Tommy Hilfiger

39 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tommy Hilfiger - ærkeamerikansk og autentisk

Tommy Hilfiger er et amerikansk livstilsbrand, der er kendetegnet ved et rent og sporty design, der henvender sig til alle aldre. I Tommy Hilfiger brillekollektion finder du Tommy Hilfiger-briller, hvis designs klassiske og autentiske. Altid inspirerede af den ameriaksnek kulturarv - til dig, som holder af det enkle.

Tommy Hilfiger briller er altid moderigtige og originale. De findes med livlige farvekombinationer og mønstre, der gør dem ideelle til dig, som vil skille dig ud. Netop det har Tommy Hilfiger-briller specialiseret sig i. Med stor overlegenhed og selvsikkerhed - og altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel.

Efter vores synseksperter har udmålt dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de unikke kvalitets- og specialglas, der passer bedst til dig og din hverdag. Du kan bl.a. vælge vores bedste Platin- og Diamantglas, som er udviklet med de nyeste teknologier. De giver dem en række fantastiske egenskaber, som giver dig mulighed for at stille skarpt.

BESTIL TID

I Synoptik kan du få Tommy Hilfiger-briller på abonnement. Du lejer minimum 2 par briller og solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Hvis du bruger kontaktlinser, kan du også få dem med sammen med dit brilleabonnement med Tommy Hilfiger-briller.

Udover briller, solbriller og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du kan bl.a. nyde nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, løbende ekspertrådgivning, ekstra tryghed med eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.