Flerstyrkeglas

Glem alt om at tage brillerne af og på, af og på, af og på. Med flerstyrkeglas behøver du kun ét par briller for at se skarpt på flere afstande. Med den samme brille kan du altså læse avis, se tv, køre bil og sidde foran skærme. Afstande er ingen hindring for briller med flerstyrkeglas. Briller med flerstyrkeglas gør med andre ord dit liv nemmere.

Briller med flerstyrkeglas har flere zoner med forskellige styrker, som er skræddersyet til dig og dine behov. Mellem de enkelte zoner og styrker er der glidende, usynlige overgange. Af den årsag kalder vi det også for briller med glidende overgang.

Trænger du til at få tjekket dit syn? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og undersøge, hvilke styrker der skal i dine briller med flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Briller med flerstyrkeglas er vores helt store styrke 

Synoptik var først med flerstyrkeglas i Danmark. Hos Synoptik er alle vores autoriserede optikere eksperter i flerstyrkeglas og kan derfor tilpasse de forskellige styrker i dine glas, så du kan se klart og tydeligt – uanset hvilken vinkel du kigger fra i din brille.

Briller med glidende overgang er meget populære, fordi de letter din hverdag og giver dig mulighed for at se alt skarpt. Uanset hvilket brillestel du har, kan du få flerstyrkeglas, som er tilpasset til lige netop dig, dit syn og dine behov.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Flerstyrkeglas kræver sin optiker

Det er ikke unormalt, at du kan blive forvirret over alle de begreber og fagudtryk, der benyttes om flerstyrkeglas. Derfor skal du heller ikke overlade fremstillingen af flerstyrkeglas til hvem som helst. Hos Synoptik har vi specialister og autoriserede optikere, der kan bruge deres ekspertise om dit syn og brilleglas til at give dig ekspertråd og -vejledning om flerstyrkeglas, der passer til netop dig og dine behov.

Bredden og tykkelsen på dine flerstyrkeglas gør en synlig forskel

Når du køber briller med læsefelt, er bredden på læsefeltet det vigtigste ved dit valg af flerstyrkeglas. Når det er bedst, svarer det til et naturligt syn. Læsefeltet i dine brilleglas varierer fra 80 til 90% i vores bedste flerstyrkeglas til cirka 40 til 50% i vores billigste.

Tykkelsen af flerstyrkeglas varierer også. Det er glassets brydningsindeks, der afgør tykkelsen. Jo højere brydning, jo tyndere glas. Og jo højere styrke, jo tyndere glas. Det anbefaler vi. Desuden er tyndere flerstyrkeglas både flottere og mere komfortable. De tyndeste glas er 50 til 60% tyndere end standardglas.

SE BRILLEGLAS OG PRISER

Hos Synoptik er flerstyrkeglas ikke klaret på et øjeblik

Hos Synoptik bliver dine flerstyrkeglas 100% tilpasset dig og dit syn. Og vi lader dig ikke ude af syne, før vi er helt sikre på, at du ser godt ud – også når du ser dig i spejlet. Vores uddannede brillestylister hjælper dig med at finde det stel til dine flerstyrkeglas, der klæder dig bedst og passer til din ansigtsform. Vi bruger bl.a. vores store viden om sæsonens aktuelle trends og tendenser. På den måde ser du ikke kun skarpt. Du ser også skarp ud. Uanset hvilke briller med flerstyrkeglas du vælger.

Du kan selvfølgelig altid gå ned i en af vores mange butikker og teste brillestel af, men vi har også lavet en lille guide til, hvilke briller der passer til de forskellige ansigtsforme. På den måde kan du forberede dig hjemmefra og få en idé om, hvad der klæder dit ansigt.

Hvad er flerstyrkeglas?

Flerstyrkeglas er, som navnet antyder, brilleglas med flere styrker indbygget. De kaldes også progressive glas, briller med glidende overgang eller briller med læsefelt, og behovet for briller med flerstyrkeglas opstår ofte i takt med alderen. Bl.a. hvis alderssyn begynder at give udfordringer med at stille skarpt på forskellige afstande.

Tidligere kunne du tydeligt se læsefeltet i briller med flerstyrkeglas, men takket være vores samarbejde med førende europæiske glasproducenter er overgangene usynlige, når du køber briller med læsefelt hos os. Briller med læsefelt ligner derfor briller med enkeltstyrkeglas.

Selv om du ikke kan se, at et par briller har flerstyrkeglas, gør de en synlig forskel for dig, der har brillerne på. Et par briller med glidende overgang og gode brilleglas giver dig nemlig samme syn som hos mennesker, der ikke har brug for briller.

Få briller med flerstyrkeglas fra kendte kvalitets- og designermærker

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller med flerstyrkeglas, som kan hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag.

Du finder briller med flerstyrkeglas fra kvalitets- og designermærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Heritage, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Monkeyglasses, Marc Jacobs, Saint Laurent, Skaga og mange, mange flere populære mærker. Alle afstemt med de nyeste trends på hver deres unikke måde.

SE BRILLER MED FLERSTYRKEGLAS

Brillefordele hos Synoptik

  • Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi udmåler dine præcise styrker og afdækker dine behov
  • Uddannede brillestylister, som kan hjælpe dig ved valg af stel
  • Klarlægning af dine behov og ønsker med hjælp fra vores glasspecialister
  • Tilpasning af dine briller og flerstyrkeglas ved afhentning, så de sidder, præcis som de skal. Herefter er du altid velkommen til at kigge forbi til gratis service og vedligeholdelse hos vores professionelle rådgivere

Hvis du ikke kan vænne dig til flerstyrkeglas, bytter vi uden at blinke inden for otte uger. Det er bare en af vores mange Synoptiske fordele. Har du først oplevet fordelene ved vores briller med flerstyrkeglas, er det næsten ikke muligt at leve foruden.

Dit skarpere syn med flerstyrkeglas starter med en Udvidet Synsprøve

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere ikke kun dine præcise styrker og kortlægger, hvilke styrker dine briller med flerstyrkeglas skal have, før du ser skarpt.

Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Alt sammen for at give dig mulighed for at forebygge synstruende forandringer i tide og måske helt undgå synstab.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.