Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Komono solbriller

9 Resultater
Sortér efter
Relevans

KOMONO solbriller – minimalistisk æstetik og unikke designs

Det belgiske designermærke KOMONO stormer frem. Det er især et resultat af den nyeste kollektion af KOMONO solbriller, der indeholder alt det, du skal bruge for at byde innovativ mode velkommen i din hverdag. Med inspirerende stil, en overraskende farvepalette og fremtidsorienteret æstetik lykkes KOMONO solbriller at skubbe til grænserne for ny solbrillemode.

KOMONO solbriller er perfekte til dig, der vil udtrykke dig med fantasi, samtidig med at du beskytter dine øjne optimalt i solens UV-stråler. KOMONO solbriller til mænd og damer forener innovation og moderne design. På overbevisende manér henter de inspiration i Antwerpens bymiljø og gør stilen egnet til alle. Uanset hvilken livsstil du har.

KOMONO solbriller til mænd og damer

KOMONO blev etableret i 2009 af Anton Janssens og Raf Maes, som har en lang karriere inden for professionel snowboarding. De blev hurtigt kendte for deres distinkte, radikale vision, som både gør den avantgarde stil tilgængelig og bryder med modekonventionerne. Ikke for meget. Heller ikke for lidt. KOMONO solbriller til mænd og damer finder den perfekte balance. Takket være designernes grundighed, evige finger på pulsen og altid eksperimenterende mindset.

KOMONO solbrillers grænsesøgende designs er båret af nogen af verdens mest genkendelige ansigter og sælges ikke kun i Antwerpen, hvor mærket har sin oprindelse. KOMONO solbriller er fast inventar i flere højtprofilerede modebutikker i Europa.

Find Komono solbriller til mænd og damer i Synoptik

KOMONO solbriller til mænd og damer giver dig kant og hjælper dig med at udtrykke, præcis hvem du er. Køb dine nye KOMONO solbriller her på siden, eller kig forbi din lokale Synoptik, hvor du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de KOMONO solbriller, der klæder dig bedst.

Har du behov for styrke i din solbriller, når du skal have alle dit livs små øjeblikke med? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

BESTIL TID

KOMONO solbriller på abonnement

I Synoptik har du også mulighed for at få dine KOMONO solbriller med styrke på abonnement i en kombination med briller eller kontaktlinser til en fast, månedlig pris. Du får også et væld af fantastiske fordele, som alle bliver skræddersyet til netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Alt sammen for at give dig større tryghed og frihed i din hverdag.

Læs meget mere om et All-Inclusive™ Abonnement lige her, og hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.