Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Tommy Hilfiger solbriller

13 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tommy Hilfiger solbriller - Amerikansk college-look

Tommy Hilfiger er et amerikansk designermærke, der er særligt kendt for sit afslappede og cool udtryk. Tommy Hilfiger blev grundlagt i New York i midtfirserne, og det populære mærke kan bedst betegnes som et livsstilsbrand. Med sin afslappede stil henvender Tommy Hilfiger sig til mennesker, der tør at stå ved sig selv. Tommy Hilfiger solbriller er til dig, der ønsker et attraktivt og stilfuldt design i friske farver. Solbriller fra Tommy Hilfiger er komfortable, klassiske og har ofte et sporty look. Og naturligvis altid i overensstemmelse med solbrillemodens nyeste trends.

Tommy Hilfiger henvender sig både til mænd og kvinder. Brandet leder tankerne hen på ungdomskultur, og det er meget amerikansk i sit udtryk. Tommy Hilfiger solbriller henter deres inspiration fra den amerikanske livsstil ved østkysten, der er kendetegnet af en kombination af klassiske og sportslige elementer. Det røde, hvide og blå flag i Tommy Hilfigers logo er ligeledes inspireret af Amerikas eget flag: Stars and stripes. Logoet er blevet anerkendt verden over og er et symbol på den komfortable og klassiske stil, som Tommy Hilfiger er verdenskendt for.

Tommy Hilfiger 2022 solbrillekollektion

Tommy Hilfigers 2022 solbrillekollektion er præget af klassiske, enkle former og fascinerende farvesammensætninger, som giver dig mulighed for at udtrykke, præcis hvad du vil. Og præcis hvem du er. Altid med stor karisma og lige så stor charme.

Et par Tommy Hilfiger solbriller er til dig, der er er stilbevidst, men ikke ønsker et alt for klassisk udseende. Hvis du holder af et enkelt og moderne design med et strejf af humor, og hvis du betegner din stil som afslappet, er du og Tommy Hilfiger solbriller til mænd og damer det perfekte match.  

Find de rette Tommy Hilfiger solbriller

Tommy Hilfiger solbriller er både til kvinder og mænd og fås i mange forskellige stel og farver. Brandet forbindes ofte med et afslappet og sporty look, som har et eksklusivt og stilfuldt design. Ud over de nye moderne modeller som bl.a. modellen Tommy Hilfiger TH1855/RE/S PJP lægger Hilfiger stor vægt på at modernisere de klassiske pilotbriller, der altid har været et historisk og ikonisk design. Her er modellen Tommy Hilfiger TH1665/RE/S V81 et godt eksempel på en moderniseret pilotbrille i et gråt stel, der både er klassisk og sporty.

Uanset ansigtsform findes der er par Hilfiger-solbriller til dig. Har du et aflangt ansigt, er brede solbriller idelle. Her er modellen Tommy Hilfiger TH1857/RE/S et oplagt valg, der med sit store rektangulære stel passer perfekt til et aflangt ansigt. Har du derimod et mere rundt ansigt, er modellen Tommy Hilfiger TH1674S 5MO som skræddersyet til dig.

Tommy Hilfiger solbriller til dame

Selvom Tommy Hilfiger er et meget maskulint brand, der har rødder i den rebelske 80’er-æra, har det ikke afholdt designermærket fra også at designe Tommy Hilfiger solbriller til damer. Flere kvindelige kendisser associeres med solbrillerne, og både Gigi Hadid og Zendaya Coleman er ambassadører for brandet. Tommy Hilfiger solbriller til damer har ofte store runde glas, og de er kendetegnet ved deres stilfulde og farverige design. Vores nyheder her på siden er bl.a. solbriller i en smuk rosa farve med et cat-eye-design.

Den sarte rosa farve i bl.a. Tommy Hilfiger TH1754/RE/S NXA giver en feminin solbrille, som tilføjer kant i form af sit definerende brillestel. Solbrillen passer altså godt ind i en feminin stil og er ideel til dig, der godt kan lide at klæde dig i lyse farver.

Tommy Hilfiger solbriller til mænd

Navnet ’Tommy Hilfiger’ giver associationer til musik hos mange mennesker. Tommy Hilfiger har da også i flere år været inspireret af musikkens verden. I og med at brandet startede i en kombineret plade- og tøjbutik, har mange spirende rockstjerner lagt sin vej forbi. Bl.a. Bruce Springsteen. Tommy Hilfiger har også selv engang udtalt: "I dressed Bruce Springsteen before anybody knew who he was".

Tommy Hilfiger solbriller til mænd har et gennemgående enkelt, klassisk udtryk og har i årtier appelleret til den modebevidste mand, der ønsker et udseende med kant. Af den årsag har Tommy Hilfiger naturligvis også designet sit eget bud på en kendt solbrillemodel: Pilot- eller aviatorbrillen, som er en bestseller hele verden over. I 2022-kollektionen er det Tommy Hilfiger TH1788/F/S I46, der er et bud på den populære solbrillemodel. Stellet er minimalistisk, men stadig moderne i sit udtryk. Bl.a. takket være rene linjer og mørkegrå glas. En mere kantet model er brillen Tommy Hilfiger TH1671/S 807, der med sit rektangulære og kantede stel både er sporty og klassisk.

Har du lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger solbriller?

Hvis Tommy Hilfiger solbriller skal hjælpe dig med at stå skarpt og beskytte dine øjne optimalt i solens UV-lys, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg i din lokale Synoptik og prøve løs. Du kan også prøve et par online med vores Virtual-Try-Online-funktion her på synoptik.dk og købe trygt.

Klik blot på ikonet med solbriller på de enkelte Tommy Hilfiger solbrillemodeller, og få nemt og bekvemt et indtryk af, hvordan de Tommy Hilfiger solbriller, du har set dig varm på, passer til lige netop din ansigtsform.

Få Tommy Hilfiger solbriller med styrke i Synoptik

Vil du have Tommy Hilfiger solbriller med styrke? I Synoptik kan du få alle vores Tommy Hilfiger solbriller med din præcise synsstyrke, som vores autoriserede optikere kan finde i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine Tommy Hilfiger solbriller med styrke skal korrigere for.

Efter vores autoriserede optikere har udmålt din præcise synsstyrke kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Tommy Hilfiger solbriller til mænd og damer, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele og dine farver, når vi giver dig ekspertrådgivning. Og vores glasspecialister kan hjælpe dig med at finde den farve på dine solbrilleglas i dine Tommy Hilfiger solbriller, der passer bedst til dig og dine behov. 

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.