Enzzo briller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Er du på udkig efter nye briller?

Er det tid til nye briller? Så er du landet det helt rigtige sted.

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af briller fra alle de eksklusive brillemærker og i alle prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde briller i høj kvalitet hos os.

Her på siden kan du få det fulde overblik over alle vores brillemærker fra de største og populære brillemærker. Hvis der er et mærke og et par briller, du foretrækker, kan du filtrere på det øverst på siden.

Få en forsmag på vores briller her, eller kom ned og se vores omfattende udvalg af briller fra kendte mærker i din lokale Synoptik.

Kom godt i gang med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til et skarpere syn med nye briller, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine nye briller skal korrigere for.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af briller fra populære mærker og vælge det par, der falder i din smag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vælg de bedste brilleglas til dine briller

Når du skal have nye briller, er der meget, du skal tage stilling til. Både hvis du er en rutineret brillebruger eller skal have briller for første gang. Når du vælger dine nye briller, skal du bl.a. også vælge, hvilke brilleglas du vil have i dine briller. 

I Synoptik har vi et stort udvalg af brilleglas med forskellige unikke egenskaber, som vores glasspecialister kan skræddersy til dig, dit og dine behov. Uanset om du bruger enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas. 

Hvis du bruger flerstyrkeglas i dine briller, vil vores bedste Platin- og Diamantglas især være ideelle, fordi de er ekstra tynde og har et bredere synsfelt.

Briller med specialglas

I Synoptik har du mulighed for at få avancerede specialglas i dine briller.

Hvis du f.eks. bruger mange timer foran digitale skærme i din hverdag, kan du få briller med blue light filter, som filtrerer noget af digitale skærmes blåviolette lys. Eller kører du meget i bil og oplever, at du bliver blændet på landevejene efter mørkets frembrud, kan du få trafikglas, som får dig til at opleve optimal synskomfort.

Dine muligheder for at opleve en synlig forskel med vores brilleglas er mange. Fortæl blot vores glasspecialister om dine individuelle behov. Så sørger vi for, at du får briller med de bedste brilleglas.

KØB BLUE LIGHT BRILLER ONLINE

Stort udvalg af briller fra kendte mærker

I Synoptik finder du briller fra et omfattende udvalg af populære designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Versace, Tiffany & Co.Saint Laurent, OakleyRalph Lauren, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, MonkeyglassesPeak Performance, Tom FordHugo Boss og mange, mange flere.

Hvis du går op i design og den nyeste brillemode, er der altså mange brillestel at vælge imellem, når du køber dine nye briller hos os.

Her på siden kan du få det fulde overblik over alle vores brillemærker fra de største og mest populære brillemærker. Hvis der er et mærke, du foretrækker, kan du filtrere på det øverst på siden.

Få en forsmag på vores briller her, eller kom ned og se vores omfattende udvalg af briller fra kendte mærker i din lokale Synoptik.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn med nye briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere kortlægger bl.a., hvilken synsfejl du døjer med. Det giver dig de bedste forudsætninger for at få et skarpt syn i din hverdag. Vores ekspertise er din garanti for den bedste løsning til dit syn.

Udover en test af dit funktionelle syn undersøger vores autoriserede optikere dine øjnes sundhed. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Ser vi tegn på sygdomme, der kræver yderligere undersøgelser, henviser vi dig til egen læge eller øjenlæge. En tidlig indsats gør en stor forskel.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Hvilke briller klæder dig?

Skal du have nye briller, og er du i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst? Så kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de briller, der passer bedst til dig.

Ved at kigge på dine farver, din individuelle ansigtsform, dine unikke ansigtstræk, din øvrige stil og bruge vores store viden om den nyeste brillemode giver vi dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller.

Briller på abonnement 

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket par briller du skal vælge?

I Synoptik behøver du ikke at nøjes med et par briller. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du få flere par briller eller solbriller med styrke og kun betale en fast månedlig pris. Og hvis du har kontaktlinser hos os eller blot vil opleve alle deres fordele, kan du få dem med i samme fleksible abonnement på briller, som kommer alle dine uforudsete udgifter til livs.

Med dit brilleabonnement i Synoptik får du større tryghed og frihed i din hverdag som brillebruger. Takket være et væld af eksklusive fordele, som vi skræddersyr til dig og dit syn. Alt sammen altså til en fast månedlig pris.

Du får bl.a. nye kvalitetsglas og -kontaktlinser, når din synsstyrke løbende ændrer sig. Og du kan nyde udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek helt efter dit behov. På den måde har du altid adgang til Synoptiks store ekspertviden om synet.

SE ALLE DINE FORDELE

Find din synsstyrke til dine nye briller

Det eneste, du skal tænke på, er at vælge briller på abonnement i Synoptik. Resten er all-inclusive og inkluderet i din faste månedlige pris.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at opleve større frihed med briller på abonnement i Synoptik. Din grundige synsprøve er naturligvis inkluderet, når du vælger et abonnement med briller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt