Glas til dine behov til en særlig god pris  

Glas har betydning for meget mere end din styrke. De findes nemlig med forskellige egenskaber fx ekstra tynde, smudsafvisende eller med antirefleks. Uanset, hvad dine behov er, så kan du spare 33 % lige nu på vores Bronze-, Sølv- og Guldglas.

 

Du får naturligvis hjælp til at vælge glas, når du får en Udvidet Synsprøve. Så kan vi samtidig tale om dine behov og din hverdag. På den måde får du de helt rigtige glas.


BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Gælder alle fra glas fra Bronze til Guld frem til 13.09.20. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

Enkeltstyrke-glas

Flerstyrke-glas


Få en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

BESTIL TID


Sidder du foran en skærm mange timer hver dag?

Eller har du en hverdag, hvor dine briller hurtigt bliver tilsmudset? Fortæl os om dine behov, så har vi et glas til dig. Dit syn har også betydning. Har du en høj styrke, er der god grund til at vælge tynde glas. På den måde undgå du tunge briller. Bruger du læsefeltet i dine flerstykke-briller meget, kan vi tilbyde glas med et bredt læsefelt. Og lige nu skal du ikke tænke så meget på prisen. Du får nemlig 33 % på alle glas – fra Bronze til Guld.  

Glas til dine behov

* Har du mange timer foran skærmen hver dag?

* Bruger du ofte dit læsefelt?

* Er du træt af briller, der hele tiden er fedtede?

* Træt af tunge briller?

Find de rigtige glas hos Synoptik


Udvidet Synsprøve  under trygge forhold

Slår du til nu og køber briller med glas til god pris, så er der brug for en ny synsprøve.

Hos Synoptik nøjes vi ikke med at finde din styrke. Du får også et sundhedstjek, hvor dine øjne bliver undersøgt for grå og grøn stær. Og for tegn på diabetes og forhøjet blodtryk. Vi sørger naturligvis for at leve op til myndighedernes Corona-anbefalinger, når det gælder værnemidler og hygiejne. Så du kan føle dig helt tryg.   

BESTIL TID