Blue light filter | Briller mod blåt lys

Vores hverdage er blevet mere digitaliserede, og det er nok de færreste, som ikke nyder godt af alle de fordele, der følger med.

Vi bruger digitale skærme til at følge med i, hvad der sker omkring os, og de hjælper os med at kommunikere med venner, bekendte og familie. Og meget, meget mere.

KØB BLUE LIGHT BRILLER ONLINE

Vi er konstant omgivet af blåt lys

Blåt lys kommer ikke kun fra digitale skærme. Den største kilde til blåt lys er solen, men også indendørs bliver vi eksponeret for lyset. Inden for er solen også den største kilde til blåt lys, men digitale skærme som smartphones, fjernsyn og computerskærme bidrager også til eksponeringen, om end belysningsniveauet er lavere.

For at filtrere i det blå lys kan du bruge blue light briller eller briller mod blåt lys.

I Synoptik kan du vælge en overfladebehandling med et blue light filter i dine briller, som filtrerer i digitale skærmes blå lys.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Hvad er blåt lys?

Der er som udgangspunkt ikke noget skadeligt ved blåt lys. Vi udsættes naturligt for blåt lys i vores hverdage. Blandt andet ved at opholde os i solen, som er den største kilde til lyset.

Blåt lys hjælper os med at holde os vågne og aktive, fordi det udskiller hormonerne serotonin og cortisol.

Det er altså noget, som vi helt naturligt oplever i vores hverdage. Det er først, når vi udsættes for det blå lys, der kaldes blue violet light i spektret 400 nm til 455 nm, at det muligvis kan have indvirkning.

Blåt lys kan potentielt være en ulempe at udsætte øjnene for om aftenen, fordi det kan forstyrre kroppens produktion af søvnhormonet melatonin. Det anbefales derfor at lægge digitale skærme fra sig minimum en time før sengetid.

Find blue light filter i briller i Synoptik

I Synoptik behøver du ikke at skifte til blue light briller, når du ser på eller arbejder foran dine digitale skærme. Med et blue light filter i dine briller eller briller med skærmlysfilter får du præcis samme filtrerende effekt.

Du kan altså have dine briller med blue light filter på hele dagen og ikke kun, når du sidder foran dine digitale skærme.

Vores specialglas med blue light filter filtrerer dele af det blå lys fra digitale skærme, som kaldes blue violet light, der findes inden for spektret 400 nm til 455 nm.

Få blue light filter i briller fra kendte mærker

Ray-BanGucciBurberryHugo BossVersace ∙ Michael KorsTom FordHeritageEmporio ArmaniVersace ∙ Giorgio Armani ∙ Peak PerformanceSkagaDyrberg/KernSaint LaurentMorris Stockholm ∙ og mange, mange flere…

I din lokale Synoptik finder du et væld af kvalitetsbriller fra alle de førende designermærker, som du kan få med blue light filter eller som blue light briller med styrke.

SE UDVALG AF BRILLER

Få målt din synsstyrke til dine briller mod blåt lys

I din lokale Synoptik står vores autoriserede optikere klar til at måle din præcise synsstyrke til dine briller mod blåt lys i en Synsprøve med sundhedstjek.

Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi, om dine briller med blålysfilter f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi foretager også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed og undersøger dig for mulige tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de briller mod blåt lys eller blue light briller med styrke, som kan hjælpe dig med at filtrere i blue violet light fra dine omgivelser.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt