Ray-Ban Hexagonal solbriller

2 Resultater
Relevans

Hexagonal solbriller – en geometrisk Ray-Ban solbrille

Med 85 års erfaring i branchen er Ray-Ban et ikonisk solbrillebrand, der er kendt for sin høje kvalitet. Mærket markerer sig i dag sågar også med Ray-Ban briller og Ray-Ban solbriller til børn under med navnet Ray-Ban Kids.

Lige siden mærkets etablering i 1937 har Ray-Ban produceret tidløse solbriller, der har været med til at forme det popkulturelle billede i hvert årti. Brandets popularitet er derfor ikke til at tage fejl af, og navnet Ray-Ban er for mange blevet et synonym med kvalitet og moderigtige solbriller.

Hos Synoptik har vi et bredt udvalg af Ray-Ban solbriller, der passer til enhver stil og alle ansigtsformer. Blandt udvalget findes unisex-modellen Ray-Ban Hexagonal.

Ray-Ban Round vs. Ray-Ban Hexagonal

Lanceringen af de første Ray-Ban solbriller i 1937 blev startskuddet til en konstant udvikling og nytænkning af brandets ikoniske solbriller. Titlen på mærkets første solbriller var Ray-Ban Aviator, og de er i dag fortsat en bestseller.

Ray-Ban Hexagonal er naturligvis absolut ingen undtagelse. De sekskantede solbriller henter sin inspiration i de populære Ray-Ban Round, der har direkte associationer med 60’ernes hippiekulturelle stil.

Til forskel fra de runde Ray-Ban solbriller er den nederste del af stellet i Ray-Ban Hexagonal mere firkantet.

Designet i Ray-Ban Hexagonal solbrillerne bidrager til et minimalistisk udtryk, og solbrillerne kan derfor bæres af mange ansigtsformer.

Selvom brillestellet er tyndt og let, går det ikke på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Sekskanternes bløde former er med til at gøre Hexagonal til elegante og polerede solbriller.

Farvede glas i dine Ray-Ban Hexagonal solbriller

I Synoptik ved vi, hvor vigtige solbriller er for dine øjnes sundhed, når solens skarpe stråler forkæler dig. Af den årsag er alle vores kvalitetssolbriller CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. På den måde undgår du påvirkning af solens usunde UV-lys.

Afhængig af, hvornår du bruger dine Ray-Ban Hexagonal solbriller, vil en bestemt farve solbrilleglas være velegnet.

Bruger du meget tid i naturen til forskellige aktiviteter som golf og fiskeri, er brune glas især velegnede i dine Hexagonal solbriller. Samtidig er farven varm og fremhæver kontraster.

Har du mere brug for en god allround glasfarve, er grønne glas ideelle. Den kølige grønne nuance virker afslappende og er med til at bevare farveopfattelsen af det, du ser.

For at matche dine behov og aktiviteter kan du hos Synoptik vælge farvede glas til dine Ray-Ban Hexagonal. Vi har glas i farverne lyserød, brun, grøn, blå og grå. Ray-Ban Hexagonal stellet er lavet af metal og findes i sort og guld.

Ray-Ban Hexagonal til damer

For mange kvinder er et par solbriller en vigtig del af udtrykket i sommermånederne. Udover at et par solbriller beskytter dine øjne mod UV-lys, er solbriller også med til at udtrykke din personlige stil.

I 2022 byder de største solbrilletrends på alt fra retroformer til elegante detaljer. For at imødekomme de forskellige trends har vi hos Synoptik et stort udvalg af solbriller til kvinder fra alle de store designmærker.

Da du kan vælge Ray-Ban Hexagonal solbriller med forskellige glasfarver, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil udtrykke dig og opleve optimal synskomfort i solen.

Til en løs kjole i bløde pastelfarver vil Hexagonal solbriller med et guldstel og lyserøde glas passe perfekt. Elsker du omvendt at style dine outfits i stærke pangfarver, vil grønne eller blå glas i dine Ray-Ban Hexagonal solbriller matche dig godt.

Ray-Ban Hexagonal til herrer

I herremoden er Ray-Ban et sikkert valg, hvis du ønsker stilfulde solbriller, der er moderne i mange år.

Store personligheder som Tom Cruise og John F. Kennedy har gennem mange årtier båret Ray-Ban solbriller. De kendtes efterspørgsel efter Ray-Ban solbriller har været med til at rodfæste brandet som et modedefinerende solbrillemærke.

Samtidig er Ray-Ban kendt for sin kvalitet og optimale øjenbeskyttelse, hvilket er vigtigt, når du skal vælge nye solbriller.

Navnet ’Ray-Ban’ betyder i sig selv ’stråleforbud’. Med Ray-Ban solbriller er du garanteret, at dine øjne er optimalt beskyttede imod solens UV-lys. Det gælder naturligvis også for Ray-Ban Hexagonal, som du både finder online her på siden og i din lokale Synoptik.

Hos Synoptik har vi et stort udvalg af solbriller til mænd fra alle de populære kvalitets- og designermærker. Det giver dig med andre ord altid mulighed for at finde et par solbriller, der matcher din stil og din personlighed.

Hexagonal solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke en fordel, for at du kan se klart på solrige dage. Hos Synoptik kan vi udmåle din præcise synsstyrke, så du kan stille skarpt med dine Ray-Ban Hexagonal solbriller. Det gælder både, hvis du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Hvis du ønsker Ray-Ban Hexagonal solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Med stor ekspertise kortlægger vi bl.a., om dine Ray-Ban Hexagonal solbriller med styrke feks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Se vores udvalg af Ray-Ban Hexagonal solbriller her på siden, eller kig forbi din lokale Synoptik allerede i dag. Her kan du prøve løs fra vores omfattende udvalg af solbriller og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Hexagonal solbriller, der klæder dig bedst.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.