Udvikling og uddannelse

I Synoptik er vores medarbejdere afgørende. Det er dem, der sikrer, at Synoptik kan fortsætte med at være eksperter i synet og yde den bedste service. Det forpligter. Derfor investerer vi meget i vores medarbejdere, så vi kan opnå en engagerende virksomhedskultur, organisatorisk effektivitet og den høje faglighed, der netop karakteriserer Synoptik.

0

Vores værdier skal sikre ekspertise og en respektfuld arbejdsplads

Vindermentalitet. Imødekommende. Handlekraftige. Troværdige.

Hos Synoptik er værdier meget mere end flotte ord. Vi tilstræber at efterleve og vise dem dagligt. De skal være med til at give vores medarbejdere et fælles formål og en stolthed over de ting, vi hver dag arbejder for – hver for sig og sammen.

Vi forsøger at bruge vores værdier til at gøre et arbejde i Synoptik sjovt og spændende. Og vi bruger dem til, at vores medarbejdere kan være med til at realisere kundeløftet, som er omdrejningspunktet for det arbejde, vi udfører: Vi ta’r dit syn alvorligt.

 

Vi tiltrækker, udvikler og plejer vores medarbejdere

Ekspertise og udvikling af medarbejdere – faglig såvel som personlig – er vejen frem. Det er vores holdning i Synoptik.

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere, der kan være med til at indfri vores mission – at være Danmarks førende og mest anbefalede optikerkæde. En kæde, hvor kvalitet, ekspertise, god kundeservice og medarbejderpleje er nøgleord. Det er mærkesager, som vi forsøger at realisere. Hver dag – og grundigt. I særdeleshed for vores medarbejderes skyld, som skal føle sig værdsatte. For det er netop, hvad de er.

Vi tilstræber, at et arbejde i Synoptik ikke bare skal være et hvilket som helst arbejde. I Synoptik er fagligheden i fokus. Og vi tilstræber, at vores medarbejdere kan udvikle sig og blive dygtigere til det, de elsker. Nu og – med vores hjælp og engagement – mange år frem. For deres egen, men også for kundernes skyld.

 

Uddannelse skaber arbejdsglæde og udvikling

Hos Synoptik er vi stolte over vores erhverv, vores position i branchen og vores medarbejdere. Vi går altid ind til arbejdet med ønsket om at yde vores allerbedste. Uanset hvilken stilling man har. Det er vigtigt, at alle medarbejdere altid er ajour med den nyeste viden i optikerfaget, så vi kan fastholde vores position som Danmarks førende og mest professionelle optikerkæde – og dermed opretholde de fordele, som kunder har ved at besøge os.

I form af branchens bedste uddannelsesprogram med specialiserede undervisere sørger vi for, at vores medarbejdere altid har de rette forudsætninger for at gøre en synlig forskel for vores kunder. Det er sådan, vi vil skabe en arbejdsplads, hvor udvikling og ekspertise er i fokus.

Præcis som Synoptiks mission har været siden 1931. Præcis som missionen altid vil være.

Synoptik Academy
Branchens bedste uddannelsesprogram

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er simpelthen sjovest at være dygtig. Uddannelse og kompetenceudvikling er derfor ikke kun en investering for at kunne levere ambitionen Danmarks bedste synsprøve. Det er også en investering i glade og stolte medarbejdere med et højt fagligt niveau.

Uden at prale tør vi godt sige, at Synoptik har branchens bedste uddannelsesprogram. Synoptik Academy byder på en bred vifte af kurser til både optikere og salgsrådgivere. Undervisningen sker både via e-learning, klasseundervisning og i butikken.

Byg på, efterhånden som lysten er der, og ambitionerne vokser.

  • Ledelse
  • Kompetenceudvikling
  • Styling
  • Salg og rådgivning
  •  Personlig udvikling

Mulighederne er mange. Onboardingprogrammer – for dig, der er ny

Alle fortjener en god start. Med onboardingprogrammet får nye medarbejdere en helstøbt introduktion til arbejdet i Synoptik. Programmet indeholder en række temaer, der giver den bedst mulige grobund for hurtigt at blive en succes.

Talentuddannelsen – for dig, der drømmer om at blive chef

Det er vigtigt at have ambitiøse og kompetente butiks og souschefer. Vi vil gerne rekruttere de fleste fra egne rækker. Hvert år afholder vi et talentprogram med et både fagligt og personligt fokus, så deltagerne kommer nærmere målet om at blive butiks- eller souschef.

Akademiuddannelsen – for dig, der er butikschef

Målrettet og praksisnær lederuddannelse, der bygger på deltagernes erfaringer fra arbejdet som butikschef. Baseret på moduler godkendt af Undervisningsministeriet. Efter endt uddannelse har du 60 ECTS-point og akademiuddannelsen ”Akademiuddannelse i Retail”.

Brillestylistuddannelsen– for dig, der vil give kunderne (endnu) mere

Det er vigtigt, at kunderne ser skarpt, men også at de ser skarpe ud. Synoptiks brillestylistuddannelse er en særligt sammensat uddannelse, der rummer både styling, salg og optik med henblik på at kunne give vores kunder en mere personlig og professionel rådgivning.

Master Class i optik – for dig, der vil holde fagligheden skarp

Kursusdage fordelt over året med fokus på aktuelle optiske emner. Undervisningen suppleres af gæsteundervisere såsom anerkendte øjenlæger eller specialister i det aktuelle emne. Du kan altid optjene CET-point på Synoptiks Master Class.

Klinisk dag – for alle optikere

Intern, obligatorisk undervisningsdag med fokus på erfaringsudveksling omkring kliniske cases fra hverdagen. De kliniske kursusdage giver dig desuden CET-point som optiker.