PlusKort

5% Rabat

Med PlusKort får du 5 % Pluskortrabat med i købet og særbehandling hele vejen gennem dit brillekøb hos os.  (OBS! Gælder ikke ved køb online). Vores brillestylister hjælper gerne med forslag til stel, der klæder dig – og måske endda udfordrer din stil med ny inspiration. Du er også velkommen til at opleve friheden med kontaktlinser gratis, før du beslutter dig. Vælg frit blandt alle vores lækre mærker, og få briller fra kun 798,-. 

Dit syn ændrer sig gennem hele livet. Derfor bør du løbende holde øje med forandringer. 
 

Bestil tid
 

Din PlusKort partnerfordel i Synoptik

Med PlusKort får du 5% i rabat hos os, når du køber briller,  Synsprøve med sundhedstjek, solbriller, tilbehør og 1% rabat på kontaktlinse-abonnement. PlusKort rabatten får du altid – også oveni vores egne kampagne-rabatter. Rabatten gives på nettobeløbet og fratrækkes med det samme. Rabatten kan dog ikke kombineres med firmabrille-aftaler eller andre partnertilbud. 
På ikke nedsatte varer får du 20 % rabat på normalprisen, men kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gælder ikke kontaktlinser.

For at opnå rabatten skal du vise dit PlusKort, når du køber. Husk også at vise medlemskortet ved årligt kontroltjek af linser. Rabatten gælder både for dig, der har et PlusKort, samt medlemmer af din husstand. 

Har du spørgsmål vedrørende din rabat, kan du henvende dig til PlusKort her.

Få dit PlusKort på mobilen, så du altid har det ved hånden. Du kan hente dit medlemskort i PlusKort appen her.

Flere fordele til dig i Synoptik

Når du køber briller hos os, følger der en række unikke fordele med. 

Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve med sundhedstjek. Synsprøven koster 348,- og måler dit syn, bl.a. ved at teste dine øjnes evne til at arbejde sammen eller om du har bygningsfejl. Samtidig kan vi opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Se alle fordelene, der sørger for en endnu bedre hverdag med dine briller.