Blue light filter | Briller mod blåt lys

Vores hverdage er blevet mere digitaliserede, og det er nok de færreste, der ikke nyder godt af alle de fordele, der følger med.

Vi bruger digitale skærme til at følge med i, hvad der sker omkring os, og de hjælper os med at kommunikere med venner, bekendte og familie. Og meget, meget mere.

KØB BLUE LIGHT BRILLER ONLINE

Vi er konstant omgivet af blåt lys

Med vores store brug af digitale skærme som smartphones, computerskærme, TV og andre digitale enheder øger vi vores eksponering af skærmenes blå lys.

Det kan bl.a. virke anstrengende for vores øjne, og ny forskning viser, at store mængder blåt lys kan påvirke vores søvn- og døgnrytme, fordi blåt lys holder os vågne og friske.

For at skåne og aflaste øjnene er det en fordel at bruge blue light briller eller briller mod blåt lys. De blokerer noget af det højenergiske blå lys, der udsendes fra skærmene. Selv mange elpærer udsender blåt lys.

I Synoptik kan du vælge en overfladebehandling med et blue light filter i dine briller, som reducerer digitale skærmes blå lys og sørger for, at den mængde blå lys, som dine øjne eksponeres for fra skærmene, svarer til en naturlig mængde lys.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Hvad er blåt lys?

Der er som udgangspunkt ikke noget skadeligt ved blåt lys. Vi udsættes naturligt for blåt lys i vores hverdage. Blandt andet ved at opholde os i solen, som er den største kilde til blåt lys.

Blåt lys hjælper os med at holde os vågne og aktive, fordi det udskiller hormonerne serotonin og cortisol.

Blåt lys er altså noget, som vi helt naturligt oplever i vores hverdage. Det er først, når vi udsættes for store mængder blå lys, at det kan påvirke vores syn og velvære.

Blåt lys kan især være en ulempe at udsætte øjnene for om aftenen, fordi det kan forstyrre kroppens produktion af søvnhormonet melatonin. Det anbefales derfor at lægge digitale skærme fra sig minimum en time før sengetid.

Få blue light filter i briller i Synoptik

I Synoptik behøver du ikke at skifte til blue light briller, når du ser på eller arbejder foran dine digitale skærme. Med et blue light filter i dine briller eller briller med skærmlysfilter får du præcis samme effekt.

Du kan altså have dine briller med blue light filter på hele dagen og ikke kun, når du sidder foran digitale skærme.

Vores avancerede specialglas med blue light filter reducerer det blå lys fra digitale skærme, så det svarer til den mængde lys, der forekommer i et naturligt lys. På den måde kan vores blue light filter i briller altså hjælpe dig med at opleve større synskomfort i din hverdag.

Få blue light filter i briller fra alle de kendte designermærker

Ray-BanGucciBurberryHugo BossMichael KorsTom FordHeritageEmporio ArmaniTommy HilfigerMonkeyglassesPeak PerformanceSkagaDyrberg KernSaint LaurentMorris Stockholm ∙ og mange, mange flere…

I din lokale Synoptik finder du et væld af kvalitetsbriller fra alle de førende designermærker, som du kan få med blue light filter eller som blue light briller med styrke med hjælp fra vores glasspecialister.

SE UDVALG AF BRILLER

Få målt din synsstyrke til dine briller mod blåt lys

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at måle din præcise synsstyrke til dine briller mod blåt lys. Alt det gør vi med stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi, om dine briller med skærmlysfilter f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi foretager også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed og undersøger dig for mulige tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de briller mod blåt lys eller blue light briller med styrke, som kan hjælpe dig med at opleve større synskomfort i din hverdag med digitale skærme.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt