Verdens Synsdag

I anledning af Verdens Synsdag den 8. oktober sætter Synoptik danskernes øjensundhed på dagsordenen. Vi tilbyder samtidig en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som skal være med til at ændre på den almene danskers tendens til ikke at få udskiftet sine briller rettidigt.

- 5 minutters læsetid

Synoptik fejrer Verdens Synsdag og tilbyder gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Dit syn ændrer sig hele livet: I takt med at du bliver ældre, bliver linsen i dit øje tykkere, og det gør det sværere at fokusere fra nært hold. Derfor er regelmæssige kontroller af dit syn vigtige. Især for at opretholde en god livskvalitet, som er nært beslægtet med et skarpt syn.

Danskerne vurderer i en Epinion-undersøgelse, at et godt syn er en af de vigtigste parametre for et godt liv. Netop derfor sætter Synoptik danskernes øjensundhed på dagsordenen og tilbyder en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Alt, du skal gøre, er at bestille tid inden.

BESTIL TID

I perioden får du tilmed 33 % rabat på vores bedste glas med forskellige unikke egenskaber, så du kan opleve en synlig forskel med dine nye kvalitetsglas.

 

50 % af danskerne har prøvet at vente for længe med at skifte deres briller

Hvis du ikke får udskiftet dine briller i god nok tid, er du slet ikke alene. Hele 50 % af danskerne har prøvet at vente for længe med at få udskiftet deres briller. I mellemtiden ser de dårligt og anstrenger deres øjne unødigt.

”Det er et problem,” siger Annette Slyngborg, som er klinisk fagspecialist i Synoptik:

”Hvis man går for længe med sine briller med flerstyrkeglas, og styrken er blevet for svag, vil man være tilbøjelig til at lægge hovedet lidt bagover ved læsning og andre aktiviteter på nært hold, og det kan give smerter i nakken eller hovedpine.”

Annette Slyngborg pointerer også, at der kan opstå problemer, hvis børns briller ikke bliver udskiftet i tide:

”Børn og unge, som er nærsynede, skal have tjekket deres syn regelmæssigt og skiftet brilleglas, inden synet bliver alt for uskarpt på lang afstand. Forskning viser, at børn og unge stiger hurtigere i styrke, hvis de går med for svage brilleglas.”

SE UDVALG AF BRILLER

Kig forbi Synoptik til en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og få 33 % rabat på glas

I anledning af Verdens Synsdag vil Synoptik hjælpe med at passe på danskernes øjensundhed, fordi alle har ret til et godt syn. Og det starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vores autoriserede optikere undersøger dine øjne grundigt for øjenforandringer, der kan påvirke dit syn og dine øjnes sundhed – og dermed også din livskvalitet.

Vi bruger blandt andet vores store ekspertise til at undersøge dig for øjensygdomme som grå og grøn stær, men også for almene sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Dine øjne kan fortælle Synoptiks autoriserede optikere mere, end du tror.

Tilbuddet gælder ved tidsbestilling, så vi kan træffe de fornødne foranstaltninger for at begrænse smittespredning og opretholde sundhedsmyndighedernes krav for udførelse af synsprøver.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.