Skaga

33 Resultater
Sortér efter
Relevans

Skaga briller – rent og elegant design

Skaga er et traditionelt svensk mærke, der kan dateres tilbage til 1948, hvor det blev grundlagt i Småland. Skaga briller er kendetegnet ved godt, solidt håndværk og kvalitetsbriller i et klassisk, tidløst design. Altid med blik for sæsonens trends og tendenser.

Med et par briller fra Skaga får du rent skandinavisk design i høj kvalitet, som du kan bruge i alle din hverdags situationer. Skaga producerer briller til både mænd og kvinder, og i din lokale Synoptik finder du altid et bredt udvalg af de populære skandinaviske briller fra Skaga.

Prøv Skaga briller i Synoptik

Har du lyst til at prøve et par af de Skaga-briller, du kan se her på siden? Så er du velkommen i en af vores mange butikker. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og kortlægge, om dine nye Skaga briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Ud over en præcis udmåling af dine styrker undersøger vi dig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Og efterfølgende giver vores uddannede brillestylister dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Skaga briller. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele, når vi rådgiver dig.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.