Flerstyrkeglas

Kun ét par briller

Glem alt om at tage brillerne af og på, af og på, af og på... Med progressive glas behøver du kun ét par briller for at se skarpt på flere afstande. Med samme brille kan du læse avis, se tv, køre bil og sidde foran skærme. Det gør livet lidt nemmere …

Progressive glas har flere zoner med forskellige styrker, specielt tilpasset dig og dine behov. Mellem de enkelte zoner og styrker er der glidende usynlige overgange.

Progressive glas er vores helt store styrke 

Synoptik var først med progressive glas i Danmark. Hos Synoptik er alle vores optikere eksperter i progressive glas og kan derfor tilpasse de forskellige styrker i dine glas, så du kan se klart og tydeligt, uanset hvor du kigger hen.

Progressive glas kræver sin optiker

Indrømmet. Man kan godt blive lidt forvirret over alle de begreber og fagudtryk, som benyttes om progressive glas. Derfor skal man heller ikke overlade fremstillingen af glassene til hvem som helst. Hos Synoptik er vi uddannede og autoriserede optikere, der alle kan give dig råd og vejledning til at skræddersy dine glas til netop dine behov.

Bredden og tykkelsen gør en synlig forskel

Bredden af læsefeltet er det vigtigste ved valg af progressive glas. Når det er bedst, svarer det nærmest til det naturlige syn. Læsefeltet varierer fra 80-90 % i de bedste progressive glas til cirka 40-50 % i de billigste.

Tykkelsen af progressive glas varierer også. Det er glassets brydningsindeks, som afgør tykkelsen. Jo højere brydning, jo tyndere glas. Og jo højere styrke, jo tyndere glas anbefaler vi. Desuden er tyndere glas både flottere og mere komfortable. Det tyndeste glas er 50-60 % tyndere end standard glas.

Hos Synoptik er progressive glas ikke klaret på et øjeblik

Hos Synoptik bliver de progressive glas 100 % tilpasset dig og dit syn. Og vi lader dig ikke ude af syne, før vi er helt sikre på, at du ser godt ud – også når du ser dig i spejlet.

Fordele hos Synoptik

  • Udvidet Synsprøve, hvor vi afdækker dine styrker og behov
  • Brille-stylister som kan hjælpe ved valg af stel
  • Klarlægning af dine behov og ønsker ved brug af vores interaktive Glas-Specialist, hvor du med selvsyn kan opleve styrkerne ved progressive glas
  • Tilpasning af brillerne ved afhentning, så de sidder som de skal. Herefter er du altid velkommen til at kigge forbi til gratis service og vedligeholdelse

Hvis du ikke kan vænne dig til progressive glas, bytter vi uden at blinke inden for otte uger. Det er bare en af vores Synoptiske Fordele*. Har du først oplevet fordelene ved vores progressive briller er det næsten ikke muligt at leve foruden.

Bestil tid