Specialglas forbedrer din hverdag

Hvis du til dagligt sidder i længere tid foran skærmen, oplever du måske træthed og anstrengte øjne. Eller påvirkes dit syn i trafikken af skarpt lys og forstyrrende refleksioner? Hos os har du unikke muligheder for at vælge specialfremstillede glas, der giver større velvære og sørger for et skarpt og afslappet syn i alle situationer. 

Undgå trætte øjne med specialglas

Det med de firkantede øjne er en skrøne. Til gengæld får de fleste af os for meget af det blå lys, når vi benytter smartphones, tablets samt computer- og tv-skærme i vores dagligdag. Det blå lys er en del af det naturlige lys, som er med til at opretholde kroppens døgnrytme. Men udsætter du øjnene for meget store mængder blåt lys, er det anstrengende for øjnene og kan føre til træthed – og nogle oplever endda søvnbesvær. Skærmlysfilter er en overfladebehandling af dine brilleglas, der reducerer det blå lys fra skærme, så det svarer til den mængde lys, der forekommer i et naturligt lys. 

Det er ideelt for dig, der:

  • Tilbringer det meste af din dag foran en skærm – fx på jobbet
  • Oplever trætte øjne og et anstrengt syn foran skærmen
  • Vil opleve et bedre velbefindende ved en naturlig og uforstyrret døgnrytme

Kig ind i butikken og hør mere om muligheden for skærmlysfilter, der fås til de fleste af vores mange kvalitetsglas.

Se skarpt og behageligt i trafikken

Et godt syn er helt afgørende for din trafiksikkerhed. Hos os har du mulighed for at få specielle trafikglas i dine briller, så du undgår generende refleksioner fra en regnvåd landevej og blænding fra gadebelysning og moderne Xenon og LED lygter. 

Vores innovative trafikglas har en filtertoning, der reducerer de forstyrrende effekter, så du oplever bedre kontrast om dagen og undgår blænding og refleksion i dine briller i aften- og nattetimerne.

Trafikglas fås også som solbrilleglas, der er den ultimative løsning for et skarpt og sikkert syn i trafikken - især når solen hænger lavt. 

I butikken kan vi hjælpe dig med, hvilke overflade-behandlinger der passer bedst til dig og dine behov. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek.

Bestil tid