Skaga

33 Resultater
Relevans

Skaga briller – rent og elegant design

Skaga er et traditionelt svensk mærke, der kan dateres tilbage til 1948, hvor det blev grundlagt i Småland.

Skaga briller er kendetegnet ved godt, solidt håndværk og kvalitetsbriller i et klassisk, tidløst design. Altid med blik for og med udgangspunkt i ny skandinavisk brillemode.

Med et par briller fra Skaga får du rent skandinavisk design i høj kvalitet, som du kan bruge i alle din hverdags situationer. Skaga tilbyder briller til både mænd og kvinder, og i din lokale Synoptik finder du altid et bredt udvalg af populære briller fra Skaga.

Skaga briller til damer og mænd

Eksempler med populære briller fra Skaga er flere. Til mænd såvel som kvinder.

Skaga briller til damer findes i runde briller som modellen Skaga SKAGA3004 2, som har et fint sort stel, der giver dit ansigt større harmoni og fremhæver dine yndlings ansigtstræk.

Er du derimod til et større rundt stel, er modellen Skaga SKAGA3001 704 en sikker vinder.

Skaga briller til herrer findes også i flere tidløse designs. Eksempelvis modellen Skaga SK2123 STELLAN 33, som passer til alt fra formelle til afslappede anledninger. Præcis som Skaga har specialiseret i, siden mærket blev lanceret i 1948.

Ny kollektion med bæredygtighed i fokus

Skaga har altid været kendt for hurtigt at fange, hvilke trends der rører sig i modebilledet. Her er bæredygtighed i form af bæredygtige briller ikke til at komme uden om.

I den nye kollektion med Skaga briller forener det svenske mærke enkelhed, kompleksitet og bæredygtighed på overlegen vis. De bæredygtige briller fra Skaga findes i tidløse modeller. Det garanterer samtidig, at du kan finde et brillestel, som passer til din hverdag. Uanset hvilken stil du har.

Form, funktion og minimalistiske detaljer er nøgleord for kollektionen, som lader dig opleve det bedste inden for skandinavisk design. Altid med elegance og funktionalitet i fokus.

Dine muligheder er altid mange med Skaga briller. Især fra den nye kollektion.

Prøv Skaga briller i Synoptik

Har du lyst til at prøve et par af de Skaga briller, du kan se her på siden? Så er du velkommen i en af vores mange butikker.

I din nærmeste Synoptik kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og kortlægge, om dine nye briller fra Skaga skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Ud over en præcis udmåling af dine styrker undersøger vi dig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Efterfølgende giver vores uddannede brillestylister dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Skaga briller. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele, når vi hjælper dig med at finde de briller fra Skaga, der klæder dig bedst.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.