Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Tommy Hilfiger solbriller

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tommy Hilfiger solbriller - Amerikansk college-look

Tommy Hilfiger er et amerikansk designermærke, der er særligt kendt for sit afslappede og cool udtryk. Tommy Hilfiger blev grundlagt i New York i midtfirserne, og det populære mærke kan bedst betegnes som et livsstilsbrand. Med sin afslappede stil henvender Tommy Hilfiger sig til mennesker, der tør at stå ved sig selv. Tommy Hilfiger-solbriller er til dig, der ønsker et attraktivt og stilfuldt design i friske farver. Solbrillerne er komfortable, klassiske og har ofte et sporty look. Og naturligvis altid i overensstemmelse med sæsonens aktuelle trends og tendenser.

Tommy Hilfiger er et anerkendt brand, der både henvender sig til mænd og kvinder. Brandet leder tankerne hen på ungdomskultur, og det er meget amerikansk i sit udtryk. Tommy Hilfiger-solbriller henter deres inspiration fra den amerikanske livsstil ved østkysten, der er kendetegnet af en kombination af klassiske og sportslige elementer. Det røde, hvide og blå flag i Tommy Hilfigers logo er ligeledes inspireret af Amerikas eget flag: Stars and stripes. Logoet er blevet anerkendt verden over og er et symbol på den komfortable og klassiske stil, som Tommy Hilfiger er verdenskendt for.

Tommy Hilfigers 2021 solbrillekollektion er præget af klassiske, enkle former og fascinerende farvesammensætninger, som giver dig mulighed for at udtrykke, præcis hvad du vil. Og præcis hvem du er. Altid med stor karisma og lige så stor charme.

Et par Tommy Hilfiger-solbriller er til dig, der er er stilbevidst, men ikke ønsker et alt for klassisk udseende. Hvis du holder af et enkelt og moderne design med et strejf af humor, og hvis du betegner din stil som afslappet, er du og Tommy Hilfiger-solbriller til mænd og damer det perfekte match.  

Find de rette Tommy Hilfiger solbriller

Tommy Hilfiger-solbriller er både til kvinder og mænd og fås i mange forskellige stel og farver. Brandet forbindes ofte med et afslappet og sporty look, som har et eksklusivt og stilfuldt design.  Udover de nye moderne modeller som bl.a. modellen Tommy Hilfiger TH1855/RE/S PJP lægger Hilfiger stor vægt på at modernisere de klassiske pilotbriller, der altid har været et historisk design. Her er modellen Tommy Hilfiger TH1665/RE/S V81 et godt eksempel på en moderniseret pilotbrille i et gråt stel, der både er klassisk og sporty.

Uanset ansigtsform findes der er par Hilfiger-solbriller til dig. Har du et aflangt ansigt, er brede solbriller idelle. Her er modellen Tommy Hilfiger TH1857/RE/S et oplagt valg, der med sit store rektangulære stel passer perfekt til et aflangt ansigt. Har du derimod et mere rundt ansigt, er modellen Tommy Hilfiger TH1674S 5MO som skræddersyet til dig.

Tommy Hilfiger solbriller til dame

Selvom Tommy Hilfiger er et meget maskulint brand, der har rødder i den rebelske 80’er-æra, har det ikke afholdt designermærket fra også at designe Tommy Hilfiger solbriller til damer. Flere kvindelige kendisser associeres med solbrillerne, og både Gigi Hadid og Zendaya Coleman er ambassadører for brandet. Tommy Hilfiger solbriller til damer har ofte store runde glas, og de er kendetegnet ved deres stilfulde og farverige design. Vores nyheder her på siden er bl.a. solbriller i en smuk rosa farve med et cat-eye-design.

Den sarte rosa farve i bl.a. Tommy Hilfiger TH1754/RE/S NXA giver en feminin solbrille, som tilføjer kant i form af sit definerende brillestel. Solbrillen passer altså godt ind i en feminin stil og er ideel til dig, der godt kan lide at klæde dig i lyse farver.

Tommy Hilfiger solbriller til mænd

Navnet ’Tommy Hilfiger’ giver associationer til musik hos mange mennesker. Tommy Hilfiger har da også i flere år været inspireret af musikkens verden. I og med at brandet startede i en kombineret plade- og tøjbutik, har mange spirende rockstjerner lagt sin vej forbi. Bl.a. Bruce Springsteen. Tommy Hilfiger har også selv engang udtalt: "I dressed Bruce Springsteen before anybody knew who he was".

Tommy Hilfiger solbriller har et gennemgående enkelt, klassisk udtryk og har i årtier appelleret til den modebevidste mand, der ønsker et udseende med kant. Af den årsag har Tommy Hilfiger naturligvis også designet sit eget bud på en kendt solbrillemodel: Pilot- eller aviatorbrillen, som er en bestseller hele verden over. I 2021-kollektionen er det Tommy Hilfiger TH1788/F/S I46, der er et bud på den populære solbrillemodel. Stellet er minimalistisk, men stadig moderne i sit udtryk. Bl.a. takket være rene linjer og mørkegrå glas. En mere kantet model er brillen Tommy Hilfiger TH1671/S 807, der med sit rektangulære kantede stel både er sporty og klassisk.

Har du lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger-solbriller?

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Tommy Hilfiger solbriller til damer eller mænd. Du kan også prøve et par online med vores Virtual-Try-On-funktion. Klik blot ind på de enkelte solbriller, og tryk på ikonet med solbriller. Her kan du få et indtryk af, hvordan de passer til lige netop dig og dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine Tommy Hilfiger-solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen. Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde den farve på dine solbrilleglas, der passer bedst til dig og dine behov.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.