Flerstyrkeglas

Glem alt om at tage brillerne af og på, af og på, af og på... Med flerstyrkeglas behøver du kun ét par briller for at se skarpt på flere afstande. Med samme brille kan du læse avis, se tv, køre bil og sidde foran skærme. Briller med flerstyrkeglas gør med andre ord livet nemmere.

Flerstyrkeglas har flere zoner med forskellige styrker, som er specielt tilpasset dig og dine behov. Mellem de enkelte zoner og styrker er der glidende, usynlige overgange. Af den årsag kalder man det også for briller med glidende overgang.

Trænger du til at få tjekket dit syn? Så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan Synoptiks autoriserede optikere undersøge, om der findes en bedre løsning for dig og dit syn.

Bestil tid

Flerstyrkeglas er vores helt store styrke 

Synoptik var først med flerstyrkeglas i Danmark. Hos Synoptik er alle vores optikere eksperter i flerstyrkeglas og kan derfor tilpasse de forskellige styrker i dine glas, så du kan se klart og tydeligt – uanset hvilken vinkel du kigger fra i brillen.

Briller med glidende overgang er meget populære, fordi de letter din hverdag og giver dig mulighed for at se alt tydeligt. Uanset hvilket brillestel du har, kan du få lavet flerstyrkeglas, der er skræddersyet til dig, dit syn og dine behov.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Flerstyrkeglas kræver sin optiker

Det er ikke unormalt, at du kan blive forvirret over alle de begreber og fagudtryk, der benyttes om flerstyrkeglas. Derfor skal du heller ikke overlade fremstillingen af glassene til hvem som helst. Hos Synoptik har vi specialister og autoriserede optikere, der alle kan give dig råd og vejledning til at få flerstyrkeglas, der passer til netop dig og dine behov.

Bredden og tykkelsen gør en synlig forskel


Når du køber briller med læsefelt, er bredden af læsefeltet er det vigtigste ved valget af flerstyrkeglas. Når det er bedst, svarer det nærmest til det naturlige syn. Læsefeltet varierer fra 80-90 % i de bedste flerstyrkeglas til cirka 40-50 % i vores billigste.

Tykkelsen af flerstyrkeglas varierer også. Det er glassets brydningsindeks, der afgør tykkelsen. Jo højere brydning, jo tyndere glas. Og jo højere styrke, jo tyndere glas anbefaler vi. Desuden er tyndere glas både flottere og mere komfortable. Det tyndeste glas er 50-60 % tyndere end standardglas.

Læs meget mere om glas og priser her.

Hos Synoptik er flerstyrkeglas ikke klaret på et øjeblik

Hos Synoptik bliver dine flerstyrkeglas 100 % tilpasset dig og dit syn. Og vi lader dig ikke ude af syne, før vi er helt sikre på, at du ser godt ud – også når du ser dig i spejlet. Vores uddannede brillestylister hjælper dig desuden med at finde de helt rigtige briller til dine flerstyrkeglas, så du ikke kun ser skarpt, men også ser skarp ud.

Hvad er flerstyrkeglas?

Flerstyrkeglas er, som navnet antyder, brilleglas med flere styrker. De kaldes også progressive glas, briller med glidende overgang eller briller med læsefelt. Tidligere kunne du tydeligt se læsefeltet i briller med flerstyrkeglas, men i dag er overgangene usynlige. Briller med læsefelt ligner derfor briller med enkeltstyrkeglas.

Selvom du ikke kan se, at et par briller har flerstyrkeglas, gør de en synlig forskel for dig, der har brillerne på. Et par briller med glidende overgang og gode brilleglas giver nemlig samme syn som hos mennesker, der ikke har brug for briller. 

Fordele hos Synoptik

  • Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi afdækker dine styrker og behov
  • Uddannede brillestylister, som kan hjælpe dig ved valg af stel
  • Klarlægning af dine behov og ønsker ved brug af vores interaktive Glas-Specialist, hvor du med selvsyn kan opleve styrkerne ved flerstykeglas
  • Tilpasning af brillerne ved afhentning, så de sidder, præcis som de skal. Herefter er du altid velkommen til at kigge forbi til gratis service og vedligeholdelse

Hvis du ikke kan vænne dig til flerstyrkeglas, bytter vi uden at blinke inden for otte uger. Det er bare en af vores Synoptiske fordele. Har du først oplevet fordelene ved vores briller med flerstyrkeglas, er det næsten ikke muligt at leve foruden.

Kig ind og oplev en synlig forskel. Vi ta’r dit syn alvorligt.

Bestil tid

Bestil tid