Tom Ford

Amerikanske Tom Ford blev stiftet i 2005 og blev hurtigt en del af modebranchens ultimative elite.

I mange år har Tom Ford været frontløber på sæsonens trends, og mærkets popularitet kan i høj grad tilskrives den kvalitet, der gennemsyrer alle de modeller, som Tom Ford har præsenteret.

Tom Fords briller og solbriller emmer af 'high fashion' og bliver hver dag brugt til at udstråle luksus. Netop det hjælper de mange ikoniske detaljer på stellene med.

Fælles for alle Tom Fords mange trendsættende modeller er det karakteristiske 'T', der starter på stellenes front og føres videre ud på brillestængerne - en detalje, der er med til at understrege, hvor gennemførte modellerne fra Tom Ford er.

SE UDVALG AF TOM FORD BRILLER

SE UDVALG AF TOM FORD SOLBRILLER

Rendyrket luksus til den kvalitetsbevidste

Efter at have være kreativ direktør hos Gucci og Saint Laurent valgte den amerikanske designer og filminstruktør Tom Ford at lancere sit eget mærke.

Tom Fords mission var at blive et førende designermærke, der kunne tilbyde kvalitetsbevidste mennesker det bedste af det bedste. Og det lykkedes. Tom Ford briller og solbriller er i dag en sand klassiker og en sikker vinder blandt alle, der vil gøre sig bemærket og skille sig ud fra mængden.

Brillerne og solbrillerne oser af kvalitet og elegance, og med kvalitetsmaterialer og tidløse designs kan du have dine Tom Ford styles i mange år frem. Helt uden at frygte, at de går af mode.

Find dine nye Tom Ford briller i udvalgte butikker

I udvalgte butikker finder du briller og solbriller fra Tom Ford. Se en oversigt i bunden af siden her, og nyd godt af Tom Fords tidløse univers.

Dit skarpere syn med Tom Ford briller starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Bestil tid lige her, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt