Prada Linea Rossa solbriller

8 Resultater
Relevans

Prada Linea Rossa – sportsinspireret eksklusivitet

Som en del af det ikoniske modehus Prada repræsenterer undermærket Prada Linea Rossa den perfekte kombination af sporty stil og eksklusivitet.

Modsat Pradas normale briller og solbriller har Prada Linea Rossa fokus på funktionalitet og komfort, som giver Prada Linea Rossa solbriller en ny dimension af sportslig elegance.

Luksuriøse solbriller til den aktive

Prada Linea Rossa solbriller er alle unisex og designet til dig, der har en aktiv hverdag og kræver mere end bare stil fra dine solbriller.

Du finder bl.a. Prada Linea Rossa med polariserede glas, og modellernes kvalitetsmaterialer som letvægtsmetal og komfortabelt plast garanterer dig, at du oplever god komfort i din hverdag.

Uanset om du er på skiferie, opholder dig ved vandet eller på vej til træning, er Prada Linea Rossa solbriller det ideelle valg til at beskytte dine øjne. Alt imens du udtrykker dig moderigtigt og i fuld overensstemmelse med sæsonens solbrilletrends.

Inspiration i tidens største ikoner

Der er ikke noget at sige til, hvis Prada Linea Rossa solbrillers stelformer virker genkendelige. Et kendetegn ved mærkets solbriller er, at de henter inspiration i tidens store ikoner.

Blandt vores udvalg af Prada Linea Rossa solbriller til damer og herrer finder du bl.a. modeller, der tydeligt henter inspiration i den verdenskendte model Aviator, som først blev introduceret af Ray-Ban. Du finder også modeller med mere kantede former, som har klare referencer til 80’ernes solbrillemode.

Med Prada Linea Rossa solbriller har du mange muligheder for at udtrykke dig. Uanset om du er til klassisk design, tynde stel eller mere markante materialer.

Oplev Prada Linea Rossa i Synoptik

Prada Linea Rossa kan hjælpe dig med at få det bedste frem i dit udseende på de solrige dage, mens modellernes 100% UV-beskyttelse sikrer dig, at solens UV-lys ikke påvirker dine øjne.

Gå på opdagelse online her på siden, eller find et udvalg af de mest populære Prada Linea Rossa solbriller i din lokale Synoptik.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Vores autoriserede optikere står klar til at hjælpe dig. Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt