Tommy Hilfiger

22 Resultater
Relevans

Filtre

Tommy Hilfiger briller - ærkeamerikansk og autentisk

Tommy Hilfiger er et amerikansk livstilsbrand, som er kendetegnet ved et rent og sporty design, der henvender sig til alle aldre.

I Tommy Hilfigers brillekollektion finder du Tommy Hilfiger briller, hvis designs er klassiske og autentiske. Altid inspireret af den amerikanske kulturarv og skræddersyet til dig, som holder af det enkle.

Tommy Hilfiger briller er altid moderigtige og originale. De findes med livlige farvekombinationer og mønstre, der gør dem ideelle til dig, som vil skille dig ud. Netop det har Tommy Hilfiger briller specialiseret sig i. Med stor overlegenhed og selvsikkerhed - og altid afstemt med brillemodens aktuelle trends. Præcis ligesom Tommy Hilfigers solbriller er.

Tommy Hilfiger briller til mænd og damer

Tommy Hilfiger har i tidens løb præsenteret et væld af ikoniske modeller og brillestel. I Tommy Hilfigers nyeste kollektion, som du finder her på siden eller i din lokale Synoptik, er der ikke sparret på tidløse designelementer og populære stelformer.

Eksemplerne på populære briller fra Tommy Hilfiger er mange. Hvis du er mand og ønsker et elegant udseende, vil en model som Tommy Hilfiger TH1756/RE 10 falde i din smag. Brillestellets tynde brillestænger og sølvnuancer får dit udseende til at emme af datidens 'feel good'-stemning, som mange populære brillemærker har relanceret.

Hilfiger briller til kvinder

Store runde briller er vanen tro en del af brillemodens nye trends. Hvis du ligesom mange andre kvinder vil tage del i netop det modeunivers, er Tommy Hilfiger til kvinder de rette briller at have med i overvejelserne.

En model med et holdbart og komfortabelt acetatstel som Tommy Hilfiger TH1859/RE DDB giver alle modeinteresserede kvinder mulighed for nyde de højaktuelle store runde briller. Stadig på Tommy Hilfigers tilrene og tidløse præmisser. Præcis som Tommy Hilfiger er kendt og elsket for.

Dyrker du et mere formelt udseende, kan en model i sort og af acetat som Tommy Hilfiger TH1762/RE 8RU sørge for, at du får det bedste frem i dit udseende. Brillerne egner sig især til dig, der har en rund ansigtsform.

Med Tommy Hilfiger briller til damer er dine muligheder altså også mange. Find inspiration i din lokale Synoptik i dag, og kom godt i gang med at stille skarpt med stil.

Lyst til at prøve et par Tommy Hilfiger briller?

Hvis du vil gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af Hilfiger briller til mænd og damer, kan du besøge din lokale Synoptik. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag og få udmålt din præcise synsstyrke til dine Hilfiger briller.

I din grundige synsprøve udmåler vores autoriserede optikere altså din præcise synsstyrke og kortlægger, hvilken synsfejl du har. Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsbegrænsninger? Ingen synsudfordringer er nogen hindring for at stille skarpt med Tommy Hilfiger briller.

Efter vores autoriserede optikere har udmålt din præcise synsstyrke får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste brilleglas til dine Hilfiger briller, som vi kan skræddersy til din hverdag. Uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Hilfiger briller på abonnement?

I Synoptik kan du få Tommy Hilfiger briller på abonnement. I et Brilleabonnement All-Inclusive™ kombinerer du dine Hilfiger briller med andre kvalitetsbriller eller solbriller med styrke. Hvis du har kontaktlinser hos os eller blot vil opleve alle fordelene ved kontaktlinser, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Med Hilfiger briller i et brilleabonnement slipper du for uforudsete udgifter. Eksempelvis når du løbende skifter synsstyrke. Du betaler kun en fast månedlig pris og kan dermed nyde større tryghed i din hverdag. 

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov kan du nyde et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn.

  • Nye glas og linser, når du løbende ændrer synsstyrke
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov
  • Fri ombytning af en valgfri brille én gang årligt
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst med eksklusiv tryghedsordning

SE DINE ABONNEMENTSFORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.