sundhedstjek samt lettere brillereparationer. Med jobbet følger også oprettelse af journaler i IT-systemet, en aftalekalender der skal styres, bestillinger og modtagelse af varer samt håndtering af kassen og deltagelse i status. Så hvis du synes, titlen som salgsrådgiver lyder lidt ensidig, skal du ikke tage det så tungt. Der er mange sjove facetter i jobbet og måske endnu flere, når du viser os, hvad du kan bidrage med.

Derfor skal du søge:

 • Du får energi af at møde kunder og hjælpe dem til at træffe det rette valg
 • Du trives med tempo og variation i hverdagen
 • Du har lyst til at udvikle dig fagligt og personligt på dit arbejde – og have det sjovt imens!

Souschef
Er du en energibombe med hovedet fyldt af specialviden om optik? Så er du kommet til det rette sted. Hos Synoptik er vi nemlig på udkig efter en initiativrig souschef, der ikke kan vente med at dele sin energi og viden med både kunder og kolleger!

Som souschef i Synoptik assisterer du butikschefen og er den drivende kraft på salgsarealet. Du har typisk en baggrund som salgsrådgiver eller optiker og trives med, at din succes bliver målt på opnået salg, glade kunder og topmotiverede kolleger. Dit ansvar er at sikre, at alle leverer deres bedste - og ikke mindst at de har forudsætningerne for at gøre det. Din solide erfaring med salg og rådgivning inden for optik skaber tillid blandt alle i butikken - kunder såvel som butiksteamet. Som person tør du gå forrest med nye initiativer, der skal være med til at sikre, at butikken leverer på både resultater og excellent kundeservice.      

Derfor skal du søge:

 • Du elsker livet ”på gulvet” og nyder den direkte kundekontakt
 • Du er initiativrig og har mod på at gennemføre nye tiltag i butikken
 • Du bidrager til – og er interesseret i – at skabe et godt arbejdsmiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling

Service Center-medarbejder
Synoptiks Service Center er en blandet butik. Her håndterer vi nemlig alt fra økonomi, marketing og konkrete produkter til IT og HR. I vores forskellige afdelinger forsøger vi hver dag at løse Synoptiks udfordringer bedst muligt. Skal du arbejde her, er det vigtigste for os, at du har en god energi og lyst til fortsat at gøre Synoptik til Danmarks mest anbefalede optiker.

Som medarbejder i Synoptiks Service Center er du tilknyttet den af vores specialiserede afdelinger, der matcher din faglighed. Vores forskellige afdelinger bidrager hver især til, at vores butikker rundt om i landet kan yde deres bedste. Derfor ser vi med stor respekt på det arbejde, der bliver lavet her. Service Centeret er fyldt med passionerede og erfarne mennesker, der prioriterer et godt arbejdsmiljø og kan give dig faglig og personlig sparring, så du udvikler dig i jobbet.

Derfor skal du søge:

 • Du er udadvendt og har god energi 
 • Du interesserer dig for Synoptiks butikker og vil gøre, hvad du kan, for at Synoptik fortsat kan være Danmarks mest anbefalede optiker
 • Du har mod på at bruge din faglighed fra dag 1, men er åben for at lære nyt og blive (endnu) dygtigere

Professionsbachelor (praktik og fritidsjob)
Går du med en optiker i maven? Hos Synoptik sørger vi for, at du får et læringsforløb med faglig sparring og tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i Danmarks førende optikerkæde.

I din praktik som professionsbachelor indgår du i butiksteamet og tager del i optikernes daglige arbejde. Vi sørger for gode rammer, så du under hele praktikperioden kan tilegne dig ny viden og nye kompetencer i et behageligt sparringsmiljø. Hos Synoptik har vi fokus på vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. Vi inkluderer dig derfor i alle aspekter af dagligdagen i butikken og giver dig muligheden for at prøve kræfter med den nyeste viden og teknologi inden for optikerfaget.

Derfor skal du søge:

 • Du drømmer om at blive optiker
 • Du har lyst til at lære nyt og blive en del af holdet i en velfungerende butik
 • Du har mod på at deltage i butiksteamets mange forskellige opgaver 

Salgselev
Retter du altid liiige på varer, der står skævt på butikshylden? Og har du en klar holdning til, hvad god service er? Elskede du at lege butik som barn, og får du energi af at tale med mennesker? Så er vi glade for, at vi fandt dig!

Som salgselev får du mulighed for at snuse til butikslivet og opleve de mange forskellige sider af arbejdet i Synoptik. Det eneste krav er, at du har gennemført de adgangsgivende kurser/uddannelser for at starte på en elevuddannelse inden for detail.

Du har også mulighed for at komme i praktik under dit grundforløb i en af vores butikker. Dette gør vi for at give dig et indblik i vores hverdag, og hvad du kan forvente dig som salgselev hos os. Praktikken kan variere afhængig af, hvilken skole du går på.

Derfor skal du søge:

 • Du har let til smil og svært ved at skjule din begejstring, når du oplever god service
 • Du holder af at hjælpe og tale med mennesker
 • Du er interesseret i briller og har blik for, hvad der klæder folk