Vedligeholdelse af briller

Rene og klare brilleglas er afgørende for at sikre dig dit bedste syn. Og briller, der altid er pæne. Ved at passe godt på dine briller kan du altså have glæde af dem i længst tid.

Med vores anbefalede fremgangsmåde i din brillepudsning og vedligeholdelse af dine briller kan du sørge for, at dine briller fremstår så nye som muligt i længere tid og hjælper dig med at stille skarpt.

Hvordan pudser man bedst briller?

SE UDVALG AF BRILLERENS

Få gratis brilleservice i din lokale Synoptik

Er der en skrue løs i dit brillestel, er dine brillestænger løse, eller oplever du stadig udfordringer med at fjerne al fedt og snavs fra dine brilleglas? Så kig forbi din lokale Synoptik.

Vores professionelle rådgivere og uddannede brillestylister står altid klar med gratis brilleservice. Vi strammer, justerer og renser dine briller med avanceret ultralyd.

Din service er helt gratis. Uanset hvor du har købt dine briller.

Find dine nye briller fra kendte mærker

I butikken kan du samtidig gå på opdagelse i vores udvalg briller fra alle de førende designermærker, hvis du trænger til at forny din brillegarderobe.

Find kendte mærker som Ray-Ban, Gucci, Versace, Hugo Boss, Tiffany & Co., Ralph Lauren, Prada, Bvlgari, Emporio Armani og mange flere.

SE UDVALG AF BRILLER

Tid til et tjek af dit syn? Bestil tid i dag

Fedtede brilleglas er ikke det eneste, der kan påvirke dit syns skarphed. Hvis din brillestyrke ikke er optimal, kan det gøre detaljer slørede og dit syn på enten kort eller lang afstand dårligere.

Hvis du har mistanke om, at du ikke har din præcise synsstyrke i dine nuværende brilleglas, står vores autoriserede optikere klar til at hjælpe dig i en Synsprøve med sundhedstjek.

Udover at måle din syns- og brillestyrke undersøger vi dig samtidig for eventuelle tegn på grå stær og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt