Flerstyrkeglas

Glem alt om at tage brillerne af og på, af og på, af og på. Med flerstyrkeglas behøver du kun ét par briller for at se skarpt på flere afstande. Med den samme brille kan du læse avis, se tv, køre bil og sidde foran skærme. Afstande er ingen hindring for briller med flerstyrkeglas. Briller med flerstyrkeglas gør med andre ord dit liv nemmere.

Briller med flerstyrkeglas har flere zoner med forskellige styrker, som er skræddersyede til dig og dine behov. Mellem de enkelte zoner og styrker er der glidende, usynlige overgange. Af den årsag kalder man det også for briller med glidende overgang.

Trænger du til at få tjekket dit syn? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere undersøge, om der findes en bedre løsning for dig og dit syn.

BESTIL TID

Briller med flerstyrkeglas er vores helt store styrke 

Synoptik var først med flerstyrkeglas i Danmark. Hos Synoptik er alle vores optikere eksperter i flerstyrkeglas og kan derfor tilpasse de forskellige styrker i dine glas, så du kan se klart og tydeligt – uanset hvilken vinkel du kigger fra i din brille.

Briller med glidende overgang er meget populære, fordi de letter din hverdag og giver dig mulighed for at se alt skarpt. Uanset hvilket brillestel du har, kan du få flerstyrkeglas, som er tilpasset til lige netop dig, dit syn og dine behov.


Flerstyrkeglas kræver sin optiker

Det er ikke unormalt, at du kan blive forvirret over alle de begreber og fagudtryk, der benyttes om flerstyrkeglas. Derfor skal du heller ikke overlade fremstillingen af glassene til hvem som helst. Hos Synoptik har vi specialister og autoriserede optikere, der kan bruge deres ekspertise om dit syn og glas til at give dig råd og vejledning om flerstyrkeglas, der passer til netop dig og dine behov.

Bredden og tykkelsen på dine glas gør en synlig forskel

Når du køber briller med læsefelt, er bredden på læsefeltet det vigtigste ved dit valg af flerstyrkeglas. Når det er bedst, svarer det til et naturligt syn. Læsefeltet i dine brilleglas varierer fra 80 til 90% i vores bedste flerstyrkeglas til cirka 40 til 50% i vores billigste.

Tykkelsen af flerstyrkeglas varierer også. Det er glassets brydningsindeks, der afgør tykkelsen. Jo højere brydning, jo tyndere glas. Og jo højere styrke, jo tyndere glas. Det anbefaler vi. Desuden er tyndere glas både flottere og mere komfortable. De tyndeste glas er 50 til 60% tyndere end standardglas.

Få en oversigt over vores brilleglas og priser her.

Hos Synoptik er flerstyrkeglas ikke klaret på et øjeblik

Hos Synoptik bliver dine flerstyrkeglas 100% tilpasset dig og dit syn. Og vi lader dig ikke ude af syne, før vi er helt sikre på, at du ser godt ud – også når du ser dig i spejlet. Vores uddannede brillestylister hjælper dig med at finde det stel til dine flerstyrkeglas, der klæder dig bedst. Vi bruger bl.a. vores store viden om sæsonens aktuelle trends og tendenser. På den måde ser du ikke kun skarpt, men ser også skarp ud. Du kan selvfølgelig altid gå ned i en af vores butikker og teste brillestel af, men vi har også lavet en lille guide til, hvilke briller der passer til de forskellige ansigtsforme.På den måde kan du forberede dig lidt hjemmefra og få en idé om, hvad der klæder dit ansigt.


Flerstyrkeglas er, som navnet antyder, brilleglas med flere styrker indbyggede. De kaldes også progressive glas, briller med glidende overgang eller briller med læsefelt. Tidligere kunne du tydeligt se læsefeltet i briller med flerstyrkeglas, men takket være vores samarbejde med de førende glasproducenter er overgangene usynlige, når du køber briller med læsefelt i Synoptik. Briller med læsefelt ligner derfor briller med enkeltstyrkeglas.

Selvom du ikke kan se, at et par briller har flerstyrkeglas, gør de en synlig forskel for dig, der har brillerne på. Et par briller med glidende overgang og gode brilleglas giver dig nemlig samme syn som hos mennesker, der ikke har brug for briller. 


Fordele hos Synoptik

  • Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi udmåler dine præcise styrker og afdækker dine behov
  • Uddannede brillestylister, som kan hjælpe dig ved valg af stel
  • Klarlægning af dine behov og ønsker ved brug af vores interaktive Glas-Specialist, hvor du med selvsyn kan opleve styrkerne ved flerstyrkeglas
  • Tilpasning af brillerne ved afhentning, så de sidder, præcis som de skal. Herefter er du altid velkommen til at kigge forbi til gratis service og vedligeholdelse

Hvis du ikke kan vænne dig til flerstyrkeglas, bytter vi uden at blinke inden for otte uger. Det er bare en af vores mange Synoptiske fordele. Har du først oplevet fordelene ved vores briller med flerstyrkeglas, er det næsten ikke muligt at leve foruden.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.