Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Tommy Hilfiger solbriller

6 Resultater
Relevans

Tommy Hilfiger solbriller - Amerikansk college-look

Tommy Hilfiger er et amerikansk designermærke, der er særligt kendt for sit afslappede og cool udtryk.

Tommy Hilfiger blev grundlagt i New York i midtfirserne, og det populære mærke kan bedst betegnes som et livsstilsbrand. Med sin afslappede stil henvender Tommy Hilfiger sig til mennesker, der tør at stå ved sig selv.

Tommy Hilfiger solbriller er til dig, der ønsker et attraktivt og stilfuldt design i friske farver. Solbriller fra Tommy Hilfiger er komfortable, klassiske og har ofte et sporty look. Og naturligvis altid i overensstemmelse med solbrillemodens nyeste trends.

Tommy Hilfiger solbriller til mænd og damer

Tommy Hilfiger henvender sig både til mænd og kvinder i form af tidløse unisex solbriller. Brandet leder tankerne hen på ungdomskultur og er meget amerikansk i sit udtryk.

Tommy Hilfiger solbriller henter deres inspiration fra den amerikanske livsstil ved østkysten, der er kendetegnet af en kombination af klassiske og sportslige elementer.

Det røde, hvide og blå flag i Tommy Hilfigers logo er ligeledes inspireret af Amerikas eget flag: Stars and stripes. Logoet er blevet anerkendt verden over og er et symbol på den komfortable og klassiske stil, som Tommy Hilfiger er verdenskendt for.

Tommy Hilfiger 2022 solbrillekollektion

Tommy Hilfigers 2022 solbrillekollektion er præget af klassiske, enkle former og fascinerende farvesammensætninger, som giver dig mulighed for at udtrykke, præcis hvad du vil. Og præcis hvem du er.

Et par Tommy Hilfiger solbriller er til dig, der er er stilbevidst, men ikke ønsker et alt for klassisk udseende.

Hvis du holder af et enkelt og moderne design med et strejf af humor, og hvis du betegner din stil som afslappet, er du og Tommy Hilfiger solbriller til mænd og damer det perfekte match.

Find de rette Tommy Hilfiger solbriller

Tommy Hilfiger solbriller er både til kvinder og mænd og fås i mange forskellige stel og farver. Brandet forbindes ofte med et afslappet og sporty udtryk, som har et eksklusivt og stilfuldt design.

Udover nye modeller som bl.a. modellen Tommy Hilfiger TH1855/RE/S PJP lægger Hilfiger stor vægt på at modernisere de klassiske pilotbriller, som Ray-Ban først markerede sig med under navnet Aviator.

Her er modellen Tommy Hilfiger TH1665/RE/S V81 et godt eksempel på en moderniserede pilotsolbriller i et gråt stel, der både er klassiske og sporty.

Uanset ansigtsform findes der er par Hilfiger solbriller til dig. Har du et aflangt ansigt, er brede solbriller ideelle. Med sit store rektangulære stel passer en model som Tommy Hilfiger TH1857/RE/S perfekt til et aflangt ansigt.

Har du derimod et mere rundt ansigt, er modellen Tommy Hilfiger TH1283S FO3 som skræddersyet til dig og din ansigtsform.

Tommy Hilfiger solbriller til dame

Selvom Tommy Hilfiger er et meget maskulint brand, der har rødder i den rebelske 80’er-æra, har det ikke afholdt designermærket fra også at designe Tommy Hilfiger solbriller til damer.

Flere kvindelige kendisser associeres med solbrillerne, og både Gigi Hadid og Zendaya Coleman er ambassadører for brandet.

Tommy Hilfiger solbriller til damer har ofte store runde glas, og de er kendetegnet ved deres stilfulde og farverige design. Vores nyheder her på siden er bl.a. solbriller i en smuk rosa farve med et cat eye-design.

Den sarte rosa farve i bl.a. Tommy Hilfiger TH1754/RE/S NXA giver et feminint udtryk, som tilføjer kant i form af sit definerende solbrillestel. Solbrillerne passer altså godt ind i en feminin stil og er ideel til dig, der godt kan lide at klæde dig i lyse farver.

Tommy Hilfiger solbriller til mænd

Navnet ’Tommy Hilfiger’ giver associationer til musik hos mange mennesker. Tommy Hilfiger har da også i flere år været inspireret af musikkens verden.

I og med at brandet startede i en kombineret plade- og tøjbutik, har mange spirende rockstjerner lagt sin vej forbi. Blandt andet Bruce Springsteen. Tommy Hilfiger har også selv engang udtalt: "I dressed Bruce Springsteen before anybody knew who he was".

Tommy Hilfiger solbriller til mænd har et klassisk udtryk og har i årtier appelleret til den modebevidste mand, der ønsker et udseende med kant. Tommy Hilfiger har naturligvis også designet sit bud på en kendt solbrillemodel: Pilot- eller aviatorbrillen.

I kollektionen for 2022 er det Tommy Hilfiger TH1788/F/S I46, der er et bud på den populære solbrillemodel.

Stellet er minimalistisk, men stadig moderne i sit udtryk. Blandet andet takket være rene linjer og mørkegrå glas. En mere kantet model er brillen Tommy Hilfiger TH1671/S 807, der med sit rektangulære stel både er sporty og klassisk.

Har du lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger solbriller?

Hvis Tommy Hilfiger solbriller skal hjælpe dig med at stå skarpt og beskytte dine øjne optimalt i solens usunde UV-lys, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg i din lokale Synoptik. Du kan også prøve et par online med vores Virtual-Try-Online-funktion her på synoptik.dk og købe trygt.

Klik blot på ikonet med solbriller på de enkelte Tommy Hilfiger solbrillemodeller, og få nemt et indtryk af, hvordan de enkelte Tommy Hilfiger solbriller passer til din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Få Tommy Hilfiger solbriller med styrke i Synoptik

Har du behov for solbriller med styrke? I Synoptik kan du få alle vores Tommy Hilfiger solbriller med din præcise synsstyrke. Uanset om du døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Tommy Hilfiger med styrke kan korrigere for alt og sikre dig et skarpt syn i solen. Bestil blot tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at stille skarpt med hjælp fra vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få eksperthjælp til at vælge dine solbriller

I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Tommy Hilfiger solbriller til mænd og damer.

Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk, din personlige stil og meget mere, når vi hjælper dig med at finde de Tommy Hilfiger solbriller, der klæder dig bedst. Ligesom vi bruger vores store viden om den aktuelle solbrillemode.

Vi ta'r dit syn alvorligt.