Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Komono solbriller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

KOMONO solbriller – minimalistisk æstetik og unikke designs

KOMONO solbriller er til dig, der ønsker at udtrykke dig med et tidløst, klassisk udseende i solen. KOMONO solbriller er samtidig til dig, der vil beskytte din krops vigtigste sans optimalt mod solens UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed. Alle solbriller fra KOMONO i vores udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Den nye kollektion af KOMONO solbriller indeholder alt det, du skal bruge for at byde innovativ mode velkommen i din hverdag. Med inspirerende stil, en overraskende farvepalette og en fremtidsorienteret æstetik lykkes KOMONO solbriller med at skubbe til grænserne for ny solbrillemode.

KOMONO solbriller til mænd og damer forener innovation og moderne design. På overbevisende manér henter de inspiration i Antwerpens bymiljø og gør stilen egnet til alle. Uanset livsstil og behov for moderigtigt udtryk.

I vores udvalg af KOMONO solbriller finder du runde KOMONO solbriller og rektangulære KOMONO solbriller, som giver dig gode forudsætninger for at finde de KOMONO solbriller, der falder i din smag og bl.a. passer til din ansigtsform.

KOMONO solbriller til mænd og damer

KOMONO blev etableret i 2009 af Anton Janssens og Raf Maes, som har en lang karriere inden for professionel snowboarding. De blev hurtigt kendte for deres radikale vision, som både gør den avantgarde stil tilgængelig og bryder med modekonventionerne.

Ikke for meget. Heller ikke for lidt. KOMONO solbriller til mænd og damer finder den perfekte balance. Takket være designernes grundighed, evige finger på pulsen og altid eksperimenterende mindset.

KOMONO solbrillers grænsesøgende designs er båret af nogle af verdens mest genkendelige ansigter og sælges ikke kun i Antwerpen, hvor mærket har sin oprindelse. KOMONO solbriller er fast inventar i flere højtprofilerede modebutikker i Europa.

Find Komono solbriller til mænd og damer i Synoptik

KOMONO solbriller til mænd og damer giver dig kant og hjælper dig med at udtrykke, hvem du er. Køb dine nye KOMONO solbriller online her på siden, eller kig forbi din lokale Synoptik, hvor du kan gå på opdagelse i vores udvalg af solbriller fra KOMONO.

I butikken kan du samtidig få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller fra KOMONO, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine ansigtstræk og bruger vores store viden om nye solbrilletrends, når vi giver dig ekspertrådgivning.

Har du behov for KOMONO solbriller med styrke, når du skal have alle dit livs små øjeblikke med? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler din præcise synsstyrke og kortlægger, hvilken synsfejl solbrillerne skal korrigere for. Altså om du f.eks. er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

KOMONO solbriller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få KOMONO solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du dine KOMONO solbriller med briller eller kontaktlinser og betaler kun en fast månedlig pris.

Samtidig får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Alt sammen for at give dig større tryghed og frihed i din hverdag.

Nyd bl.a. udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, nye glas og linser ved nye styrker, ekstra tryghed ved skad eller bortkomst og meget, meget mere.

Læs meget mere om dit All-Inclusive™ Abonnement lige her, eller hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik.

LÆS OM ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt.