Armani Exchange briller

23 Resultater
Relevans

Armani Exchange briller – trendy og ungdommelige briller

Armani er et verdenskendt navn og brand af flere årsager. Ikke blot på grund Emporio Armani, som har præsenteret briller til både mænd og damer.

Populariteten kan også tilskrives Armani Exchange, som udspringer af Emporio Armani. Mærkets formål er at udbrede den eksklusive stil på tværs af generationer og kontinenter. Og det bliver den.

Tilmed til overkommelige priser, som også er med til at adskille Armani Exchange fra andre populære brillemærker.

Armanis Exchange briller til damer og herrer

Armani Exchange er ligesom Emporio Armanis briller og solbriller kendetegnet ved at have en urban stil og et udtryk, der appellerer til unge mennesker, som ønsker at udtrykke sig kreativt.

Brillerne er produceret af genanvendelige materialer såsom bioacetat, som dermed taler ind i en af tidens allerstørste trends: At gøre en forskel for Moder Jord.

Kreative og ikoniske styles

I den nye kollektion med Armani Exchange briller kan du opleve flere ikoniske modeller. Du finder bl.a. sorte brillestel og cat eye modeller med finurlige detaljer og et logo diskret indgraveret på siden af brillestængerne.

Armani Exchange briller er altså til dig, der vil tage del i brillemoden med sporty og ungdommelige briller.

Oplev Armani Exchange i Synoptik

I din lokale Synoptik kan du tage del i Armani Exchanges populære univers, som er din garanti for et trendy og tidssvarende udtryk.

Hvis briller fra Armani Exchange skal hjælpe dig med at opleve et skarpt syn og udseende, kan vores autoriserede optikere hjælpe dig på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen