Emporio Armani

Emporio Armani blev stiftet som en overbygning af Giorgio Armani i 2004, og allerede i 2006 blev drømmene gjort til virkelighed. Den første eyewear-kollektion så dagens lys.

Kollektionens formål var ikke kun at udbrede strømlinet, klassisk mode til enhver kvalitetsbevidst. Det var også at gøre moderigtige briller og solbriller tilgængelige for alle.

Perfektionisme til den perfektionistiske

Emporio Armani henvender sig til dig, der elsker den uformelle, men alt andet end kedelige stil. Brillerne og solbrillerne findes i markante såvel som tynde stelformer, og kvalitetsmaterialerne sikrer, at du kan have brillerne og solbrillerne i flere sæsoner.

Modsat briller og solbriller fra Giorgio Armani er Emporio Armanis kollektioner henvendt til dig, der vil have et mere ungdommeligt udtryk. Emporio Armani eksperimenterer med afdæmpede print og fascinernede farvesammensætninger, som lader dig finde din kreative side frem.

I Emporio Armanis kollektioner er intet overladt til tilfældighederne. Alt er perfektionistisk - skræddersyet til den perfektionistiske.

SE UDVALG AF EMPORIO ARMANI BRILLER

Oplev Emporio Armanis innovative kollektioner i Synoptik

Gå på opdagelse i Emporio Armanis brille- og solbrillekollektioner i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis Emporio Armani skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

SE EMPORIO ARMANI SOLBRILLER

Vi ta'r dit syn alvorligt