Saint Laurent

Siden 1961, hvor Yves Saint Laurent blev stiftet, har mærket tage modeverdenen med storm. Med sin nye eksklusive kollektion af luksusbriller og -solbriller indtager det franske designermærke igen en position som et modehus, der sætter standarden for ny mode.

Under den kreative direktør Anthony Vaccarello tilbyder Saint Laurent i dag en bred vifte af produkter, som appellerer til dig, der er stil- og kvalitetsbevidst. Lige fra briller til lædervarer, sko, smykker og ikke mindst briller og solbriller, som du finder et omfattende udvalg af i Synoptik.

Saint Laurents luksuriøse briller og solbriller fortsætter med at revolutionere modebranchen, og der er ingen grænse for, hvor Saint Laurent kan føre dig hen.

Ikoniske detaljer gør Saint Laurent ekstravagant

Det er ikke uden grund, at Saint Laurent er blevet et så populært mærke blandt alle. Mærkets briller og solbriller har en stor detaljerigdom og indeholder fascinerende designs, som gør dem til en sikker vinder, når du skal vælge dine nye briller og solbriller.

En stærk følelse af individualitet inspirerer den nye kollektion fra Saint Laurent, som har gennemgået en stilforbedring for at optimere eksklusiviteten. De nye styles indeholder ekstravagante og ikoniske modeller i kvalitetsmaterialer, som lader dig opleve det ultimative inden for ny brille- og solbrillemode.

Et stort kendetegn på Saint Laurent briller og solbriller er bl.a. hjørnevinklen ”Corner Angle Saint Laurent”, der giver Saint Laurent en stærk og helt speciel identitet – og et udtryk, der giver dig de bedste forudsætninger for at udstråle ekstravagance.

SE SAINT LAURENT BRILLER

Ekstravagance i fokus siden 1966

Yves Saint Laurent etablerede mærket med samme navn i Paris og var for alvor en del af de haute-couture-designere, der med færdigsyet luksustøj i 1966 satte et afgørende præg på modebranchen.

Den ikoniske designer indførte en lille revolution – drevet af ungdom, frihed og modernisme. Senere videreført med lanceringen af mærket Saint Laurent, som bygger videre på de revolutionære værdier. Saint Laurents kollektioner er fortsat eksperimenterende og indeholder alt fra livlige print til runde såvel som kantede stelformer.

SE SAINT LAURENT SOLBRILLER

Opdag Saint Laurent i Synoptik i dag

Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af Saint Laurent briller og solbriller i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis Saint Laurent skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt