Pas godt på dit syn
med store besparelser

Dit syn ændrer sig gennem hele livet. Derfor bør du løbende holde øje med forandringer.  Og lige nu får du en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek gratis – værdi 298,-. Du kan endda også spare 33% på vores bedste glas til dine nye briller.

BESTIL TID

Derfor kalder vi vores synsprøve for en Udvidet Synsprøve

GRATIS UDVIDET SYNSPRØVE

Få bedre glas for pengene lige nu

Glas udgør for de fleste en stor andel af prisen på briller. Lige nu kan du få mere for pengene. Du sparer nemlig 33% på vores bedste glas – fra Guld til Platin.

Vælg de bedste glas og få et bedre syn

Vores bedste glas giver dig et ekstra godt syn. Du kan fx vælge et ekstra bredt læsefelt, hvis du bruger flerstyrkeglas. Men du får også ekstra komfort for pengene med tyndere glas og forskellige overfladebehandlinger.

Enkeltstyrke-glas                                        Flerstyrke-glas

Tilbuddet gælder vores bedste glas fra Guld til Diamant frem til 01.11.2020.

Ingen grund til at vente

Forandringer i synet kommer ofte langsomt. Nogle oplever, at det bliver sværere at læse det med småt på mobilen. Men mange venter for længe med at gøre noget. Er du i tvivl eller er det længe siden, så bestil en Udvidet Synsprøve. Den er gratis lige nu.

Et sundhedstjek er en del af en Udvidet Synsprøve

En Udvidet Synsprøve er et omfattende tjek af dit syn, men også af din sundhed. Vi undersøger nemlig også dine øjne for grå og grøn stær, og vi kan opdage eventuelle tegn på alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID