Hent gratis beskyttelsesbriller i Synoptik fra den 20. december

2021 lakker mod enden. Vanen tro skal det fejres med et brag. Og for mange med en ingrediens, der har hørt sig til i flere hundrede år: fyrværkeri. Stort som småt. Vanen tro sker det desværre også, at der forekommer øjenskader blandt børn og voksne efter en aften i selskab med krudt. Dem vil Synoptik hjælpe med at reducere.

I samarbejde med Synoptik-Fonden uddeler vi gratis CE-mærkede beskyttelsesbriller i alle vores butikker til dig og dit barn, der skal affyre krudt eller blot nyde synet af en fyrværkerifyldt himmel.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Pas på din krops vigtigste sans
med gratis beskyttelsesbriller

Hele 80% af din krops samlede sanseindtryk stammer fra dit syn. Det skal du passe på. Især når du er omgivet af fyrværkeri. Det er hvert år årsag til øjenskader blandt flere danskere.

Den bedste måde at passe på dit syn og dine øjnes sundhed, når 2022 skal skydes i gang, er ved at bruge beskyttelsesbriller. Uanset om du selv skal affyre fyrværkeri eller blot være tilskuer. Her kan øjenskader også forekomme. Bl.a. på grund af vildfarende raketter og nedfaldne fyrværkeridele.

3 råd til optimal øjenbeskyttelse

  • Brug beskyttelsesbriller: Både når du affyrer krudt eller blot er tilskuer
  • Hold afstand til fyrværkeriet: Større afstand til fyrværkeri giver mindre risiko for at blive ramt
  • Køb kun lovligt fyrværkeri: Ulovligt fyrværkeri kan være utilregneligt og have kraftigere sprængladning

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vores beskyttelsesbriller garanterer dig optimal øjenbeskyttelse

Vores CE-mærkede beskyttelsesbriller opfylder en lang række sikkerheds- og kvalitetskriterier. CE-mærkningen sikrer, at beskyttelsesbrillerne lever op til den europæiske standard inden for optimal øjenbeskyttelse. Vores beskyttelsesbriller til nytår indeholder:

  • Plastik: Beskytter mod mekanisk påvirkning, trykpåvirkning og varme
  • Grundig beskyttelse: Sikrer, at fyrværkeri ikke kommer ind

Det er vigtigt, at du ikke bruger dine egne briller som beskyttelsesbriller. De dækker ikke dine øjne optimalt, og de kan nemt splintre ved fyrværkeriuheld.

Find din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og giver dig gode forudsætninger for at gå det nye år i møde med et skarpt syn. Vi stiller bl.a. skarpt på, om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget mere. Alt sammen med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise for at give dig gode forudsætninger for at gå det nye år i møde med et skarpt syn og optimal øjensundhed.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Synoptik-Fonden støtter branchens faglige udvikling

Synoptik er delvist ejet af Synoptik-Fonden, som er en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål inden for det brede syns- og øjenfaglige felt. Fondens formål er ikke kun at støtte udviklingen af Synoptik, men også branchens generelle faglige udvikling.

Hvert år yder fonden økonomisk støtte til uddannelse og forskning inden for alt fra optik, optometri, oftalmologi og bredere fagområder, hvor syn og øjne indgår. Det er bl.a. takket være Synoptik-Fonden, at vi kan dele ud af vores store ekspertise.

Vi ta’r dit syn alvorligt.