Bedre syn til skarpe priser
Spar op til 2.100 kr. på Guldglas.
Sidste chance 10.09.23

Glas er ikke bare glas. Ikke i Synoptik. Og vælger du vores unikke Guldglas lige nu, er der stor rabat at hente.

Du sparer helt op til 2.100 kr. ved køb af briller med vores Guldglas, som findes med flere fantastiske egenskaber.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med din store besparelse på helt op til 2.100 kr. på dine nye Guldglas.

BESTIL TID TIL EN  SNYSPRØVE

Glas er ikke bare glas

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Og du kan få dem med egenskaber, der passer til lige præcis dine behov.

Vælger du vores unikke Guldglas, får du adgang til en lang række fordele. Du kan bl.a. nyde tynde og robuste glas, optimeret synsfelt og en unik overfladebehandling, som bl.a. sikrer dig en slidstærk glasoverflade.

Guldglas passer til mange forskellige typer livsstile og hverdage. Dine fordele er mange.

Er du træt af snavs på dine brilleglas, når du f.eks. opholder dig i det fri eller i støvede omgivelser? Bruger du høj styrke og har brug for briller, der ikke vejer så meget? Eller vil du undgå at opleve begrænsninger, når du ser fra forskellige vinkler i dine brilleglas?

Vores Guldglas kan hjælpe dig med at opleve et bedre syn. Fortæl blot vores glasspecialister om dine behov i din hverdag. Så hjælper vi dig med at finde en løsning, som passer til dig og dit syn.

Få dine nye Guldglas i eksklusive designerbriller

I din lokale Synoptik finder du et væld af populære designermærker, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit udseende i din hverdag med dine nye briller.

Gå på opdagelse i en af vores mange butikker, og find kendte mærker som Ray-Ban, Ralph Lauren, Gucci, Burberry, Versace, Hugo Boss, Saint Laurent, Emporio Armani, Dyrberg/Kern og mange flere.

Find briller fra sæsonens trends

Sæsonens brilletrends byder på alt fra retroformer i pastelfarver til runde modeller i tyndt acetat og andre kvalitetsmaterialer. Ligesom store brandlogoer i guld også har en central rolle.

Dine muligheder for at udtrykke dig moderigtigt og i overensstemmelse med de største brilletrends er mange. Bliv klogere hos vores uddannede brillestylister i butikken, eller læs mere her.

SE SÆSONENS BRILLETRENDS

Oplev frihed med briller på abonnement

I Synoptik kan du opleve endnu større frihed som brillebruger med briller på abonnement. Nemt og bekvemt. Og altid til en fast månedlig pris.

Du kombinerer dine briller med andre briller eller solbriller med styrke. Med i dit abonnement får du et væld af eksklusive fordele, som sikrer dig større tryghed og frihed i din hverdag.

Vælger du dit nye Brilleabonnement All-Inclusive™ lige nu, sparer du hele 33% på alle briller i dit abonnement. På den måde får du en lavere pris. Måned efter måned.

Nyd et væld af eksklusive abonnementsfordele

Start din store besparelse med en Synsprøve

Din besparelse på helt op til 2.100 kr. på dine Guldglas starter med en Synsprøve med sundhedstjek.

Vores autoriserede optikere måler din præcise synsstyrke og kortlægger, hvilken synsfejl dine nye brilleglas skal korrigere for. Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister dig med at finde de Guldglas, som passer til dig og dine behov i din hverdag.

Bestil tid til din grundige synsprøve her, og kom godt i gang med at spare helt op til 2.100 kr. på dine nye brilleglas.

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt

Gælder alle Guldglas ved køb af stel frem til 10.09.2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.