Specialglas i briller forbedrer din hverdag

Hvis du til dagligt sidder i længere tid foran digitale skærme, oplever du måske træthed og anstrengte øjne. Eller påvirkes dit syn i trafikken af skarpt lys og forstyrrende refleksioner? Hos os har du unikke muligheder for at vælge specialglas, der giver dig større velvære og sørger for et skarpt syn i alle dit livs situationer.

Hør nærmere om dine mange muligheder i din lokale Synoptik hos vores glasspecialister, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med unikke specialglas i dine briller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Undgå trætte øjne med specialglas

Det med de firkantede øjne er en skrøne. Til gengæld får de fleste af os for meget af digitale skærmes blå lys, når vi benytter smartphones, tablets samt computer- og tv-skærme i vores dagligdag.

Det blå lys er en del af det naturlige lys, som er med til at opretholde kroppens døgnrytme. Men udsætter du dine øjne for meget store mængder blåt lys, kan det virke anstrengende for dine øjne og muligvis føre til træthed. Nogen oplever endda også søvnbesvær. Skærmlysfilter er en overfladebehandling af dine brilleglas, der reducerer det blå lys fra skærme, så det svarer til den mængde lys, der forekommer i et naturligt lys. 

Glas med skærmlysfilter er ideelle for dig, der:

  • Tilbringer det meste af din dag foran en skærm – f.eks. på jobbet
  • Oplever trætte øjne og et anstrengt syn foran skærmen
  • Vil opleve et bedre velbefindende ved en naturlig og uforstyrret døgnrytme

Kig ind i din lokale Synoptik, og hør nærmere om dine mange muligheder for briller med skærmlysfilter, der fås til de fleste af vores kvalitetsglas. I butikken finder du briller fra mærker som Ray-Ban, Burberry, Gucci, Hugo Boss, Saint Laurent, Michael Kors, Heritage, Tommy Hilfiger og mange, mange flere populære designermærker, som du kan få med skærmlysfilter og specialglas.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Se skarpt og behageligt i trafikken med specialglas

Et godt syn er afgørende for din trafiksikkerhed. Hos os har du mulighed for at få specielle trafikglas i dine briller. På den måde undgår du generende refleksioner fra en regnvåd landevej og blænding fra gadebelysning og moderne Xenon og LED lygter.

Vores innovative trafikglas har en filtertoning, der reducerer de forstyrrende effekter, så du oplever bedre kontrast om dagen og undgår blænding og refleksion i dine briller i aften- og nattetimerne.

Trafikglas fås også som solbrilleglas. Det er den ultimative løsning for et skarpt og sikkert syn i trafikken - især når solen hænger lavt, hvor solbriller blokerer for solens skarpe stråler. Hvis det er tid til nye solbriller med specialglas og 100% UV-beskyttelse, finder du mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Saint Laurent, Tom Ford, Emporio Armani og mange, mange flere både online på synoptik.dk og i din nærmeste butik.

SE UDVALG AF KVALITETSSOLBRILLER

Hør om vores specialglas i din Synoptik

I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, der står klar til at give dig den bedste rådgivning om dit valg af specialglas til briller. Med udgangspunkt i dig og dine behov kan vi hjælpe dig med, hvilke overfladebehandlinger der passer bedst til dig.

Alt det gør vi på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vi din præcise synsstyrke og kortlægger bl.a., om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bestemte bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Vi undersøger samtidig dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende får du ekspertrådgivning om vores unikke specialglas, og du kan gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af kvalitetsbriller fra alle de populære mærker.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.