Ray-Ban Round Metal solbriller

1 Resultater
Relevans
23%
Du har set 1 af 1 produkter

Ray-Ban Round Metal – den oprindelige hippiesolbrille

Ray-Ban er et ikonisk solbrillebrand, der i 2022 markerer sit 85-års jubilæum. I hvert årti af mærkets eksistens har Ray-Ban været med til at forme det popkulturelle billede og gang på gang defineret de brille- og solbrilletrends, som gennemsyrer brillemoden.

Flere berømtheder har båret Ray-Ban solbriller. Bob Marley, Tom Cruise og John Lennon er blot nogle af de fremtrædende kendisser, der har haft glæde af Ray-Ban. Ray-Bans slående popularitet er derfor ikke til at tage fejl af.

En af de populære solbriller, der er blevet båret gennem Ray-Bans lange historie, er Ray-Ban Round Metal. Solbrillernes forbindelser til selveste John Lennon og hans hippiekulturelle stil har været med til at gøre solbrillerne eftertragtede hele verden over. 

En af de mest populære Ray-Ban Round Metal solbriller er modellen Ray-Ban ROUND 1, som er en af Ray-Bans største bestsellers på verdensplan.

Genfødslen af hippielooket fra 60’erne

Siden Ray-Ban i 1930’erne producerede de første solbriller til det amerikanske forsvar, har brandet altid været international hofleverandør af ikoniske solbriller. En af disse er Ray-Ban Round Metal, der har direkte referencer til 1960’erne. En tid, der var præget af forandringer, revolutionære musikere og ikoner. Ray-Ban omfavnede denne tidsånd og gik fra at have omkring 30 solbrillemodeller til 50.

Ray-Ban Round Metal er designet efter 1960’ernes runde og tynde solbrillemode, og de bliver oftest koblet sammen med stilikonet John Lennon, der flittigt bar solbrillerne. Selvom Round Metal udspringer af datidens hippiekultur, fortsætter de runde solbriller med at trende i dag.

Med de helt tynde brillestænger er Ray-Ban Round Metal en af de letteste modeller i Ray-Ban-familien. Solbrillernes runde glas findes i flere forskellige farver, som giver dig mulighed for at finde solbrilleglas til lige netop dine behov i solen.

Ønsker du at dyrke hippieudtrykket fra 60’erne og 70’erne, er Ray-Ban Round Metal perfekte til formålet. Du kan også gå på opdagelse i vores store udvalg af runde solbriller lige her.

Ray-Ban Round Metal til damer

Når solen skinner fra en skyfri himmel, er et par smarte runde solbriller for mange kvinder et uundværligt tilbehør. Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til kvinder fra alle de førende designermærker. Du er samtidig garanteret optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle solbriller – herunder Ray-Ban Round Metal – yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne imod solens usunde UV-lys.

De runde Ray-Ban Round Metal solbriller giver dig et stilet og tidløst udseende. Uanset om du kombinerer solbrillerne med en afslappet t-shirt eller en festlig kjole.

Eksemplerne på Ray-Ban Round Metal til damer er mange. Modellen Ray-Ban 0RB3447 001/58 har et let udtryk og grønne glas, som sikrer dig et behageligt syn i solen.

Om end runde solbriller for nogen kan være et modigt valg, klæder Ray-Ban Round Metal de fleste tøjstile og mange ansigtsformer. Hvis du er i tvivl, om runde solbriller passer til dig, kan du benytte dig af vores Virtual-Try-On-system. Du skal blot klikke på det lille ikon under produktbilledet og prøve dig frem med kameraet på din smartphone.

Ray-Ban Round Metal til herrer

I Synoptik finder du altid et omfattende udvalg af solbriller til mænd. Ray-Ban Round Metal til herrer er ingen undtagelse. I samme stil som Round Metal findes solbrillerne Ray-Ban Round Double Bridge. Modellen har minimalistiske elementer, som indrammer dit ansigt på æstetisk og tidløs vis. Præcis som Ray-Ban solbriller er kendte og elskede for.

De lette Ray-Ban Round Metal findes i forskellige farvekombinationer. Det sikrer, at du kan finde en model, der passer til din stil. Solbrillernes stelfarve findes i grå, sort og guld. Du kan kombinere stellet med solbrilleglas i f.eks. en blå eller brun farve, der har hver deres fordele og passer til forskellige aktiviteter i din hverdag.

Kombinerer du et stel i en guldfarve med grønne glas, får du en klassisk retrosolbrille. Eksempelvis som i modellen Ray-Ban ROUND 1. Grønne glas giver dig tilmed en beroligende og afslappet effekt i bymiljøer, hvor der er mange sanseindtryk. Samme effekt kan du opnå med Ray-Ban ROUND 29, der markerer sig med en sort stelfarve.

Glasfarven i dine solbriller kan vælges efter dine behov og ønsker. I din lokale Synoptik står vores glasspecialister klar til at vise dig udvalget og give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af glasfarve på dine Ray-Ban Round Metal solbriller.

Ray-Ban Round Metal med styrke

For dig, der normalt stiller skarpt med briller eller kontaktlinser, findes der ikke meget bedre end solbriller med styrke. På den måde kan du se klart og tydeligt på dage, hvor solen er i gavehumør og forkæler dig.

Hvis du ønsker Ray-Ban Round Metal med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og sørge for, at du får de bedste forudsætninger for at gå solen i møde med et skarpt syn. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller oplever andre udfordringer med dit syn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få solbriller med styrke på abonnement

I Synoptik kan du opleve større fleksibilitet og tryghed ved at vælge dine solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du briller og solbriller til kun en fast månedlig pris. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Som brilleabonnent får du samtidig et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til dig, dit syn og dine behov af vores abonnementsspecialister. Du får bl.a. altid nye glas i alle dine briller, når du får nye styrker, og du kan nyde synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.