Tommy Hilfiger

33 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tommy Hilfiger briller - ærkeamerikansk og autentisk

Tommy Hilfiger er et amerikansk livstilsbrand, som er kendetegnet ved et rent og sporty design, der henvender sig til alle aldre. I Tommy Hilfigers brillekollektion finder du Tommy Hilfiger briller, hvis designs er klassiske og autentiske. Altid inspireret af den amerikanske kulturarv - til dig, som holder af det enkle.

Tommy Hilfiger briller er altid moderigtige og originale. De findes med livlige farvekombinationer og mønstre, der gør dem ideelle til dig, som vil skille dig ud. Netop det har Tommy Hilfiger briller specialiseret sig i. Med stor overlegenhed og selvsikkerhed - og altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Præcis ligesom Tommy Hilfigers solbriller er.

Lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at dine Tommy Hilfiger briller bliver skræddersyet til dig og dit syn. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi altså, om dine Tommy Hilfiger briller skal korrigere for bl.a. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Alt sammen med stor ekspertise.

Efter vores synseksperter har udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de unikke kvalitets- og specialglas, der passer bedst til dig og din hverdag. Du kan bl.a. vælge vores bedste Platin- og Diamantglas, som er udviklet med de nyeste teknologier. De giver dem en række fantastiske egenskaber, som giver dig mulighed for at stille skarpt.

Hvis du har behov for hjælp til at finde de Tommy Hilfiger briller, der bl.a. passer bedst til din ansigtsform, står vores uddannede brillestylister altid klar til at give dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

I Synoptik kan du få Tommy Hilfiger briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du dine Tommy Hilfiger briller med andre kvalitetsbriller eller solbriller med styrke. Alt sammen til en fast månedlig pris. På den måde kan du se bort fra uforudsete omkostninger og i stedet opleve større tryghed i din hverdag. Og hvis du bruger kontaktlinser, kan du også få dem med i samme løsning. Nemt og bekvemt.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du kan bl.a. nyde nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, løbende ekspertrådgivning af førende specialister, ekstra tryghed med eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.