Specialglas til briller

Oplev specialglas til dine unikke behov

I Synoptik kan du opleve endnu bedre synskomfort med specialglas i vores brilleglas. Vi har et stort udvalg, som vores specialister kan skræddersy til din moderne hverdag.

Dine muligheder for at få specialglas er mange. De afhænger af dine individuelle behov i din hverdag:

Hør meget mere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med specialglas i dine briller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Filtrer i blåt lys fra digitale skærme

Det med de firkantede øjne er en skrøne. Til gengæld bliver mange af os udsat for blåviolet i spektret 400 nm til 455 nm, når vi benytter smartphones, tablets samt computer- og tv-skærme.

Det blå lys er en del af det naturlige lys, som er med til at opretholde kroppens døgnrytme. Skærmlysfilter er en overfladebehandling af dine brilleglas, der filtrer det blå lys fra skærme, der kaldes blåviolet lys.

KØB BLUE LIGHT BRILLER ONLINE

Special glas med skærmlysfilter

I Synoptik kan du vælge glas med skærmlysfilter eller blue light filter som specialglas i dine briller.

Hør nærmere om dine mange muligheder for at få briller med blue light filter i din lokale Synoptik. De fås til de fleste af vores kvalitetsglas, som du finder i forskellige kategorier.

Priser på specialglas

Se priserne på ekstra avancerede overfladebehandlinger og specialglas i dine nye brilleglas lige her.


Farveskiftende brilleglas

Vi befinder os hver dag i et væld af forskellige situationer og miljøer. Det betyder samtidig også, at vi oplever lige så forskellige lysforhold. Det stiller konstant nye krav til vores syn og øjne.

Med farveskiftende glas i dine briller er hverdagens mange lysforhold ikke en udfordring. De tilpasser sig automatisk ændringer i lysets styrke og de lysforhold, som vi hver dag befinder os i.

Farveskiftende glas er en fordel for dig, der har en omskiftelig hverdag og generelt befinder dig i mange forskellige belysninger. Eller til dig, der vil have briller og solbriller samlet.

LÆS OM FARVESKIFTENDE GLAS

Få populære brillemærker med specialglas

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller fra alle de populære designermærker, som du få med specialglas.

Kig forbi, og oplev briller med specialglas fra mærker som Ray-Ban, Burberry, Gucci, Hugo Boss, Saint Laurent, Michael Kors, Versace, Tiffany & Co., Giorgio ArmaniPeak Performance, Ralph Lauren, Tom Ford og mange flere. Alle med mulighed for at få med specialglas.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Se behageligt i trafikken med specialglas

Et godt syn er vigtigt for din trafiksikkerhed. Hos os kan du få specialglas med trafikglas i dine briller. På den måde undgår du generende refleksioner fra en regnvåd landevej og blænding fra gadebelysning og moderne Xenon og LED lygter.

Vores innovative trafikglas har en filtertoning, der reducerer de forstyrrende effekter, så du oplever bedre kontrast om dagen og undgår blænding og refleksion i dine briller i aften- og nattetimerne.

Trafikglas i solbrilleglas

Trafikglas fås også som solbrilleglas. Det er den ultimative løsning for et skarpt og sikkert syn i trafikken, når solen hænger lavt, hvor solbriller blokerer for solens skarpe stråler.

Hvis det er tid til nye solbriller med specialglas og 100% UV-beskyttelse, finder du mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Saint Laurent, PersolTom Ford, Emporio Armani og mange, mange flere både online på synoptik.dk og i din nærmeste butik.

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Gå på opdagelse i vores specialglas

I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, der står klar til at rådgive dig om dit valg af specialglas til dine briller. Med udgangspunkt i dig og dine behov kan vi altså hjælpe dig med, hvilke overfladebehandlinger og specialglas der passer bedst til dig.

Dit skarpere syn med specialglas starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Her måler vi din præcise synsstyrke. Vi kortlægger bl.a., om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Samtidig undersøger vi også dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende får du ekspertrådgivning om vores unikke specialglas, og du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af briller fra populære brillemærker med specialglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få briller med specialglas på abonnement

I Synoptik kan du opleve større tryghed, frihed og økonomisk sikkerhed med briller på abonnement til en fast månedlig pris. Så behøver du bl.a. ikke kun at vælge et par briller med specialglas. Du kan i stedet kombinere så mange, du vil.

Med i dit brilleabonnement får du samtidig et væld af eksklusive fordele, som vi skræddersyr til dine behov for briller og specialglas.

LÆS OM DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt