Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et amerikansk livsstilsbrand, der er kendt og elsket hele verden over. Tommy Hilfigers stil er altid enkel, ren og sporty, og inspirationen bliver hentet i den amerikanske kulturarv.

Trods en gennemgående afslappet stil findes Tommy Hilfiger-briller og -solbriller i fascinerende farvesammensætninger og med unikke mønstre, der viser, hvor perfektionistisk og deltaljeorienteret det populære mærke er.

Tommy Hilfiger er til dig, der er stilbevidst. Til dig, der vil have et klassisk udseende, hvor intet er overladt til tilfældighederne. For det er netop det, Tommy Hilfiger giver dig mulighed for at udtrykke. Altid med stor karisma og lige så stor charme.

SE TOMMY HILFIGER-BRILLER

SE TOMMY HILFIGER-SOLBRILLER

Fra New York til toppen af modebranchen

Tommy Hilfigers rejse mod toppen begyndte i midtfirserne. Og naturligvis i en by, der er kendt som en del af modens epicenter: New York. Med sin afslappede stil appellerer Tommy Hilfigers briller og solbriller til dig, der hviler i dig selv og tør udtrykke, præcis hvem du er.

Det får du de bedste forudsætninger for med Tommy Hilfiger, der har specialiseret sig i at give dit udseende kant. Altid med udgangspunkt i sæsonens aktuelle tendenser. Uanset om du vælger Tommy Hilfiger-briller eller Tommy Hilfiger-solbriller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.