Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Tommy Hilfiger solbriller

27 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tommy Hilfiger - amerikansk college-look

Tommy Hilfiger er et amerikansk mærke, der er særligt kendt for sit afslappede og cool college-look. Tommy Hilfiger blev grundlagt i New York i midtfirserne, og det populære mærke kan bedst betegnes som et livsstilsbrand. Med sin afslappede stil henvender Tommy Hilfiger sig til mennesker, der tør at stå ved sig selv.

Tommy Hilfiger er et anerkendt brand, der både henvender sig til mænd og kvinder. Det leder tanken hen på ungdomskultur, og det er meget amerikansk i sit udtryk. Det ser du tydeligt i logoet, der er dybt inspireret af Amerikas eget flag: Stars and Stripes. Tommy Hilfigers solbrillekollektion i 2021 er præget af klassiske, enkle former og fascinerende farvesammensætninger. 

Et par Tommy Hilfiger-solbriller er for dig, der er er stilbevidst, men ikke ønsker et stramt udseende. Hvis du holder af et enkelt og moderne design med et strejf af humor, og hvis du betegner din stil som afslappet, er du og Tommy Hilfiger-solbriller til mænd og damer det perfekte match.  

Tommy Hilfiger solbriller til dame

Selvom Tommy Hilfiger er et meget maskulint brand, der har rod i en den rebelske 80’er-æra, har det ikke afholdt designermærket fra også at designe Tommy Hilfiger-solbriller til damer. Vores nyheder her på siden er bl.a. solbriller i en smuk rosa farve med et cat-eye-design. Den sarte rosa farve i bl.a. Tommy Hilfiger TH1754/RE/S NXA er en feminin solbrille, der giver dig kant i form af sit definerende brillestel. Solbrillen passer altså godt ind i en feminin stil og er ideel til dig, der godt kan lide at klæde dig i lyse farver.

Tommy Hilfiger solbriller til mænd

Når man siger ’Tommy Hilfiger’, er der mange, der får associationer til musik. Tommy Hilfiger har da også i flere år været inspireret af musikkens verden. I og med at brandet startede i en kombineret plade- og tøjbutik, så har mange spirende rockstjerner lagt sin vej forbi. Bl.a. Bruce Springsteen. Tommy Hilfiger har også selv engang udtalt: "I dressed Bruce Springsteen before anybody knew who he was".

Tommy Hilfiger solbriller har gennemgående et enkelt, klassisk udtryk og har i årtier appelleret til den modebevidste mand, der har kant. Og ønsker kant. Derfor har Tommy Hilfiger naturligvis også designet sit eget bud på en kendt solbrillemodel: Pilot-, eller aviatorbrillen, som er en bestseller hele verden over. I 2021-kollektionen er det Tommy Hilfiger TH1788/F/S I46, der er et bud på den populære solbrillemodel. Stellet er minimalistisk, men stadig moderne i sit udtryk. Bl.a. takket være rene linjer og mørkegrå glas.

Har du lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger-solbriller?

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Tommy Hilfiger solbriller til damer eller mænd. Du kan også prøve et par online med vores Virtual-Try-On-funktion. Klik blot ind på de enkelte solbriller, og tryk på ikonet med solbriller. Her kan du få et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dig og dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine Tommy Hilfiger-solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen.

Se skarp ud i solen, mens du ser skarpt – og gør det med hjælp fra Tommy Hilfiger-solbriller, som fortsætter med at tage modeverdenen med storm.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.