Enzzo briller

0 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Er du på udkig efter nye briller?

Er det tid til nye briller? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Synoptik har vi et stort udvalg af briller fra mange eksklusive mærker og i alle prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde briller i høj kvalitet hos os.

Når du skal have nye briller, er der meget, du skal tage stilling til. Ikke kun vedr. design på dine nye briller, men også hvilke brilleglas du gerne vil have i dine briller. Brilleglas findes nemlig med mange forskellige funktioner. I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om dine nye briller f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi bruger bl.a. vores ekspertise til at finde ud af, om du skal have briller med enkelstyrkeglas eller flerstyrkeglas – og hvilken overfladebehandling du skal have, før du får mest ud af dit syn med dine nye briller. Alt det hjælper vores glasspecialister dig med at finde ud af.

Stort udvalg af briller fra kendte mærker

Hos Synoptik finder du briller fra et bredt udvalg af designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Saint Laurent, Oakley, Heritage, Ralph Lauren, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, MonkeyglassesPeak Performance og Hugo Boss. Hvis du går op i mode og design, er der derfor mange briller at vælge imellem, når du køber dine nye briller hos os. Selv hvis du vil have bæredygtige briller, har vi et stort udvalg.

Her på siden kan du få det fulde overblik over alle vores brillemærker fra de største og mest populære brillemærker. Hvis der er et mærke, du foretrækker, kan du filtrere på det øverst på siden.

Få en forsmag på vores briller her, eller kom ned og se vores omfattende udvalg af briller fra kendte mærker i din lokale Synoptik.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpt syn starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere undersøger dine øjnes sundhed og kortlægger dit syn. Det er med til at give dig gode forudsætninger for at få et skarpt syn i din hverdag. Vores ekspertise er din garanti for den bedste løsning til dit syn.

Udover en test af dit funktionelle syn undersøger vores autoriserede optikere også dine øjnes sundhed. Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Hvis vi ser tegn på sygdomme, der kræver yderligere undersøgelser, henviser vi dig til egen læge eller øjenlæge.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Hvilke briller klæder dig?

Skal du have nye briller, og er du i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst? Så kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de briller, der passer bedst til dig. Ved at kigge på dine farver, din ansigtsform, din øvrige stil og bruge vores store viden om sæsonens trends giver vi dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller.

Briller på abonnement 

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket par briller du skal vælge? I Synoptik behøver du ikke at nøjes med 1 par briller. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ lejer minimum 2 par briller eller kombinerer med solbriller med styrke. På den måde kan du finde kvalitetsbriller og -solbriller, der passer til dine forskellige behov eller sider af din garderobe. Og hvis du har kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible abonnement, som kommer alle dine udforudsete udgifter til livs.

Med et brilleabonnement i Synoptik får du nemlig større tryghed og frihed i din hverdag som brillebruger takket være et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Alt sammen til en fast månedlig pris. Du får bl.a. nye og linser, når dine styrker løbende ændrer sig. Og du kan nyde udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov. På den måde har du altid adgang til Synoptiks store ekspertviden om synet.

SE ALLE DINE FORDELE

Det eneste, du skal tænke på, er at vælge briller på abonnement i Synoptik. Resten er all-inclusive og inkluderet i din faste månedlige pris. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Den er naturligvis inkluderet, når du vælger abonnement med briller i Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.